Астрология - 8 тема

• 27 866
  • 537
  •   1
Отговори
# 225
Едва ли Simple Smile

Намерих нещо Simple Smile  :

ОВЕН: Германия, Англия, малка Полша, Бургундия, Сирия, Палестина, Япония. градове: Верона, Падуа, Марсилия, Капуа, Краков, Сарагоса, Утрехт, Бруншвиц.

ТЕЛЕЦ: Иран, Ирландия, Мала Азия, Полша, Кипър, Швейцария, Грузия, Беларус, Гръцкия архипелаг, остров Родос. градове: Дъблин, Парма, Мантуа, Лайбциг, Палермо, Париж, Нант.

БЛИЗНАЦИ: Белгия, САЩ, Ломбардия, Долен Египет, Уелс, Северна Америка, Фландрия, Канада. градове: Лондон, Мелбърн, Брюж, Кордоба, Мец, Нюрнберг, Версай, Льовен, Сан Франциско, Майн.

РАК: Холандия, Нова Зеландия, Северна и Южна Африка, Парагвай, Алжир, Шотландия. градове: Тунис, Алже, Амстердам, Ню Йорк, Венеция, Берн, Йорк, Милано, Кадис, Манчестър, Стокхолм, Истамбул, Генуа, Венсен.

ЛЪВ: Франция, Италия, Чехия, Сицилия, Алпите, Северна Румъния, Австрия. градове: Рим, Бат, Бристол, Прага, Равен, Дамаск, Филаделфия, Кремона, Чикаго, Бомбай, Блекпул.

ДЕВА: Европейска Турция, Швейцария, Асирия, Западна Индия, Месопотамия, Вавилон, Кюрдистан, Вирджиния, Бразилия, Гърция. градове: Йерусалим, Коринт, Лион, Париж (29 градуса), Тулуза, Хайделберг, Бостън, Вавилон, Багдад, Лос Анджелис, Страсбург.

ВЕЗНИ: Австрия, Индокитай, Китай, Тибет, Горен Египет, Савоя, бреговете на Каспийско море, Аржентина, Латвия. градове: Анвер, Франкфурт, Лисабон, Виена, Пиаченца, Йоханесбург (27 градуса), Копенхаген, Нотингам.

СКОРПИОН: Алжир, Мароко, Берберия, Тунис, Либия, Бавария, Юдея, Кападос, Норвегия, Каталуния, Трансилвания, Куба, Мексико, съседните й държави от Централна Америка. градове: Фес, Франкфурт на Одер, Доувър, Ливърпул, Месина (18 градуса), Балтимор, Нови Орлеан, Вашингтон, Халифакс, Синсинати, Нюкасъл, Валенсия.

СТРЕЛЕЦ: Арабия, Австралия, нос Финистър, Далмация, Унгария, Моравия, Тоскана, Прованс, Исландия, Мадагаскар, Южна Франция, Испания. градове: Хеброн, Авиньон, Будапеща, Кьолн, Ротенбург, Толедо, Щутгарт, Гарант.

КОЗИРОГ: Индия, Афганистан, Армения, Каталуния, Източна Африка, Тракия, Македония, Албания, Гърция, България, Саксония, Илирия, Босна, Литва, Сърбия, Словения, Хесен, Мексико, Боливия. градове: Порт Сайд, Бранденбург, Оксфорд, Прато (в Тоскана), Констанц, Брюксел, Касел, Мексико, Тибет, Токио, Дрезден, Москва.

ВОДОЛЕЙ: Арабия, Прусия, Пиемонт, Швеция, Северен Кавказ, Киргизия, Етиопия, Вестфалия, Русия, Чили, Никарагуа. градове: Хамбург, Залцбург, Бремен, Инголщат.

РИБИ: Португалия, Калабрия, Палиция, Нормандия, Сахара, Австралия, Скандинавските страни, Бразилия. градове: Севиля, Компостел, Александрия, Ланкастър.

Ако някой намери по-добра информация - можем да я сложим отпред  Peace

Благодаря за информацията!

Освен Слънцето ,се гледа и върха на 9 дом,в кой знак попада  - това е също ориентир в кой град, или държава, харесваме,чувстваме се добре.

# 226
Не, градовете са си с различен знак. Логично е, създадени са по различно време. Знам, че Сф. Е под Овен. Нищо ,че имам деца овенчета, всички в семейството сме с водни луни, астролога ме посъветва, че море/вода добре ще ни се отразява. Да ходим често, ако не можем да сменим местожителството, или поне вила там да си купим. Пиша от телефона.

