Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 323
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, помагайте :/

Днес денят ми тръгна много добре от сутринта, всичко беше наред, работата ми спореше.

И точно накрая се случи нещо, което много ме притесни и при лошо развила се ситуация може да ми коства работата или шефа много да се разочарова Sad

Сега цял уикенд ще го мисля, какво да правя, че да предотвратя нещо лошо да се случи и всичко да се развие по добър начин?

# 421
  • Добрич
Използвай хоопонопоно! Може дори да го направиш така: "Съжалявам за лошата ситуация! Прости ми шефе, че така се получи! Благодаря, че оценяваш мен и моята работа! Обичам те!" Това е пример, ти си го намести както ти прилага според ситуацията!

Аз съм го пробвала този вариант и при мен работи. Успех и дано всичко се нареди както е най-добре за теб!

Hug

# 422
  • на острова на мечтите
Използвай хоопонопоно! Може дори да го направиш така: "Съжалявам за лошата ситуация! Прости ми шефе, че така се получи! Благодаря, че оценяваш мен и моята работа! Обичам те!" Това е пример, ти си го намести както ти прилага според ситуацията!

Аз съм го пробвала този вариант и при мен работи. Успех и дано всичко се нареди както е най-добре за теб!

Hug
И при мен работи винаги Peace

# 423
  • София
И при мен работи.

Усмихнат уикенд на всички.

# 424
Adriana, много късмет и спокойствие!  Hug babydust7

# 425
Много благодаря, момичета!

Използвам го, даже вчера като се поопомних след ситуацията и започнах да повтарям думичките. Днес пак ги казвам.

Стиакайте ми палци всичко да се развие добре!  bouquet

# 426
  • Добрич
Всичко ще е наред!  Hug

# 427
Утре ще пиша подробности след работа. Преди това, по пътя, пак ще повтарям думичките.  Hug

# 428
Adriana11 изпращам ти положителна енергия  Hug Всичко ще бъде наред и няма за какво да се тревожиш.

# 429
  • на Мелмак
Здравейте момичета  Hug

Използвам си най - редовно хоопонопоно - то ми чудесен другар и нещата ми се получават  Wink

# 430
  • на острова на мечтите
Здравейте момичета  Hug

Използвам си най - редовно хоопонопоно - то ми чудесен другар и нещата ми се получават  Wink
smile3501
Утре ще пиша подробности след работа. Преди това, по пътя, пак ще повтарям думичките.  Hug

Успех и чакаме с нетърпение новини! bouquet
Тия дни бера маслини! Казват, че зряло(в смисъл на възраст) маслиново дърво,има 7 енергийни кръга подобни на 7_те чакри в човешкото тяло. Заредих се с много енергия.  Имах нужда! Напоследък се сблъсквам с човешка лошотия и това ме навежда на мисълта да си дам пауза за размисъл и осмисляне,дали има смисъл от някой неща,или се самозаблуждавам. Да се оградя с тишина и покой!
Обичам ви! bouquet

# 431
Момичета, здравейте!  Hug

Свърших работа за днес. Денят мина нормално, нямаше развръзка на ситуацията, говорих с шефа ми, каза да не се притеснявам, че според него ще утихнат нещата. Аз обаче още съм леко разтревожена, защото още нищо не се знае на 100%. Дано всичко се нареди.

Много благодаря, че ме подкрепяте  bouquet
Ако има новини ще пиша!

# 432
  • Sofia
Включваш си зарядното на телефона към портмонето да се зарежда цяла вечер. Това е ритуала, той е от симоронските ритуали.Повече за тях на 1 страница!  Simple Smile

Звучи много смешно, но не пречи да се пробва  Mr. Green

Ти правила ли си го? Действа ли?

За първи път го чувам, звучи супер готино и шантаво, идеята определено си заслужава  Heart Eyes  Мерси много и за съвета да приема всичко като ИГРА  bouquet  Hug

# 433
Здравейте момичета!  bouquet
Не съм била тук поне от две години  ooooh! Но ми се случи нещо, което ме връща в тази много приятна и уютна тема. Имам нужда от помощта ви. Та значи, преди няколко дни правихме освежаващ ремонт в къщи и това беше повод да си разчистя основно шкафовете и какво мислите - намерих едно листче, на което от едната страна съм си написала желание, а от другата един знак, който прилича на седмолъча звезда, в центъра е окръжност и по края на окръжността седем триъгълни лъча, подобно на слънце, като окръжността си е бяла, а лъчите съм запълнила с химикал. Като го видях се сетих, че го направих преди 2-3 години и най-вероятно е трябвало да го сложа на скришно място. Искам да ви кажа, че желанието, което съм написала на листчето ми се сбъдна преди година и половина.  Laughing Просто съм забравила за листчето и толкова. Но! Не се сещам какъв е точно ритуала. Защото явно работи и искам да си напиша друго желание. Ако някой може да ми припомни или даде линк, защото не го открих в началото на темата, а със сигурност съм го видяла тук. Преди време много четях темата и съм си правила и карта на желанията, от която може би половината желания към момента са ми сбъднати. Общо взето като съм направила каквото зависи от мен - карта, ритуал и т.н. съм ги забравила както е по правилата и може би затова се и сбъдват. Та освен, че не мога да намеря въпросния ритуал или техника със звездата/слънцето, незнам и какво да направя с листчето - че благодаря е ясно, но да го изгоря ли? Или да го хвърля във вода? Кажете ми моля! Ще ви бъда много благодарна  Simple Smile Ако трябва ще снимам да разберете точно за какво става въпрос. Предварително ви благодаря!

# 434
Здравейте, имам нужда от съвет. Сутринта ми се случи страшно неприятен служебен конфликт. Така се разстроих, дори се разплаках. Въобще не бях виновна за ситуацията, но отсрещната страна явно имаше емоционални проблеми и ми се разкрещя. Молбата ми е да ме посъветвате каква техника да приложа, за да се успокоя. Още ми е напрегнато и ако трябва отново да говоря с някой по повод случката пак ще се разрева.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт