Астрология - 8 тема

• 27 858
  • 537
  •   1
Отговори
# 240
А може ли да ме насочите за такива, уроци, курсове имам предвид, в Пловдив?

# 241
По хороскопа на Медунка:
На първо място със Слънце в 4-ти дом, трудно би се чувствала добре в чужбина. Раздялата с родината,  домът, родителите е била трудна и вероятно никога няма да свикне с това. Такъв човек би се чувствал добре в чужбина само при положение, че и семейството му е до него или самия той е създал здраво, стабилно семейство. Би се чувствал спокоен, когато се грижи за него.  На второ място - южен възел в 9- ти дом. Освен това имаме и знаци от фиксирания кръст върху осите на хороскопа - такъв човек трудно взема решения, консервативен е, обича да се придържа към познатото. Общо взето имаме един силен 4-ти дом срещу слаби 9-и и 12-ти. Иначе кратките екскурзии навън би трябвало да ти харесват, живот за постоянно - не.

# 242
  • София
Момичета, за емиграцията 12-ти дом ли се гледа?

Аленка, би ли споделила за уроците - може и на личния.

# 243
  • в 1001-та нощ
Да, 12 дом Simple Smile

# 244
  • София
Питам, защото щерката има стелиум в 12-ти дам от слънце,юпитер, меркурийй, марс и уран.

# 245
Момичета, подхванали сте темата за емиграцията. Май не се гледа само 12Д, защото аз нямам нищо там, а съм в чужбина от години.  newsm78  Rolling Eyes нали все ми казват, че задължително трябвало да живея извън България  Tired

Тази идея много ме тормози, в чужбина живота е много напрегнат, забързан, динамичен, не казвам, че в България няма да е същото, но понякога много ми идва.

Астролог ми беше казал, че страната в която се намирам е доста подходяща за мен. Ами да, но не мога да кажа, че се чувствам супер щастлива и пълноценна. България ми липсва и винаги ми е липсвала.  Confused

# 246
Питам, защото щерката има стелиум в 12-ти дам от слънце,юпитер, меркурийй, марс и уран.

Не само 12 дом  е критерий за трайна емиграция.Гледат се -  9 и 4 дом и техните господари.
Аз също имам стелиум в 12 дом - в Б-я съм си.

# 247
Адрина, при теб Сатурн е в 4-ти дом. Управителят къде му е?

# 248
Аз имам Сатурн в 4Д-Козирог Simple Smile
Венера и Юпитер в 9Д-Телец.

Знам, че показателите са ми за чужбина, но ми е писнало вече.

# 249
Юпитнер ли ти управлява 4-ти? Щом ти е писнало си ела, поне ще си изясниш сама за себе си, че там ще ти е по-добре  Peace

# 250
Ако някой има време и желание, ще може ли да ми каже, има ли обяснение защо живота в чужбина толкова не ми понася. Откакто дойдох тук преди почти година направо не мога да се позная. И не е само носталгия, просто съм друг човек. Отношенията с партньора ми също се промениха много. Възможно е причините да са за психолог, а не за астролог, но ми е интересно какво ще кажете.
Родена съм на 08.03.1972 в 23,15 ч, град Троян.

И аз ще се включа малко по темата с картата на meduncka:
Има Сатурн в 7-ми и е вероятно да се страхува от загуба на партньора. Благоприятно е да си избира партньори козирог или сатурнови типове със силен Сатурн, по-възрастни от нея. Освен това дава по-късен, по-зрял брак. Марс също е в 7-ми дом и смятам, че тя е доминираща в партньорствата си.
Северния възел е в 3-ти дом и е директен, което вероятно я кара да усеща още по-силно влиянието му. Може би се налага да се грижи за братя, сестри или съседи.
Лилит в 12-ти дом подтиква към двойнствен живот. Също така носи изолираност, оттегляне в света на мечтите и емоциите, както всяка друга планетка в 12-ти дом.  Simple Smile
В 8-ми, 9-ти и 10-ти дом няма планети, което може да дава усещане за непълнота в сферите на тези домове. Но напрежението не е толкова голямо и има достатъчна стабилност, за да се справи с проблемите на празната зона.
Фактът, че в момента живее в чужбина, го отдавам изцяло на прогресивната Луна, която от края на февруари 2014 г. е в 9-ти дом.

# 251
Юпитнер ли ти управлява 4-ти? Щом ти е писнало си ела, поне ще си изясниш сама за себе си, че там ще ти е по-добре  Peace

Да, защото върха на 4Д ми е в Стрелец.

Да си дойда ама как, като показателите са доста лоши. Предупредиха ме, че рискувам да си имам проблеми със здравето ако се върна. Sad
А, като цяло всичко това ми е супер странно. Аз съм човек, който е много привързан към родината, корените и семейството си. Пък от друга страна, не ми се дава да си живея в България.  #2gunfire

Не мога да кажа, че се чувствам като у дома си в чужбина. Аз съм навън от 100 години, щом досега  не съм се почувствала на място, то кога?
Дразни ме това, че е супер голяма лудница, пътуваш по 100 часа до работа, скъпо е, абе има много негативи.

Иначе обожавам да пътувам, това ми е страст и всеки път, когато мога го правя.  Peace

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 22:02 от Adriana11

# 252
Ще помоля и аз за карта Simple Smile
Ще напиша отново данните си
21.12.1988
Час 17:45
Надявям се не ви досаждам Simple Smile

# 253
  • в 1001-та нощ
Юпитнер ли ти управлява 4-ти? Щом ти е писнало си ела, поне ще си изясниш сама за себе си, че там ще ти е по-добре  Peace

Да, защото върха на 4Д ми е в Стрелец. .....

И да допълня, че Сатурн е в съвпад с Уран  Peace

# 254

Да, защото върха на 4Д ми е в Стрелец. .....

И да допълня, че Сатурн е в съвпад с Уран  Peace

Да, точно така. Аз затова го 'обичам' много Уран ...
Аленка последния път ми разясни, че транзитен Уран е в Овен, т.е. при мен е 8Д, който се свързва със смърт  Crossing Arms ooooh!

Искам да знам, че мога да се прибера в България и да съм добре и там.
Протестирам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт