Астрология - 8 тема

• 27 888
  • 537
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
О, аз изпаднах в потрес, като го прочетох и щях да питам, но като чета от телефона почти не пиша, а после забравям и така става Simple Smile

А тя, любовта - може да бъде неочаквана и с настоящия партньор, просто да има нов период  Blush  Явно толкова много съм свикнала да не съм богата (и не очаквам да стана), че дори не ми прави впечатленеи и не ме дразни толкова (не че не искам Simple Smile  )

Докато любовта така ме окриля, както нищо друго - тя е моят наркотик и си търся дозата - всеки ден  Blush Децата ми дават именно това - не съм предполагала, преди да имам  Blush

# 211
Аз имам предвид, неочаквана любов с нов партньор, поне аз така го разбрах. Не ми беше хрумвало неочаквана любов с настоящия партньор.
 Любовта с ММ я приемам хм, малко за константа/даденост, и с годините още повече се синхонизираме. Относно любовта на децата и моята към тях, и нея я имам за ........това си е друг вид  любов, иначе и аз много си обичам децата и ми дават нов вид опитност. На мнение съм, че децата се обичат винаги и каквито и да са, опитност за безусловната любов.
Богатството го приемам като вид свобода, да можеш да правиш и живееш по начина, който искаш, без да си ограничен в избора.
 Така аз го виждам.

# 212
Ако някой има време и желание, ще може ли да ми каже, има ли обяснение защо живота в чужбина толкова не ми понася. Откакто дойдох тук преди почти година направо не мога да се позная. И не е само носталгия, просто съм друг човек. Отношенията с партньора ми също се промениха много. Възможно е причините да са за психолог, а не за астролог, но ми е интересно какво ще кажете.
Родена съм на 08.03.1972 в 23,15 ч, град Троян.

# 213
за астрологията аз имам У8 (Уран) в съвпад с Меркурий в скорпион. е, домът е 5, но все пак предполагам, че от там идва желанието ми да разбера астрологията, интересна ми е и схващам какво представлява. странното е, че примерно номерологията изобщо, ама грам не ме влече. не разбирам за какво става въпрос, не виждам смисъл от нея някак.

а я кажете понеже засегнахме бегло темата за парите. аз имам слв във 2 дом (лъв). предполагам, че това значи, че трябва да се науча да печеля пари или поне да имам правилно отношение към парите, но това не се случва така. за мен те не са важни, не ме вълнуват, отказвам да мисля за тях. та, има ли някакво друго тълкувание на този слв там?

лайла, и аз съм го чела това за мъжката карта, но пък съм попадала и на мнение "децата не се виждат в мъжката карта, защото мъжете не раждат". картата на мм по солари, респ. транзити нямаше никакви индикации за ражданията и на двете ни деца или айде, да не казвам никакви, но твърде дребни. честно казано се и надявам да е така, че той е с козирог на к5 и ще ми секне мечтата за 3 деца Mr. Green Mr. Green Mr. Green

алена, ще го дебна това ноемврийско новолуние, макар че като си гледам соларите очаквам 2017-2018 г. да има шанс. преди това по-скоро не.

Miss Angel, установила съм, че в соларите при струпване на няколко планети в 5 дом винаги има раздвижване по тези въпроси. понякога е само мислене или голямо желание за деца, а понякога си е индикация за бременност/раждане. в такива случаи гледам и прогресиите.

# 214
Аз имам уран в  10дом в съвпад със слънце, показателите за астологичен интерес и потенциал. Номерологията е доста математика, а аз обичам последната. Запозная ли се с някой намирам начин да му науча данните, хората си ги казват сами, и бързичко наум смятам път, периоди, на прима виста знам с кого си имам работа, какво да очаквам. Помня на всички хора РД.

# 215
  • в 1001-та нощ
meduncka, напиши и в коя държава си. Снощи си мислех да потърся инфо за държавите и знаците - коя с кой знак се свързва - някой чел ли е по темата?

Елч, много набързо погледнах, че ще излизам, но във 2 доме СЛВ, който прави квадрат с Венера  Rolling Eyes Предполагам напрежение би имало, ако се стремиш към лукс Simple Smile

А управителя на 2 дом - Слънцето от 5 дом прави тригон със СЛВ във 2 дом и сексттил с Южния. Мисля си, че ако се занимаваш с нещо творческо, което създаваш, за което имаш умения от преди, т.е. идва ти отвътре, все едно си родена научена, то ще съумееш да имаш и материална сигурност, като плод на този труф  Blush

# 216
Помня, че америка е под Близнаци, София овен....
медунка, номерологично си започнала тази година цикъл 9г. Под знака на 5. 5 дава пътувания, възможност за живот в чужбина.

# 217
Мили момичета, реално всичко ли може да получи отговор от астрологията?

# 218
  • в 1001-та нощ
Едва ли Simple Smile

Намерих нещо Simple Smile  :

ОВЕН: Германия, Англия, малка Полша, Бургундия, Сирия, Палестина, Япония. градове: Верона, Падуа, Марсилия, Капуа, Краков, Сарагоса, Утрехт, Бруншвиц.

ТЕЛЕЦ: Иран, Ирландия, Мала Азия, Полша, Кипър, Швейцария, Грузия, Беларус, Гръцкия архипелаг, остров Родос. градове: Дъблин, Парма, Мантуа, Лайбциг, Палермо, Париж, Нант.

