Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 73 686
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Имам "Бог пътува винаги инкогнито" в електронен вариант, ако на някого му се чете, споделям с удоволствие. През пролетта, не помня вече коя дама оттук ми я беше дала. Simple Smile
  http://dox.bg/files/dw?a=8ad821dc22
...
  bouquetТук е линкът за книгата!
Несъществуващ файл / папка
И на мен ми даде същото!  Sad
Ето тук я има
http://data-bg.net/details.php?id=12908

# 211
Благодаря Пит   bouquet

# 212
Метода Силва е трудно приложим за хора, които не са изкарали курса (мое мнение). Там те учат как да влизаш в Алфа ниво (по-просто казано да медитираш) , но не е невъзможно и сам да се научиш. Метода е труден и изисква време, но дава невероятни резултати. На моя позната детето, което беше с диоптър над 5 го свали на 2, само с Метода. А друга дама от курса имаше пареза на дясната сртрана на лицето си. След няколко месеца й нямаше нищо. А са й казали, че нищо не може да се направи по въпроса. Има още една много интересна техника, която е много резултатна за здравословни проблеми. Ще я напиша тези дни. Можете да прочетете книгата "Ти,лечителят" на Хосе Силва. Има я онлайн, има невероятни истории за истински постижения на обикновени хора чрез практикуване на Силва.

# 213
Метода Силва е трудно приложим за хора, които не са изкарали курса (мое мнение). Там те учат как да влизаш в Алфа ниво (по-просто казано да медитираш) , но не е невъзможно и сам да се научиш. Метода е труден и изисква време, но дава невероятни резултати. На моя позната детето, което беше с диоптър над 5 го свали на 2, само с Метода. А друга дама от курса имаше пареза на дясната сртрана на лицето си. След няколко месеца й нямаше нищо. А са й казали, че нищо не може да се направи по въпроса. Има още една много интересна техника, която е много резултатна за здравословни проблеми. Ще я напиша тези дни. Можете да прочетете книгата "Ти,лечителят" на Хосе Силва. Има я онлайн, има невероятни истории за истински постижения на обикновени хора чрез практикуване на Силва.

Този метод на Силва го пробвах. Това броене ме съсипваше. Първо като бях вече към 5 аз не съм усещала нищо специално, в никакво ниво не съм навлизала. А и често като броях се губех в цифрите  hahaha

То нали методът се започва с броене от 100 до 1 - 40 пъти. Останалите неща в книгата разбрах, че са за по напреднали. Аз с това броене не успях да се справя. Много се разсейвах.

# 214
Когато можеш да медитираш е нужно само и единствено да броиш от 3 до 1. Никакви 100. Големите цифри с броене от 100 надолу се използват при една техника за заспиване  Wink Там е работата, както споменах, че с книги в трудно да се усвои. На курса нещата са по синтезирани и приложими на практика. Аз от доста време не съм се занимавала с него, сега съм на друга вълна, но е много хубав.

# 215
  • на острова на мечтите
О, съжалявам за линка! Понеже аз оттам си я свалих, но веднага, та я изрових,но вярно е,че им изтича срока, след известно време!Аз днес я прочетох. Чете се, макар че не  е много мой стил!
Пит, Hug
И на мен Силва ми е доста странен като метод. Чела съм го много отдавна. Трябва да пробвам отново, за да видя, дали съм узряла за неговата техника.

# 216
Пит, благодаря много за линка! Ще я допрочета Simple Smile на мен ми е любопитно какво ще се случи по-натам и от гл.т. на това, че главният герой има моята професия  Laughing

Дании, Етииии  Hug, а аз просто си помислих, че животинката ме е надушила, че съм котколюбец, защото моето зверче постоянно ми виси на врата и котките ме усещат. Прави сте, че е на късмет. Днес първият учебен ден в РИО ни мина перфектно и усмихнато. Хубаво е да започнеш работа след дълга почивка и да усетиш слънчевите обичащи погледи.  А и имахме чудесни новини за бъдещето ни. Мили момичета, желая ви много щастие и късмет и сбъдване на всички мечти. Аз не писах желания, но зелената свещ с паричките след новолуние тази вечер задължително ще си я заредя.
Алинна, ех, че хубаво си го написала Simple Smile) имаш си твой "ритуал" с въпросната свещ ли?