# 227
А някой ходил ли е в Индия? Аленка, размечтах се Heart Eyes Hug

# 228
  • Пловдив
Аз пак да попитам час в промеждутък 8-9 върши ли някаква работа?  И ако не се пази архив в родилното как мога да нацеля времето?

# 229
Аз пак да попитам час в промеждутък 8-9 върши ли някаква работа?  И ако не се пази архив в родилното как мога да нацеля времето?
с ректификация

# 230

Може да се направи ректификация.
По значими събития, случили се в твоя живот астролога може да ти изчисли точния час на раждане.

# 231
Ани, благодаря за разяснението!   bouquet

# 232
meduncka, напиши и в коя държава си. Снощи си мислех да потърся инфо за държавите и знаците - коя с кой знак се свързва - някой чел ли е по темата?

В Германия съм.

# 233
  • Пловдив
Ангелче,  Адри благодаря ви, момичета...май ще търся астролог.

# 234
Привет,
чудесни сте! Simple Smile
Наскоро попаднах във форума и чета с голям интерес. Дори се регистрирах  Simple Smile
Как бихте разтълкували съвпад на прогресивна Луна с върха на 12-ти дом в Рак? Транзитното Слънце също има същия съвпад, но то няма да се задържи там повече от няколко дни. А транзитен Юпитер на върха на Асцендента в Лъв, в съчетание с Венера и Луна в първи дом.

# 235
  • Варна
Моля ви Greene и aniram не влизайте в кавги пак  Praynig

Сега се сещам, Евил ли беше писала, че Вотей и е казала, че едното дете няма да е от отбора, и тя се чуди какво означава. Мислих, аз винаги съм възприемала семейството като хора от един отбор, постоянно повтарям на децата, че трябва да се разбират и подкрепят, и че ние сме един отбор. Въпросното дете, какви отношения има с останалите деца, с родителите си, да не би в по-късен етап да води съвсем отделен и самостоятелен живот, т.е. без много комуникация с останалите
Именно, семейството е едно цяло... Факт  обаче,
че не винаги се получава . И вече мога да кажа,
че , че тълкуването се случва... от известно време.
Отдавах го на пубертета, ама нещата задълбават.
Както и да е поживьом увидим.
Ретроградната Венера обсъдихте ли я вече?

# 236
  • в 1001-та нощ
Момичета, много ми е интересен случая на Медунка. Когато има случай, като при нея - физически живее другаде - как се преизчислява картата - спрямо новото място - предполагам наталната карта е фиксирана и новото място се отразява, като координати при изчисляване на картата на транзитите?

# 237
  • в 1001-та нощ
Да кажа сега какво мисля по нейния случай Simple Smile

В наталната й карта - в 12 дом е Лилит и то в опозиция на Венера, като управител на 7 дом - този на партньорствата, както и на 11 дом - социалните среди и 12 дом, този, в който гледаме и емиграцията.

Лилит иазкарва наяве дълбокиет психологически проблеми и ги материализира в реални ситуации. В нейния случай - явно се активира от емиграцията, както и разклаща социализацията (11 дом) и отношенията с партньора. Визирам опозицията на Лилит и Венера.

Освен това - Лилит прави и квадрат с оста на възлите  Thinking Какво и да го гледаме - не е добре  Rolling Eyes

Още по-интересно става, ката направя последния солар за мястото, на което живее в емиграция. Асцендентът ляга на опозиционната ос - Лилит - Венера. Т.е. активираната Лилит ляга на асцендента и опонира на Венера. Нищо чудно и физически да не се чувства добре. Вече Венера лежи на Десцендента, а преди там е бил Марс.

Като се има предвид, че Сатурн минава над Нептун в 1 дом - възможно е да изтрезнее от заблуди, с които е живяла.

Rolling Eyes

# 238
Момичета, много ми е интересен случая на Медунка. Когато има случай, като при нея - физически живее другаде - как се преизчислява картата - спрямо новото място - предполагам наталната карта е фиксирана и новото място се отразява, като координати при изчисляване на картата на транзитите?

Точно си се ориентирала.
Ти знам,че работиш със ZET - там от фонови данни,се променят града и държавата.

# 239
  • в 1001-та нощ
Да Simple Smile точно така направих соларната карта - синята стрелка е асцендента за новото място Simple Smile

Да се похваля, че обмислям уроци и може с една любима съфорумка от темата да сме на един чин  Blush

Общи условия

Активация на акаунт