БЛИЗНАЦИ: Белгия, САЩ, Ломбардия, Долен Египет, Уелс, Северна Америка, Фландрия, Канада. градове: Лондон, Мелбърн, Брюж, Кордоба, Мец, Нюрнберг, Версай, Льовен, Сан Франциско, Майн.

РАК: Холандия, Нова Зеландия, Северна и Южна Африка, Парагвай, Алжир, Шотландия. градове: Тунис, Алже, Амстердам, Ню Йорк, Венеция, Берн, Йорк, Милано, Кадис, Манчестър, Стокхолм, Истамбул, Генуа, Венсен.

ЛЪВ: Франция, Италия, Чехия, Сицилия, Алпите, Северна Румъния, Австрия. градове: Рим, Бат, Бристол, Прага, Равен, Дамаск, Филаделфия, Кремона, Чикаго, Бомбай, Блекпул.

ДЕВА: Европейска Турция, Швейцария, Асирия, Западна Индия, Месопотамия, Вавилон, Кюрдистан, Вирджиния, Бразилия, Гърция. градове: Йерусалим, Коринт, Лион, Париж (29 градуса), Тулуза, Хайделберг, Бостън, Вавилон, Багдад, Лос Анджелис, Страсбург.

ВЕЗНИ: Австрия, Индокитай, Китай, Тибет, Горен Египет, Савоя, бреговете на Каспийско море, Аржентина, Латвия. градове: Анвер, Франкфурт, Лисабон, Виена, Пиаченца, Йоханесбург (27 градуса), Копенхаген, Нотингам.

СКОРПИОН: Алжир, Мароко, Берберия, Тунис, Либия, Бавария, Юдея, Кападос, Норвегия, Каталуния, Трансилвания, Куба, Мексико, съседните й държави от Централна Америка. градове: Фес, Франкфурт на Одер, Доувър, Ливърпул, Месина (18 градуса), Балтимор, Нови Орлеан, Вашингтон, Халифакс, Синсинати, Нюкасъл, Валенсия.

СТРЕЛЕЦ: Арабия, Австралия, нос Финистър, Далмация, Унгария, Моравия, Тоскана, Прованс, Исландия, Мадагаскар, Южна Франция, Испания. градове: Хеброн, Авиньон, Будапеща, Кьолн, Ротенбург, Толедо, Щутгарт, Гарант.

КОЗИРОГ: Индия, Афганистан, Армения, Каталуния, Източна Африка, Тракия, Македония, Албания, Гърция, България, Саксония, Илирия, Босна, Литва, Сърбия, Словения, Хесен, Мексико, Боливия. градове: Порт Сайд, Бранденбург, Оксфорд, Прато (в Тоскана), Констанц, Брюксел, Касел, Мексико, Тибет, Токио, Дрезден, Москва.

ВОДОЛЕЙ: Арабия, Прусия, Пиемонт, Швеция, Северен Кавказ, Киргизия, Етиопия, Вестфалия, Русия, Чили, Никарагуа. градове: Хамбург, Залцбург, Бремен, Инголщат.

РИБИ: Португалия, Калабрия, Палиция, Нормандия, Сахара, Австралия, Скандинавските страни, Бразилия. градове: Севиля, Компостел, Александрия, Ланкастър.

Ако някой намери по-добра информация - можем да я сложим отпред  Peace

# 219
Ето защо аз като дева  се чуватсвам толкова добре в Турция  - под знака дева. Simple Smile

# 220
  • в 1001-та нощ
Аз съм с асцендент Риби и Нептун в 9 дом в Стрелец  Peace Уникално добре ми е в скандинавието - чувствам се много в кожата си, спокойна и някак у дома.

Отн. Слънце в Стрелец - падам си по южните държави, обичам Слънцето, топлината, да не съм навлечена с дрехи - да ми веселяшко на душата  Blush

Арабският свят ми е много интересен Simple Smile  Преживях книгата Харем, с усещане за дежа вю ....

# 221
 Аз съм Везни, но Тибет или Китай не ме привличат. Явно обаче заради Асцендентът ми ( Риби )  Португалия и Бразилия ме омагьосват Blush Laughing

# 222
Алена, мерси за погледа! винаги съм си мечтала да имам някаъв талант, но уви, даже и 4-те си планети в 5 дом грам никакъв талант нямам, та явно ще съм си бедна Mr. Green не че ми пречи Simple Smile

а за знаците и зодиите ни, все си мисля, че е чак толкова просто като стрелец се чувства добре в тези 20 градове. някои и мен ме влекат, други не. примерно обожавам Истанбул, но не харесвам Одрин. Много обичам Бавария, но не харесвам Кьолн. може би се гледат и аспекти нещо, тинтири-минтири Simple Smile

# 223
Елч, явно наистина се гледат и аспекти, защото както знаем всеки е различен, макар и от една зодия. Аз също съм влюбена в Истанбул, а нито съм Дева, нито Асцендентът ми е такъв. Peace

Не мога да си обясня и друго  Crazy  В списъка, който е публикувала Аленка, САЩ е под знака Близнаци. Обаче Чикаго спада към Лъв, а Лос Анджелис - Дева; Англия - Овен, Лондон - Близнаци, Манчестър - Рак. Не следва ли дадена държава щом е под определен знак, градовете също да спадат към него?  Thinking

# 224
Аленка, тази информация за държавите хич не важи за мен  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт