Опа същия проблем имах и аз с паническите атаки точно преди година, но вследствие на силна уплаха. Напълно те разбирам това което си написала
Сатурновия възврат го усетих не, ами направо ме разтърси из основи. Малко е дълго, ще го резюмирам по-късно.
много, ама много тежък възврат, защото не е било просто завръщане, а завръщане в Скорпион, под управлението на Плутон - все повтарям как те отвежда на оня свят... как имаш чувството, че умираш за миг, но се връщаш ... Но .... това е малкият проблем, възврат в опозиция на Марс и прогресивно Слънце!!!
аз като един Плюшкин си пазя касетофона от 10 клас/ а съм на 40г/, който работи, сега си превъртам касетката и ще си я пусна да я слушам. На баткото ми е на диск, на малката на файл на компа.
.
Старите саундкарти имаха стерео вход, сега май не. Но дори можеш да пуснеш касетофона да възпроизвежда записа, да си включиш и микрофона на лаптопа и да запишеш звука, като wav файл. Конвертираш в mp3 и запис 
благодаря
И Цвети си пусна данните, но май беше в предната тема 
) Скоро ще влязат в 5 дом и ще миант над Слънцето и Луната
А след това какво го правиш листа - гориш, хвърляш във вода, пазиш го
Можеш да отидеш до съвета в града, в който си родена, но и там мисля,че ги записват приблизително. Астролог може да ти направи ректификация, по значими събития в живота.
) Скоро ще влязат в 5 дом и ще миант над Слънцето и Луната