# 217
Когато можеш да медитираш е нужно само и единствено да броиш от 3 до 1. Никакви 100. Големите цифри с броене от 100 надолу се използват при една техника за заспиване  Wink Там е работата, както споменах, че с книги в трудно да се усвои. На курса нещата са по синтезирани и приложими на практика. Аз от доста време не съм се занимавала с него, сега съм на друга вълна, но е много хубав.

Ама това броене от  3 до 1 ще е само за 3 секунди. Каква ще е таз три секундна медитация? Laughing

# 218

Ама това броене от  3 до 1 ще е само за 3 секунди. Каква ще е таз три секундна медитация? Laughing
Май не ме разбра. Броенето от 3 до 1 е времето в което да навлезеш в алфа ниво, за да медитираш (което не е точно медитация), а не времето в което трае медитацията.
Алфа нивото отговаря на спокойното, естествено състояние, в което сме  когато заспиваме или се събуждаме. Когато навлезем в това ниво, мозъкът ни и най-вече дясното полукълбо (или както го нарича Хосе Силва – царството на мисълта, чувствата и емоциите) работи за нас.

Тогава  можем да регулираме функции, които в друго състояние са неконтрулируеми. Алфа нивото е състояние на релаксация, но не пасивна релаксация, а активна, когато подсъзнателните способности могат да се контролират. В това ниво ние преминаваме от физическия свят в своя вътрешен, творчески свят. Всъщност ключът в Силва метод е алфа нивото. Често дори само влизането в нивото е достатъчно, за да настъпи значително подобрение в здравословното и психическо състояние на човек.

# 219
Скрит текст:

Май не ме разбра. Броенето от 3 до 1 е времето в което да навлезеш в алфа ниво, за да медитираш (което не е точно медитация), а не времето в което трае медитацията.
Алфа нивото отговаря на спокойното, естествено състояние, в което сме  когато заспиваме или се събуждаме. Когато навлезем в това ниво, мозъкът ни и най-вече дясното полукълбо (или както го нарича Хосе Силва – царството на мисълта, чувствата и емоциите) работи за нас.

Тогава  можем да регулираме функции, които в друго състояние са неконтрулируеми. Алфа нивото е състояние на релаксация, но не пасивна релаксация, а активна, когато подсъзнателните способности могат да се контролират. В това ниво ние преминаваме от физическия свят в своя вътрешен, творчески свят. Всъщност ключът в Силва метод е алфа нивото. Често дори само влизането в нивото е достатъчно, за да настъпи значително подобрение в здравословното и психическо състояние на човек.

Ама аз като не съм тренирала с броенето от 100 до 1, дали ще ми се получи? Хич не знам в алфа нивото ли съм или не. Правех го вечерно време като си легна. Преди да заспя.
Чудя се дали да не почна от 50 до 1 за да не ми е толкоз досадно това и след като свикна да почна с 3 до 1?

# 220
  • СОФИЯ
Следя темата от известно време. Чувствам се...преди антрето, но много ви харесвам.

# 221
Момичета, днес на нарастваща луна горих първата партида листове с желания /не новолунските, де, другите/. Така го усетих просто, бях ги прегледала и бях благодарила за осъществените, преди да ги сложа в огнището.

alinnna, би ли споделила подробности за ритуала със свещта?

# 222
  • Sofia

И аз ти благодаря   bouquet  Hug

# 223
Честит Празник!
Носете Вярата, уповавайте се на Надеждата и раздавайте Любов!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 224
Здравейте,  момичета.
Търся един ритуал за пари,  бях чела за него в дриймленд преди три дена,  и си написах бележка да го направя днес,  защото така беше описано вътре,  но забравих техниката  Embarassed става въпрос за 8 8мици,  сгънати на Хармоника и се държат при парите в портмонето.  Прави се на 8.09,  17.09 и още една дата но прочетох отгоре отгоре и не запомних.  Трябваше да се гори тази Хармоника,  но кога....  newsm78
Извинявам се много,  но наистина не си спомням къде беше описана.
Моля за вашата помощ,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт