Астрология - 8 тема

• 27 902
  • 537
  •   1
Отговори
# 120
  • София
   Прочетох ви на един дъх ( много се радвам, че ви открих)  Hug Атмосферата тук е чудесна и някак всички се допълвате! Много е интересно. Особено тълкуването на един хороскоп от различни хора и как всеки вижда нещо свое в него!И аз много се интересувам, но съм пълен лаик. Имах много продуктивен (за вътрешния живот период) с много странни случки и съвпадения сякаш нещо ми се даваше отгоре като знаци, но от доста време сякаш се загубих, много труден и доста дълъг период с доста лоши неща с близки хора... абе няма ли край?! Някой ще погледне ли и моите данни, моля!  Praynig

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 12:44 от katri

# 121
   Прочетох ви на един дъх ( много се радвам, че ви открих)  Hug Атмосферата тук е чудесна и някак всички се допълвате! Много е интересно. Особено тълкуването на един хороскоп от различни хора и как всеки вижда нещо свое в него!И аз много се интересувам, но съм пълен лаик. Имах много продуктивен (за вътрешния живот период) с много странни случки и съвпадения сякаш нещо ми се даваше отгоре като знаци, но от доста време сякаш се загубих, много труден и доста дълъг период с доста лоши неща с близки хора... абе няма ли край?! Някой ще погледне ли и моите данни, моля!  Praynig
На границата ти е  асцендента между близнаци и рак, по-добре дай и място на раждане.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 13:00 от Miss Angel

# 122
  • София
   Ух, че съм овца - София. Асцендента ми пак е близнаци.   bouquet

# 123
katri, имаш слънце съвпад юпитер - това е показател за късмет. Simple Smile Имала си много строги родители, много ясно се вижда от хороскопа ти. От една страна си мисля, че работиш нещо в обществения сектор със социални каузи, а от друга направо бих те пратила  в някоя в болница да лекуваш.

# 124
  • София
    Joy hahaha  Абсолютно - всичко е така, но от 6 години нещо ми е много трудно и нищо не върви както трябва. Може би е свързано и с това (погледнах и в темата за номерология) че съм в цикъл под знака на 9. А пък съм лекар по душа - мъжа ми е обявил, че ще умра от грешка в някой учебник по медицина, щото моята диагноза е най - правилна и ходя на доктор само да я потвърди (ако е добър и е познал  hahaha )
Та имам късмет, казваш.... newsm78 Мисля коренно да променям живота си, а нещо за чужбина?
    Благодаря, че ме погледна!  Hug

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 21:42 от katri

# 125
    Joy hahaha  Абсолютно - всичко е така, но от 6 години нещо ми е много трудно и нищо не върви както трябва. Може би е свързано и с това (погледнах и в темата за номерология) че съм в цикъл под знака на 9. А пък съм лекар по душа - мъжа ми е обявил, че ще умра от грешка в някой учебник по медицина, щото моята диагноза е най - правилна и ходя на доктор само да я потвърди (ако е добър и е познал  hahaha )
Та имам късмет, казваш.... newsm78
    Благодаря, че ме погледна!  Hug
Слънце съвпад юпитер е показател за късмет. Последните  3 години сатурн беше в скорпион и в момента е там и периодът за никого не беше добър. А на теб ти минава и през 6-ти дом - проблеми в работата или здравословни, преди това са били семейни, още 2 години ще имаш трудности в работата, но няма да са така драматични.

# 126
  • София
    Joy hahaha  Абсолютно - всичко е така, но от 6 години нещо ми е много трудно и нищо не върви както трябва. Може би е свързано и с това (погледнах и в темата за номерология) че съм в цикъл под знака на 9. А пък съм лекар по душа - мъжа ми е обявил, че ще умра от грешка в някой учебник по медицина, щото моята диагноза е най - правилна и ходя на доктор само да я потвърди (ако е добър и е познал  hahaha )
Слънце съвпад юпитер е показател за късмет. Последните  3 години сатурн беше в скорпион и в момента е там и периодът за никого не беше добър. А на теб ти минава и през 6-ти дом - проблеми в работата или здравословни, преди това са били семейни, още 2 години ще имаш трудности в работата, но няма да са така драматични.
Дъщеря ми също има съвпад слънце и юпитер, даже и меркурий им прави компания. Силно се надявам да има късмет.

