Астрология - 8 тема

• 27 862
  • 537
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички  Hug

Shmorci, за страха от загуба на партньора това беше така доста години. Наистина се страхувах да не го загубя, но това беше преди. Партньорът ми е лъв, по-малък от мен, бракът ми е наистина късен. Но съм убедена, че съм сгрешила с избора на партньор. Също така, партньорът ми е доминиращ, което на мен не ми харесва. В момента наистина се чувствам изолирана, не водя двойнствен живот, но кроя разни тайни планове.
Greene, тук съм със семейството си, но наистина ми липсват много приятелите и майка ми. Целият ми живот в България, който аз си харесвах. Трудно взимам решения, вярно е.
a.l.e.n.a, благодаря за положения труд.
И аз мисля, че съм на път да изтрезнея от една многогодишна заблуда, лошото е, че ще води много последствия след себе си. А да те попитам какво имаш предвид с това, че малко ме притесни:
Цитат
Освен това - Лилит прави и квадрат с оста на възлите  Thinking Какво и да го гледаме - не е добре  Rolling Eyes

# 256
Транзитен Сатурн през асцендент, активира и отсрещния дом - на брака. Възможно е точно така да ти подейства - отрезвяващо и да го прекратиш.

# 257
  • в 1001-та нощ
Адри, при мен Уран е в 8 дом в Скорпион в наталната карта, но това изобщо не ме притеснява  Simple Smile Може би дори обяснява интереса към астрологията  Peace

Оксана ти беше казала, че ако се прибереш - ще се разболееш, може би, защото Уран при теб управлява 6 дом, но той не е само болести, както 8 дом не е само смърт и 12 дом не е само емиграция Wink

При теб Уран управлява 6 дом, в него е Меркурий - управителя на асдендента. Меркурий от 6 дом прави секстил към стелиума Уран/Сатурн в 4 дом и към У4 - Юпитер в 9 дом. Според мен, затова ти е казала, че ако се прибереш в България ще се разболееш.

Аз мисля, че може да се погледне на триъгълника и по друг начин - ако 4 дом е твоето усещане за щастие и стелиумът в него прави секстил към управителя на асцендента в 6 дом - то чувстваш се стабилна тогава, когато ежедневието ти е ангажирано с работа - динамична, комуникативна ...

# 258
Точно така, Аленка!

Няма защо пак да казвам, че много точно ги разчиташ нещата при мен.  Peace

С последното също съм напълно съгласна. Аз трябва да работя нещо, което ми е интересно. Наблягам на интересно, защото и аз като Водолеите (не знам защо), но много бързо губя интерес към дадено нещо и се отегчавам.  Tired

От една страна искам да имам много голяма сигурност в работата, да градя стабилна кариера и т.н. , но от друга трябва да ми идва отвътре това, което върша. Това случи ли се, резултатите ще са магнетични. И принципно Оксана го потвърди и каза, че имам шансове за много добра кариера, след 29г.

В момента, както коментирахме и с теб наскоро, работя по-скоро Сатурнова работа, но не се оплаквам. Аз исках да започна на това място и не съжалявам изобщо. Но от друга страна осъзнавам, че това не е мястото, на което виждам себе си години наред. И не за друго, а защото фирмата е малка и няма много шансове за развитие.

# 259
  • в 1001-та нощ
Точно така, Аленка!

С последното също съм напълно съгласна. Аз трябва да работя нещо, което ми е интересно. Наблягам на интересно, защото и аз като Водолеите (не знам защо), но много бързо губя интерес към дадено нещо и се отегчавам.  Tired

...

Е, как защо - върхът на 6 дом е във Водолей, а там е Меркурий  Blush Съвсем в реда на нещата е - както го описваш  Peace А и кариерното ти развитие се управлява от Меркурий  Peace

# 260
Точно така, Аленка!

...

Е, как защо - върхът на 6 дом е във Водолей, а там е Меркурий  Blush Съвсем в реда на нещата е - както го описваш  Peace А и кариерното ти развитие се управлява от Меркурий  Peace

Отивам в ъгъла да се срамувам  Laughing  Blush

Изобщо не го бях поглеждала така.  ooooh!
Да, наистина работата много бързо ми омръзва  Tired но пък от друга страна си налягам парцалите и стоя, защото знам, че ми трябва опит. Ето на предишното място изобщо не се чувствах добре, но издържах една година, макар че ми се искаше да се махна много по-рано.  Crazy
М/у другото аз много исках да следвам медицина и ако бях останала в България, 100% щях да се пробвам! Това ми беше мечтата, която и до ден днешен смятам за неосъществена (и за това виня чужбина).

Това говорихме и с Оксана преди време, че няколко години ще трупам опит в различни сфери, докато накрая вече не намеря наистина подходящото за мен и не реша точно в какво ми е силата и какво искам да правя.  Thinking

Да се върна малко и на темата с емиграцията. Добре де, аз наистина не се чувствам на място в тази държава. Знам, че ми е много добра астрологично, но някак си аз съм от хората, които не забравят откъде идват и искат винаги да се връщат там. Изобщо не съм скъсала връзките си с България, да не кажа, че и тук обкръжението ми е предимно от българи. Нищо българско не ми чуждо. Та, как може, да не ми се дава да живея там, като аз толкова си обичам държавата Sad

# 261
Точно така, Аленка!

...

