Астрология - 8 тема

• 27 753
  • 537
  •   1
Отговори
# 15
  • София близо до Витоша
За Сатурновото възвръщане да резюмирам. Стана малко искрено и лично, затова го слагам в скрит текст. 
Скрит текст:
През този период започнах да получавам панически атаки. Който не знае какво е това - накратко, имаш чувството, че умираш и полудяваш едновременно, и психически и физически. Това продължи около месец. Странното беше, че започнаха да ми идват някакви мисли в главата, все едно буквално някой ми диктува отгоре. Нещата, които получавах като отговор касаеха мен, близки хора и отношението ми към света като цяло. Осъзнах много неща, но наистина ги осъзнах, все едно преживях целия си живот наново, но осъзнато. Не знам как да ви го обясня. Чувствах се така, все едно до сега съм спала и изведнъж се събуждам.  Shocked Много е странно. Най-важното нещо, което разбрах за себе си е, че наистина всичко зависи от мен, от моето отношение към света и хората. И преди съм знаела, че е така, но в онзи момент го усетих изцяло, разбрах го и се примирих. Примирих се със себе си, с другите хора и със света. Не напълно разбира се, но и това ще стане. Ако на някой му се чете, описала съм го в блога си:
Скрит текст:

Опа същия проблем имах и аз с паническите атаки точно преди година, но вследствие на силна уплаха.  Напълно те разбирам това което си написала  Naughty

# 16
Момичета ще можете ли да погледнете и моята карта , интересуваме любов/омъжена съм с две прекрасни дъщери/ и кариера/работа/?

7.09.1983 г. 23,03 часа град Елин Пелин

Цветелина имам Дежа Вю  Shocked

Картата ти е толкова близка с тази на мой много добър приятел.  Shocked Shocked Shocked

# 17
  • София близо до Витоша
Момичета ще можете ли да погледнете и моята карта , интересуваме любов/омъжена съм с две прекрасни дъщери/ и кариера/работа/?

Цветелина имам Дежа Вю  Shocked

Картата ти е толкова близка с тази на мой много добър приятел.  Shocked Shocked Shocked

Опа дано да е за добро !  bouquet

# 18
  • в 1001-та нощ
Аленка, уцелила си ме в десятката направо. Страхотна си  Hug Сатурновия възврат го усетих не, ами направо ме разтърси из основи. Малко е дълго, ще го резюмирам по-късно.

Радвам се, аз бях гледала сианстрията с ТМ, спомням си, че направо ме хвърли в оркестъра, но не ми помня данните да погледна пак - какво точно ме "дерайлира тогава"  Peace

П.П. видях резюмето, надявам се не възразяваш, че ще коментирам, но ....  ooooh! ooooh! ooooh! много, ама много тежък възврат, защото не е било просто завръщане, а завръщане в Скорпион, под управлението на Плутон - все повтарям как те отвежда на оня свят... как имаш чувството, че умираш за миг, но се връщаш ... Но .... това е малкият проблем, възврат в опозиция на Марс и прогресивно Слънце!!!

Силна си!!! Много си силна (вече) и така ще бъде  Peace

aniram, помислих го и аз, ама не ми се искаше да имаме изненади  Blush

# 19
Моят прочит на картата ми от А. Вотей е на ретро касетките, Но Crazy аз като един Плюшкин си пазя касетофона от 10 клас/ а съм на 40г/, който работи, сега си превъртам касетката и ще си я пусна да я слушам. На баткото ми е на диск, на малката на файл на компа.
Може ли от тези ретро касетите да се презапише на диск?

# 20
Аленка, а сега Сатурн като се върна в Скорпион, нещата пак се разклащат, но вече знам, че мога да го преживея и не е толкова страшно.

Я, кажи кажи какво те хвърли в оркестъра, че ми стана интересно. Ето данните:
Скрит текст:
.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 00:08 от Lightworker

# 21
  • Пловдив
Така спонтанно отворих темата   Embarassed може да е знак  Praynig Praynig Praynig, в дупка съм...стана ми интересно с тези карти/желания. Нямам цветни химикали и т.н. Мога ли просто на един лист да си напиша желанията, в сегашно време ли трябва да са? И този лист след това какво го правя?

# 22
Благодаря за темата  bouquet .

Днес попаднах на един интересен сайт за астрология. Има доста за четене - http://www.hniizato.com/sitemap/

# 23
Деси, абсолютно както ти идва отвътре ги напиши. Това е най-важното. Аз всеки път ги пиша различно, зависи как го чувствам. Последно ги писах, като благодарност, че вече са се случили.  Mr. Green

# 24
  • Пловдив
Lightworker, благодаря ти   bouquet А след това какво го правиш листа - гориш, хвърляш във вода, пазиш го  newsm78
И от къде си разбирате часа на раждане?

# 25
  • в 1001-та нощ
aniram*, най-добер се довери на мъж, който се занимава Simple Smile Старите саундкарти имаха стерео вход, сега май не. Но дори можеш да пуснеш касетофона да възпроизвежда записа, да си включиш и микрофона на лаптопа и да запишеш звука, като wav файл. Конвертираш в mp3 и запис  Peace

Lightworker  Hug благодаря Simple Smile И Цвети си пусна данните, но май беше в предната тема  Crazy

# 26
  • в 1001-та нощ

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil E, как няма да ти се иска нова любов, като Венера и Юпитер минават над наталната ти Венера  Laughing (Честито на печелившите  bowuu) Скоро ще влязат в 5 дом и ще миант над Слънцето и Луната  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

# 27
Lightworker, благодаря ти   bouquet А след това какво го правиш листа - гориш, хвърляш във вода, пазиш го  newsm78
И от къде си разбирате часа на раждане?

Пазиш си ги, аз ги слагам в книги.
Часът на раждане, аз питах мама, тя каза, ами някъде следобед беше, баба ти се беше върнала от работа  Joy Можеш да отидеш до съвета в града, в който си родена, но и там мисля,че ги записват приблизително. Астролог може да ти направи ректификация, по значими събития в живота.

# 28
  • в 1001-та нощ
Аленка, а сега Сатурн като се върна в Скорпион, нещата пак се разклащат, но вече знам, че мога да го преживея и не е толкова страшно.

Я, кажи кажи какво те хвърли в оркестъра, че ми стана интересно. ...

Ами например съвпадите Юпитер и Плутон, както и Уран и Сатурн, не мога изобщо да ги осмисля Simple Smile

# 29
  • София близо до Витоша

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil E, как няма да ти се иска нова любов, като Венера и Юпитер минават над наталната ти Венера  Laughing (Честито на печелившите  bowuu) Скоро ще влязат в 5 дом и ще миант над Слънцето и Луната  Whistling Whistling Whistling  Mr. Green

а за работа ?

Общи условия

Активация на акаунт