Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 353
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
А какво мислите за желанията относно пари или печалба от някоя лотария примерно? Rolling Eyes Пишете ли такива желания? Сбъдват ли ви се?

Писах желания за пари на нарастваща луна доста време, сигурно до миналата есен е станала общо година  Grinning Не се изпълниха от раз, но започнаха да се осъществяват от момента, в който излязох от Бг (това пък бяха желания на Новолуние). Преди може би месец разчиствах листите /горях ги на нарастваща луна/ и почти нямам неизпълнени парични. Само големите покупки чакат.
Почти не минаваше ден от отпуската, да изляза някъде и да не си намеря монетка  Laughing Забравих да пусна тото, обаче. Желания за лотария не пиша, понеже смятам, че ще си разклатя *равновесието*- искам да съм си заработила парите, не да ми дойдат просто така отгоре, а за *баланс* и да се случи нещо лошо с мен или с близък. Затова и съм решила, паднат ли ми така пари- дарявам, отървам се по най-бързия начин. Дори съм намислила и на кои организации да даря.

# 391
Елора, права си, ама по-сериозните суми са от наематели  Grinning

# 392
  • София
Новолуние е! Пишете смело и не се смущавайте,че луната е без курс. Hug

# 393
Елора, права си, ама по-сериозните суми са от наематели  Grinning

Другият ритуал е бой с положително настроени шамари  tooth

Днес по-късно, следобеда ще сътворя няколко желания в специалния тефтер.

А някой тук каза, че си гори старите листове с желания? Защо?  newsm78

# 394
  • Sofia
С.О., ЛунаЛуна, благодаря!

Новолунието е във Везни. Особено подходящи са желанията, свързани с партньорството, любовта, брака, хармонията, творчеството, красотата, справедливостта, договорните отношения и финансите.

Прекрасен есенен ден на всички ни!!!

# 395
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала тук, но определено ми липствате. След многото опити да променя работата си нищо не стана. Слрд това се оставих по течението и си казах че тя най-подходящата работа за мен сама ще ме намери. Но времето си минава и май и аз се депресирах. Влизам да попия малко доза позитивизъм от Вас.

Здрасти, Val2. Аз съм си залепила един пеликан с парички на стената, получих място, но има едно огромно НО- дали ще успеем да уредим документите за 2 седмици, затова не смея да кажа, че ритуалът върши работа.
Отделно преди две седмици, като си бях в Бг, ходих на църква. Запалих свещички за здраве (като купувам и една свещичка и паля специално за Исус) и се помолих на Богородица за помощ по въпроса.

Аз правих ритуала с трудовия договор и даже и дата бях му сложила, но отдавна мина и резултат няма. Всеки месец писах желания, но явно съдбата е преценила че още трябвя да съм на тази работа. Кофтито е че ходя без желание и това много влияе на настроението ми. Напоследък си мисля че е най-добре да си намеря нещо, което мога да работя от вкъщи. Чувствам се като на кръстопът и не знам кое ще е най - добро за мен.

# 396
Как формулирате желанията си и колко на брой могат да бъдат те? Трябва ли да имам специален тефтер за желания или може и на листове да се пишат?

# 397
  • София
Аз ги формулирам в сегашно време.Все едно вече са се случили.Пиша ги на отделен лист и след време ги изгарям.

# 398
Аз ги формулирам в сегашно време.Все едно вече са се случили.Пиша ги на отделен лист и след време ги изгарям.

А защо ги изгаряш и след колко време ги изгаряш?

Ритуал с трудов договор и аз правих. Даже името на фирмата, ама нищо не стана. Почнах в друга фирма.

# 399
А какво мислите за желанията относно пари или печалба от някоя лотария примерно? Rolling Eyes Пишете ли такива желания? Сбъдват ли ви се?

Писах желания за пари на нарастваща луна доста време, сигурно до миналата есен е станала общо година  Grinning Не се изпълниха от раз, но започнаха да се осъществяват от момента, в който излязох от Бг (това пък бяха желания на Новолуние). Преди може би месец разчиствах листите /горях ги на нарастваща луна/ и почти нямам неизпълнени парични. Само големите покупки чакат.
Почти не минаваше ден от отпуската, да изляза някъде и да не си намеря монетка  Laughing Забравих да пусна тото, обаче. Желания за лотария не пиша, понеже смятам, че ще си разклатя *равновесието*- искам да съм си заработила парите, не да ми дойдат просто така отгоре, а за *баланс* и да се случи нещо лошо с мен или с близък. Затова и съм решила, паднат ли ми така пари- дарявам, отървам се по най-бързия начин. Дори съм намислила и на кои организации да даря.

А защо мислиш, че ако напишеш желание за печалба от лотария, ще се случи нещо с твой близък.  newsm78
Това отрицателно мислене ли е или има нещо друго

# 400
Аз си горя листовете с желания по новолуние, просто щото камарата беше внушителна  Laughing Водна зодия съм и трябваше да ги метна в течаща вода, но щеше да се води нарушение  Embarassed

За лотарията- забелязала съм, че има баланс. Когато губиш, нещо получаваш и обратно. Не са негативни мисли, просто наблюдения. Затова и не искам така спуснати свише пари.

# 401
Аз си горя листовете с желания по новолуние, просто щото камарата беше внушителна  Laughing Водна зодия съм и трябваше да ги метна в течаща вода, но щеше да се води нарушение  Embarassed

За лотарията- забелязала съм, че има баланс. Когато губиш, нещо получаваш и обратно. Не са негативни мисли, просто наблюдения. Затова и не искам така спуснати свише пари.

Мерси. Разбирам. Чат пат пускам тото или нещо друго и ако имам късмет ще спечеля.
Написах иначе желание за пари, но просто, написах в сегашно време, че имам пари. Нещо такова.
Аз си ги записвам в тефтер, а не на листчета. Пиша и датите  Laughing Понякога се повтарят, да не кажа повечето  Mr. Green

# 402
Забравих нещо важно- листите с желания, които ще горя, преглеждам един по един и пиша срещу всяко изпълнено желание с червен химикал Благодаря!
Горя винаги на нарастваща луна Wink

# 403
Забравих нещо важно- листите с желания, които ще горя, преглеждам един по един и пиша срещу всяко изпълнено желание с червен химикал Благодаря!
Горя винаги на нарастваща луна Wink

Интересно  Simple Smile
А като ги изгориш, хвърляш пепелта или във вода каза.
А иначе задължително ли е това горене.

# 404
Горя ги на определеното за целта място. Пепелта оставям там, не събирам и не изхвърлям във водоем, защото рискувам глоба.

Общи условия

Активация на акаунт