Отговори
# 105
Вики само реве,коликите не ни пускат,нищо не може да го успокои.На моменти наистина абсолютно нищо не може да го накара да спре да плаче и в резултат днес като порева малко след събуждане и му падна гласът.Прегракнал е и плачът представлява някакво зловещо скърцане  smile3518
Той плаче,аз плача с него от безсилие и така.Мрън..

И при нас е същото положението, малкия реве часове наред с кратки почивки, за гласа-скооро и аз да чакам... Cry

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 13:03 от Кристин_

# 106
За първа страничка: Магдалена, 3250,48 см,още не знам в колко часа,после ще питам.
Бяхме планували да е за днеска,нещо ме човъркаше,а то без друго е щяло да стане. С включването още на окситоцина ми изтекоха водите. Не ме оставиха да се мъча много със системата,на половин банка ме вкараха в операционна. Доктора каза,че ще ми разшири канала,че до последно нула разкритие,обаче пък дълга,двойно увита.около вратлето връв и стегната. Точно навреме сме го планували,чак съм горда.с.инстинктите си.

Стреса в операционна си беше голям,то са 10-ина мин подготовка,връзване....катетър(много гадно!),мажат ми корема, чертаят,а аз треперя от.страх.  Малко намусен екип ми се падна. Помолих анестезиолога.да не.ме.захлупва отведнъж с маската и той се съобрази де,доближи ми я да дишам кислород,после.видях как с една спринцовка пуснаха.в тръбата упойката,леко залютя,дишах,дишах,леко се омайвах и съм заспала. Събудих се този път още на масаъа,даже тъкмо ми издърпваха тръбата и ми аспирираха храчките. В същия момент вече леко осъзнаваш болката,в следващите моменти е още пО. Таткото до мене ми честити и ме водят към стаята.  Поисках си веднага обезболяващи и ме боцнаха,пооблекчи се положението,но матката сега контрахира,гадничко си е. Сложих си две възглавници под главата,бива така,сега ми се спи,но не смея да се отпусна,сякаш вибрирам. Видях бебето,стори ми се дребна като кукла,а всъщност не е,доносена си е,ок е и се очертава да е много гласовита,досущ татко си, а външно е изцяло и само негова.
Това засега момичета,ще гледам да се включвам,че съм отпаднала.

# 107
Честито, Сладуркеnewsm67 newsm18 Айде мина вече, след десет дни ще си забравила  Hug А ние още ще си седим бременни  Crazy

# 108

sladurka  newsm51  Честита принцеса! Да ви е жива и здрава Магдалена!

# 109
Дано съм би била поне малко полезна с разказа си,хаотично е,но пък подробно. Корема ми е супер странен-мек,отпуснат,само от двете страни на пъпа две твърди(?) издутини. Било матката,но ми е странно,като се изправя ми е любопитно като в кой месец ще съм. Кръв доста тече,на два пъти ми сменяха чаршафа отдолу,но гледат и коментират,че било нормално. Стискайте ми палци като стана довечера и се раздвижа да е наред всичко.
И айде раждайте вече и вие да ви минава тоя зор.

# 110
Честито на всички родили мами, да са им живи и здрави бебчетата.
Сладурка, аз неможах да схвана защо ти пускат система като ще раждаш секцио, нали казваш, че е било планувано. Напоследък все повече чувам за увита пъпна връв при раждане, това нещо не се  ли вижда на ехографа?

# 111
  • София
sladurka да е жива и здрава Магдалена. Прекрасно име сте избрали. Всичко ще мине. Бързо възстановяване ти пожелавам.   bouquet

# 112
sladurka, честита принцеса. Желая ти бързо възстановяване живи и здрави скоро в къщи   bouquet

# 113
Сладурка, честита Магдалена   bouquet Наистина много хубаво име сте й избрали, с гордост да си го носи!

# 114
Дано съм би била поне малко полезна с разказа си,хаотично е,но пък подробно. Корема ми е супер странен-мек,отпуснат,само от двете страни на пъпа две твърди(?) издутини. Било матката,но ми е странно,като се изправя ми е любопитно като в кой месец ще съм. Кръв доста тече,на два пъти ми сменяха чаршафа отдолу,но гледат и коментират,че било нормално. Стискайте ми палци като стана довечера и се раздвижа да е наред всичко.
И айде раждайте вече и вие да ви минава тоя зор.

# 115
Сладурка,честита ти дъщеричка   bouquet
Да сте живи и здрави и бързо да се възстановите и да се гушкате в къщи.

При мен,след месец време коремът още е доста странно мек  Mr. Green Прибрал се е до ниво 5-ти месец някъде,но още доста има да се прибира докато постигна желана визия.Правя по малко коремни преси и др. упражнения,но ще почакам малко за резултати.

Бебо заспа за около час.Сега го чувам че ще се буди  Tired Писна ми вече от тези колики.Така ми се иска да изпуша някоя цигара за успокоение,но няма.Устисках 10 месеца,ще издържа още без цигари Whistling

А пък в началото на кърменето зърната много ме боляха,бяха ми минали уж,но сега пак почнаха да ме болят много и едва стискам зъби при кърменето.Аз мислех че веднъж като привикна после няма да боли,но уви Rolling Eyes

# 116
Водите са били вчера. Прибрахме се у нас и продължиха да текат по малко. Мъжо се шашна, а трябваше да ходи на работа. И аз го прогоних да работи, да не ми пречи и после да дойде, ако се налага.
Върнах се с багажа, взела душ и обръсната. Директно ме приеха. После другото не е красиво и го спестявам, ама резултатът е в 7:44ч. 3,620 кг и 50 см - Александър! Естествено роден.

baby_neutral

# 117
crazy_iv Честит Александър!  bouquet Бързо възстановяване и на вас  Hug

# 118
crazy_iv, честит Александър живи и здрав  Hug На теб бързо възстановяване и бързо прибиране Simple Smile

# 119
Мама Юли   bouquet
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави рожбичките!
Ние се гледаме вкъщи и мама е леко ошашавена. 15 години съм мечтала за този момент и ето - той дойде. Все едно гледам филм, не мога да повярвам, че това е моето бебе, луда работа.  Joy
Бебка е на АМ, не се справя много добре с количествата, бяхме в болница 2 седмици заради някаква инфекция и там бибероните са с големи дупки и храненето става за 5-1о минути. Вкъщи й е трудно с нормалните биберони за 0+ месеца и яде много малко, изморява се и отказва да се храни. Не съм вярвала, че точно с храненето ще имаме драми, но се надявам за няколко дни да се оправят нещата. Чувствам се леко несигурна в някои неща и мъничко завиждам на мамите, на които им е второ/трето бебе.

Общи условия

Активация на акаунт