# 127
Ани, ето хороскопа на Кърт Кобейн, който е с липса на огън и въздух:
Скрит текст:
Всички планети са във водни и земни знаци. Според теорията на Вотей трябва да е гей, но не е.
 Брус Уилисняма огън в хороскопа си, но също не е гей. Както и Елвис Пресли и Шон Конъри.
За сметка на това   Фреди Меркюри , е с преобладаващи въздух и огън в картата и е гей.

Относно казаното ти от Вотей, и друг път съм споделяла личното си мнение, че  астролог, който набляга на алабализми като случки, преживявания и връзки от минали животи /които няма как да се потвърдят или отхвърлят/ за мен си е чист шарлатанин.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 22:40 от Greene

# 128
Леле какви теми сте захванали.

Аз пък никога не съм имала сънища за минали животи  newsm78 някога ми бяха казвали, че в миналия си живот съм била голяма материалистка и не съм си била обръщала внимание на семейството, нещо подобно.  Crazy не знам дали е било така, но сега съм си доста семейно ориентирана и определено семейството е много важна тема в моя живот  Heart Eyes
Междудругото, Иван Станчев, Бог да го прости, не вярваше в преражданията Thinking

Иначе аз също имам липса на огън и въздух в картата, почти изцяло съм с водни и земни знаци, но категорично съм си хетеросексуална.  Laughing

# 129
Иначе аз също имам липса на огън и вода в картата, почти изцяло съм с водни и земни знаци, но категорично съм си хетеросексуална.  Laughing

В женски хороскоп било обратното  - ако си със застъпени огнени и въздушни, тогава може да имаш други наклонности.

# 130
  • София
Ха здраввйте  Party това което сте писали и разказали е много интересно  Rolling Eyes Ани и аз много пъти съм имала сънища в които участващите и аз включително изглеждаме различно но аз знам кои са, ама въобще не ми е хрумвало че са от минали животи  Shocked на мен много често ми се случват дежавюта  Embarassed това според вас на какво се дължи  Rolling Eyes
Значи, Аленка казваш че възлите в директна посока те правят по свързан с минали животи? Мойте са така  Rolling Eyes а според вас южен възел в козирог в 12 дом за какво говори, на мен лично ми е малко противоположна позицията по знак и дом  Rolling Eyes
По темата за гей аз се бях ровила преди време че ми беше любопитно, в крайна сметка това което изрових е че няма как са се види в картата. Според мен има логика да е така. Аз лично не смятам че това да си гей е извратено та не виждам кое ще го покаже. Картата може да покаже какъв ще е човека в който ще се влюбиш ама типа човек не е пола  Rolling Eyes
А относно кармата на мен са ми казвали за всички връзки които съм имала че са кармични и аз съм се била държала зле в миналото с тези хора. Пример господар-роб и сега си били връщали, та нещо това с кармата не съм му фен  Rolling Eyes
И като говоря за кармични връзки какво мислете за съвпад на СЛВ със Сатурн при синастрия, съответно СЛВ в наталната карта съвпада с Плутон, а Сатурн в другата наталната карта също съвпада с Плутон  newsm78

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 23:04 от Lailah

# 131
Аз не се оплаквам от Сатурн в Скорпион, нищо че ми прегази стелиума и слънцето, всичко се подреди като с вълшебна пръчка, много доволна от повечето неща, с едно-две изключения, но при точният транзит, всичко беше супер.

Грийн, винаги си има и индивидуални неща, и всяко правило изключение.
Не знам защо си толкова негативна спрямо Вотей, лично аз вярвам в прераждането, и както казах съм си сънувала някои прераждания, няма лошо в тази интерпретация, има си т.н. кармична астрология, а и Вотей казва, че ще говори за това, само ако отсрещната страна се интересува, някои неща съм ги научила след мои въпроси. Вотей е много положителен човек, и след разговорите с нея много се зареждам.

# 132
  • София
Грийн а ти кой би препоръчала за консултация  Rolling Eyes

# 133
Открих темата в Алл.бг, след малко ще я чета:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/719473/page/0/fpart/2/vc/1

ето темите за любовта обсъждани в този форум:

http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1501257/an/0/page/0#Post1501257

Грийн, мисля, че е фен на Гали, но нека тя си каже.

# 134
Не мога да съм негативна към някой който не познавам. Споделих какво ми е личното мнение по въпроса с миналите животи и застъпването им в астрологична консултация. Не знам конкретно тя колко и как ги тълкува, а и не ме интересува. В крайна сметка всеки си намира астрологът, който заслужава.  

Общи условия

Активация на акаунт