Да, наистина работата много бързо ми омръзва  Tired но пък от друга страна си налягам парцалите и стоя, защото знам, че ми трябва опит. Ето на предишното място изобщо не се чувствах добре, но издържах една година, макар че ми се искаше да се махна много по-рано.  Crazy
М/у другото аз много исках да следвам медицина и ако бях останала в България, 100% щях да се пробвам! Това ми беше мечтата, която и до ден днешен смятам за неосъществена (и за това виня чужбина).

Това говорихме и с Оксана преди време, че няколко години ще трупам опит в различни сфери, докато накрая вече не намеря наистина подходящото за мен и не реша точно в какво ми е силата и какво искам да правя.  Thinking

Да се върна малко и на темата с емиграцията. Добре де, аз наистина не се чувствам на място в тази държава. Знам, че ми е много добра астрологично, но някак си аз съм от хората, които не забравят откъде идват и искат винаги да се връщат там. Изобщо не съм скъсала връзките си с България, да не кажа, че и тук обкръжението ми е предимно от българи. Нищо българско не ми чуждо. Та, как може, да не ми се дава да живея там, като аз толкова си обичам държавата Sad
А Оксана каза ли ти, дали държавата, в която живееш в момента е подходяща за теб?

# 262
Сега забеляза, че от скоро прогресивният ми асцендент е овен. Дълги години беше риби. Simple Smile

# 263
Точно така, Аленка!

...

А Оксана каза ли ти, дали държавата, в която живееш в момента е подходяща за теб?

Да, каза, че е много подходяща  Peace

# 264
  • в 1001-та нощ
Адри, нормално е да се чувстваш така, все пак Уран се разхожда в 8 дом  Simple Smile Но и това ще мине.

Осми дом не е толкова лош - нещо приключва, за да се роди нещо ново; има прераждане, пречистване  Peace Да, има го усещането, че си слязъл в ада, но после се качваш нагоре и има възход или както фениксът се изпепелява, за да се възроди  от пепелта  Peace

Така, че - учи се сега, трупай опит  Peace

# 265
Адри, нормално е да се чувстваш така, все пак Уран се разхожда в 8 дом  Simple Smile Но и това ще мине.

Осми дом не е толкова лош - нещо приключва, за да се роди нещо ново; има прераждане, пречистване  Peace Да, има го усещането, че си слязъл в ада, но после се качваш нагоре и има възход или както фениксът се изпепелява, за да се възроди  от пепелта  Peace

Така, че - учи се сега, трупай опит  Peace

Аленка, за работата ли става въпрос или като цяло за всичко?  newsm78

Иначе то Уран доста време ще си е в Овен, т.е. моя 8Д.
Но не, изобщо не разбирам това с държавите и това си е.

Аз даже и на Оксана й казах като ми твърдеше, че тук съм си много добре. Казах, че не се чувствам ок, че искам да си се върна и това си е.  Laughing
най-лошото е, че насила едва ли не трябва да стоя извън България  ooooh!

Аз съм толкова инатливо създание, навия ли си нещо на пръста, трябва някак си да се опитам да го наяравя. Уж Риби пък то какви  Crossing Arms

# 266
  • в 1001-та нощ
Ами не само за работата, като кариера, а за това, с което сме  заети в ежедневието. Също и това, което трябва да подобрим и за което полагаме къртовски труд, за да се чувстваме добре физически и материално Simple Smile

Може да бърка Оксана, допусни тази възможност  Peace

# 267
Ами не само за работата, като кариера, а за това, с което сме  заети в ежедневието. Също и това, което трябва да подобрим и за което полагаме къртовски труд, за да се чувстваме добре физически и материално Simple Smile

Може да бърка Оксана, допусни тази възможност  Peace

О да, разбира се, че може. То нищо не е на 100%. То тука не е толкова до това, че Оксана е казала, чух го и от други астролози. А и с теб като разнищвахме темата се оказа, че наистина може да възникне такава опасност.  Blush

Само Анелия не каза нищо подобно. Тя по-скоро наблегна на това, че трябва да имам много динамика в работата си, за да се чувствам добре, но не каза нищо за България и за това, че не трябва да се връщам.

Хем искам нещо стабилно, хем интересно и интригуващо. Не знам дали ще мога да го уцеля този баланс.  newsm78

# 268
  • София
По въпроса за ретроградната венера  Mr. Green нали аз съм с натална такава сега проверих почти всичките ми връзки за започвали при трянзитна ретроградна венера, като при най-дългата ми връзка пак ретроградието е било в лъв т.е. моя 7 дом Rolling Eyes другото интересно е че връзката която не е почнала при ретроградна венера е с момък който също има ретроградна венера като мен в наталната карта  Mr. Green

# 269
Добро утро, момичета и успешна нова седмица!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт