Отговори
# 630
  • срещу двата комина :)))
Все нямам време да се разпиша,а уж бебка не е толкова плачлива. Удържаме някак си положението.
На усмивки и ние се радваме вече от известно време. Не суче добре,все повече ми намалява кърмата и замествам хранение. Не знам защо,а си беше изцяло на кърма. Ше го преживеем някак си,ама се чудя защо.
Един път на ден се изхожда. Иначе е порастнала,личи си,а и скоро сме на консултация.
Силве,добре,че не е нещо с операцията. А с тия бъбреци ме шокира Shocked,че къде се намират сег Shocked и защо висока талия панталони?
Моя корем уж се прибира,пък пак си стърчи доста и от едната страна продължава да е по-голям.
Пак да попитам дали някоя има моя проблем? Също така пъпа май няма изгледи да се прибере,пигментацията също,а си имам и диастаза.
Толкова от мен,лека нощ!
Търнър, подведох те малко,но нашия татко иска да позадържим капките,което за мен е безсмислено,защото не ги ползваме. Другия месец да съм ги подарявала. Тааа...съжалявам,засега още малко остават.

няма никакъв проблем  Hug

моя сладур леко ни разби тая нощ, ама какво да сеправи, дано рядко се случва  Praynig Иначе и той ака по веднъж на ден откакто сменихме млякото, но пък количеството е  Crazy  поне за 3-4 памперса  Mr. Green Утре сме на преглед при личната (за първи път ) та да видим колко е пораснал още  Praynig Нещо жегите не му се отрязават добре, иска само навън да стои, в парка му е най-добре, а майка му да му мисли  Sunglasses

# 631
Търнър, къде и коя ви е личната? Аз го записах в 11 ДКЦ при Грохлева на тото малко  Laughing

# 632
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile

Пиша Ви с много голяма болка в сърцето, но се надявам скоро нещата да се оправят и да успея да прегърна малката си Божидара ....  Praynig baby_neutral

Родих на 25.07.2015 / деня на годишнината ни от сватбата/ в Майчин дом с епидурална упойка. Бях най - щастливата жена на света, до след четири дена по - късно, когато стана неизбежното - получих мозъчен инфаркт. Не можех да говоря, да ходя, нищо не можех да правя. Бях в реанимацията на Александровска болница, след което ме прехвърлиха в отделението по Неврология, където майка ми остана с мен , за което искрено й благодаря. Благодаря на всички за помощта и се надявам скоро да се оправя, за да си прегръщам на воля Божидара. Поне вече съм си вкъщи и мога поне да я наблюдавам. Simple Smile

# 633
О Мария  Hug миличка много гушки. Тъкмо се чудих къде се запиля. Сега как си освен че си се прибрала вкъщи? Наистина ти стискам палчета бързо да се оправиш и да се гушкате с малката кукла. Пиши ни по някой др ред когато можеш. Много прегръдки още веднъж и тук в групата всички сме с теб и ще чакаме от сега на татък само хубави новини

# 634
  • София
О Мария  Hug миличка много гушки. Тъкмо се чудих къде се запиля. Сега как си освен че си се прибрала вкъщи? Наистина ти стискам палчета бързо да се оправиш и да се гушкате с малката кукла. Пиши ни по някой др ред когато можеш. Много прегръдки още веднъж и тук в групата всички сме с теб и ще чакаме от сега на татък само хубави новини

Благодаря ти Стефи!

Вече ходя и говоря, но бързо се уморявам!

# 635
Здравейте и от мен. И аз нямам твърде време /вече/, но да пиша - на 06,08,2015 г родих момиченце- София, 3370 кг., 50 см , през нормално раждане, та секцио Simple Smile. От онзи ден сме вкъщи и свикваме една с друга. Опитвам се да ви чета  когато мога, защото ми е полезно! Честито на всички родили мами и дано бебчетата са живи, здрави и спокойни.
Мария Тереса - стискам палци бързо да се възстановиш и да се радваш на бебчето!  Hug

# 636
Здравейте ,мили мами! Родих на 7 юли 2015 момченце 3200 гр. 48 см в окръжна болница Пловдив. Токущо се регистрирах в сайта и доста неща не са ми ясни... Знам, че не е уместно да пиша тук но може ли някой да ми помогне- как мога да пусна нова тема  newsm78

# 637
  • София
Мария Тереса,мила,какво те е сполетяло!
Адмирации към силата ти и бързите резултати във възстановяването,най-големият стимул чака да го гушнеш! Успех,дано съвсем скоро се чувстваш добре и можеш да се грижиш за бебчето ти!
Стискаме палци и сме с теб  Hug

# 638
  • срещу двата комина :)))
Мария Тереса, прегръщам те силно и ти пращам всичката положителна енергия, която мога  Hug Много бързо да се възтановяваш и да си гушкаш слънчицето  Hug

Търнър, къде и коя ви е личната? Аз го записах в 11 ДКЦ при Грохлева на тото малко  Laughing

ами записах го при д-р Настева в медицински център Медик, но утре ще я видя за първи път  Peace

# 639
О,Мария,защо така се получило? Много прегръдки и стиснати палци!

# 640
  • София
Мария Тереса направо изтръпнах като го прочетох това. Миличка бързо да се възстановяваш. Да си жива и здрава, както и божия дар Божидара.

Честито и на didiana. Много щастливи мигове.

stmama86 щом си юлска мама няма проблем да пишеш тук. Да ти е жива и здрава рожбата.

# 641
  • Варна, кв. Аспарухово
Мария Тереза бързо оправяне и гушкане с малката принцеса  Praynig
Дано винаги имаш подкрепата на най-близките и след време и на малката Божидара  Heart Eyes

# 642
Мария Тереса, бързо да се оправяш и да си гушкаш Божидара  Hug Hug Hug

# 643
Мария Тереса Бързо възстановяване  Hug

Честито на другите нови мами  bouquet

Да попитам,вие ще си водите ли бебоците на ортопед?Къде?Може ли да ми препоръчате някой?
Моята педи каза че нямало нужда,но аз искам да си го заведа зверчето,че нещо ме притеснява,та ще бъде на частно явно.Но въпросът е че незнам къде. newsm78

# 644
Мария Тереса съчувствам ти. Вярвам че бързо ще се възстановиш, само трябва време и малко упоритост. А и си имаш един прекрасен малък стимул. Да ти е жива и здрава, и ти да си добре да й се радваш и обгрижваш.

Силве аз си купих ластичен колан от аптека и го нося като излизам навън. В началото сякаш корема ми взе да спада, но сега е в застой. Поне ми държи карантиите на място. Не е много удобно в жегите, но е поносимо.

Сладурка ако корема ти е бил от по-големките като моя ще му трябва време на пъпа. И моя не се прибрал много, а това което се е поприбрало е отпуснато и широко. За пигментацията: разбрах че се маха след ексфолииране на кожата. Под мишниците където се бръсна почти ди върнах цвета. Над операцията където ме мажеха със спирт, кожата започна да лющи и така разбрах че това е начина за отърваване. Явно след раждането новия слой кожа е с нормална пигментация, но докато се покаже ще му трябва време.

Струва ми се че hope не е писала скоро.

Общи условия

Активация на акаунт