КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за новата тема!  bouquet
Аз също си мисля,че на Ейлюл й беше много забавно с Мерт.Само пред приятелите си говореше друго.
Много ми хареса как играе в Север-Юг.
Един наистина хубав сериал ще го чакаш с нетърпение да почне.При мен е така. Simple Smile

# 31
Кристи, Hug

Много ми харесаха и двамцата и Мира и Яман докато си пийваха лимонадка и си споделяха. Grinning
Седнали навън, съвсем простичко на прага на вратата. Нищо наоколо не бе важно, не отвличаше вниманието им.
Сякаш освен двамата нищо не съществуваше. Вече и двамата имат интерес един към друг.
Яман се опитва да бъде по-дистанциран, може би има право донякъде... newsm78
За сега не може да "отдели" самата Мира от света и средата й, А те са непознати и чужди за него.
От там и тази му резервираност, която в един момент го преобрази...предполагам поне. Thinking
А Мира отново е по-инициативна, но и много искрена и откровена. Може би и затова леко я смути реакцията му,
когато стана и си тръгна. Но опознаването им тепърва започва. Тепърва ще има много въпроси и много
отговори между тях. Peace  Любовта им, която вече в както се казва във въздуха и е само въпрос на време. Two Hearts
Хубава двойка са...харесват ми, нещо повече... докосват ме, дори и само като зрител! Heart Eyes.

Приятно гледане от мен!

# 32
Привет на всички!  Grinning
Иве,мерси за новата темичка!  Hug bouquet  
Скрит текст:
Благодаря за интервютата, и това и предните!    bouquet Heart Eyes

Любопитно ми е с какво държи Хасан Невин? Каква е тази тайна с която я заплаши?
За бащата на синовете й...какво ли се е случило?
Аз останах с впечатление, че си е тръгнал, напуснал ги е, но май не е само това... newsm78

А тя ме остави без думи...към Ендер...помислила си, че ще върнат Яман... ooooh!
Да не е чанта багаж момчето...е, това вече ме подразни у нея. Mr. Green
Трудно й е, приемам, но тя сама го прави още по-трудно и не само за себе си, а и за синовете си.
Щото никакви усилия да се промени не полага, поне да опита, такава била и това е, край. Crossing Arms
И що бе "отписала" Кенан...сякаш за него нямаше шанс да бъде друг...нямаше вяра или надежди
и за него.  Thinking

Ето, Ендер опита и намери начин да види Яман по начина по който го виждаха и Мерт и Селим.
Значи- може, ама трябва да се опита, иначе няма как.
Който иска- намира начин, който не иска- намира причини. И двете са показателен пример за това в случая.

А Ендер взе трудно, но правилно решение да застане на страната на Селим и Яман.
Да се противопостави на баща си едва ли й бе приятно, а и го искаше, но ситуацията го наложи
и тя не се поколеба.
Peace
Трогнаха, разчустваха я думите на Невин за нея и семейството й.  Peace
Намери и начин да остане Яман...беше много сладка докато се опитваше да бъде сериозна. Grinning
Дано не се случи нещо с героинята й...че много ми допада. Peace
Скрит текст:
Хахаха значи почти всички мъжовци са еднакви Grinning и ние гледаме разделени Grinning Много ми се смее като ги зяпна тея "турски сериали" вика,че съм като пенсионерите Grinning Grinning Grinning ама от време на време като зърне Серито и почва да ме разпитва Grinning Grinning
Май има нещо такова... newsm78 Joy
newsm10  Laughing Това се покрива и с моето мнение за Ендер и майката на Яман.
Ендер каза нещо много важно за горящия въглен и диаманта. Wink Joy Joy Яман на този етап си е 100%-ов жив въглен.  Laughing
Марги,за Невин и аз така. Peace Обаче...,всичко зависи и от гл.т. Laughing
Мотивите и да остави Яман при хора,които могат да му осигурят по-добър старт в живота са разбираеми,но според мен това решение е неправилно.Като цяло майчинското и отношение е противоречиво и непоследователно почти до самия край.Има любов,но примесена с доста егоизъм и недостатъчна майчинска загриженост.И в др тема съм споделяла,че не харесвам отношението и към децата и. Три причини дотук:Решението да изгони Яман от дома си, Thinkingтака и не разбрах как и даде сърце да го изхвърли на улицата,знаейки,че няма къде да отиде и може да му се случи нещо лошо . ThinkingДобрата майка може ли да остави детето си бездомно?!После,опита за самоубийство,проява на слабохарактерност и егоизъм/безотговорност към децата и. ooooh!Ами ако се беше удавила какво щеше да се случи с момчетата?  Не трябва ли мисълта за децата да е на първо място за майката,пред личното и щастие?!И накрая,защо вместо да се грижи сама за сина си,прехвърли отговорността на други хора?За някои това е най-доброто,което може да направи за Яман.За мен Невин избра по-лесния начин. Богатите, и със възможности ,Серез ще се погрижат за сина и .Вместо да се стегне,да пренареди живота и приоритети си и  да се справи сама , да подкрепи сина си,тя си продължи по стария начин. Вярно,щеше да и бъде в пъти по-трудно,но синът и щеше да е до нея и нямаше да се чувства изоставен и лишен от обичта на майка си.Дали това не е причината за предпазливостта на Яман спрямо Мира?! Wink
 И накрая,гафа от пиянската изцепка на Невин беше оправен от Мира... Wink Mr. Green   Naughty

# 33
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug

# 34
  tiptoe newsm43 Здравейте!

Необичайно тихо е тук  Thinking
Да не сте дали обет за мълчание  newsm78

# 35
Планът на Елюл е на път да се провали с гръм и трясък
Яман усети за какво иде реч и прави всичко възможно Мерт да не разбере ,че не точно той е обект на чувствата на Елюл
Суде само като и видя начервосаната уста и ми призлява , а пък проговори ли ......пълен ужас

# 36
Анииии   love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51
Както винаги си прекрасна  Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

Вярно, че всичко се свито от Ани, ама все пак  hahaha hahaha hahaha hahaha

Оооооф, бе,  Джадъъъъъ,  Hug Hug Hugзло да те забравиииии! Аз по навик, нали все Анито ни пуска темите, ама ей ти едно чудно Яманче за компенсация:

и още...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Laughing Laughing   love001  love001

# 37
Добрата майка може ли да остави детето си бездомно?!

Hug Hug Hug Hug

Ей това ми стигна на мен да я стрелям до самия финал  hahaha hahaha hahaha

аййй пък уцелих готина сцена  Crazy Crazy Crazy

И да не пропуснете  Naughty Naughty така обсъждания навсякъде сопол на Серенай  Mr. Green Mr. Green  ooooh! ooooh!

Оффф, той мина докато го напиша  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 38
Хоп дедик!! Яманко ще сади магданоз hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама къде е найлонаааа  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 39
Хоп дедик!! Яманко ще сади магданоз hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy смениха го с"дрисльо".

# 40

Ааа,   Naughty  найлона стана глупак  Sick а лан - дрисльо  hahaha hahaha hahaha hahaha Ако на всяко лан по-нататък слагат това, малееееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 41
ЯМира в калинката  Heart Eyes Heart Eyes Party

# 42
Хахаха значи почти всички мъжовци са еднакви Grinning и ние гледаме разделени Grinning Много ми се смее като ги зяпна тея "турски сериали" вика,че съм като пенсионерите Grinning Grinning Grinning ама от време на време като зърне Серито и почва да ме разпитва Grinning Grinning
За всекиго има по нещо  Laughing Laughing Laughing Laughing Чачко магнит за жените, Сери за мъжете  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Знае си работата Керем аби  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 43

Ааа,   Naughty  найлона стана глупак  Sick а лан - дрисльо  hahaha hahaha hahaha hahaha Ако на всяко лан по-нататък слагат това, малееееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама какво не им хареса в "найлона"-а  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 44
ЯМира в калинката  Heart Eyes Heart Eyes Party
Тъкмо запрехвъркаха флуиди и серията свърши.  Heart Eyes Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт