Астрология - 8 тема

• 27 743
  • 537
  •   1
Отговори
# 30
Lightworker,  и моята майка така каза  Laughing Laughing

Тя не беше сигурна, чудеше се м/у 4 и 5, баба ми пък беше записала 4:10  Crazy

Аз накрая звънях в болницата да питам дали пазят архивите и ми казаха, че само в тази болница се пазели до 100г. та ходих да си попълня специален формуляр, платих си такса и на другия ден си взех сертификата.

Да се надяваме, че са записали що-годе правилно  Tired Peace

# 31
Момичета, ако някой има време и му се занимава.

Данните са на моя близка, имаше много тежка година, с много сътресения. Скоро й предстои Сатурнов възврат. Мисля, че най-лошото е минало, но все пак ...

26.01.1987 София, м/у 18:00 и 19:00, тя го слага 18:30

# 32
  • в 1001-та нощ
...

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 23:58 от a.l.e.n.a

# 33
Аленка   bouquet Hug

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 00:05 от Adriana11

# 34
  • в 1001-та нощ
Адри, писах го по повод друг пост по-горе, но сега виждам, че си публикувала преди мен  и излиза, че коментирам твоя, съжалявам Blush

# 35
  • Пловдив
добре, малко нахално от моя страна, но...2.12.1990, Пловдив сутринта съм се родила, нещо дали може да ми се каже относно любовната драма?  Praynig

# 36
  • София
Запис  Party
Аленка мерси за темата  Hug
Miss Angel много благодаря  Hug

И аз ще пиша желания със сутрешния чай, за карта няма време  Rolling Eyes мисля да ги пиша в сегашно време, като реални факти и да ги сложа в том от избрани произведения на Джейн Остин   Joy

Момичета аз сериозно искам да се запиша на курс по астрология. Може ли тези от вас които са ходили на лични да ми пишат при кой и впечатления. Може и тук ако смятате че не е проблем  Embarassed

Лека нощ от мен  Heart Eyes

# 37

Момичета аз сериозно искам да се запиша на курс по астрология. Може ли тези от вас които са ходили на лични да ми пишат при кой и впечатления. Може и тук ако смятате че не е проблем  Embarassed

Лека нощ от мен  Heart Eyes

Точно същото нещо си мислех!   bouquet  Heart Eyes

И аз вече много искам да се запиша, но нямам възможност да ходя, така че ще трябва да е онлайн курс. И аз бих помолила ако някой има информация, ако може да сподели.  Hug

# 38
  • в 1001-та нощ
...
Момичета аз сериозно искам да се запиша на курс по астрология. Може ли тези от вас които са ходили на лични да ми пишат при кой и впечатления. Може и тук ако смятате че не е проблем  Embarassed

Лека нощ от мен  Heart Eyes

Нека бъде в темата, моля  Hug И мен не интересува, а да отваряме нова тема само за това не ми се струва добре Simple Smile

Аз знам при кого ще ходя някога, когато мога, но всякакво инфо ми е интересно  Peace

# 39
  • SF
Карта на желанията...
Тази карта къде си я държим? Мога ли на цветни листчета с горе-долу подобни цветове на показаните?
Нямам у нас подходящи материали. От два дни съм в темата, а сега в 1 през нощта прочетох за тези желания.
Всеки "сектор" ли трябва да си има желание? За наставниците нямам. Примерно.
Само на едно желание от "сектор" ли имам право? Може ли едно за мен, едно за друг човек, но все свързани със здравето? Примерно.
Май ще са цветни листчета моите. И може ли в съответния ред да ги налепя над леглото си. Още не знам в коя книга да ги прибера.
В книгите, които виждам наоколо, все има по нещо пагубно, по някоя раздяла, мистерия... Може да ползвам фотографски книги или една за художници импресионисти. Трябва да се поразмисля за някоя "оптимистична" книга, но сега не виждам такава у нас... Не мога да повярвам какви драми четем!!!

Може ли картата да е залепена над леглото? Ще се постарая да стане като пано.
Може ли да пиша на чужди езици?
Запалих ли ви главите? Simple Smile

# 40
  • Варна
Добро утро! Честита нова тема   bouquet
Аленка, като обикновено перфектно оформление.
понеже съм кукнала в 4:30ч. сварих да драсна
едни желания /не съм го правила от години/, Чудесно ми
се получи на тъмно и тихо.Чувствам се  пречистена.
Есме направи го както го чувстваш, няма правила-
интуитивно и от сърце, започнеш ли сама ще го усетиш.
Цитат
За наставниците нямам. Примерно

тук примерно можеш да сложиш личност,която те
вдъхновява или нещо свързано с пътешествия.
Първата си карта сложих до нощното шкафче,
заспивайки я поглеждах, случвало се е да дописвам и доналепям.
Много интересни карти и на Lightworker и на evil  Embarassed Embarassed Embarassed признавам си - надникнах и като се развихриха едни размисли  Crazy
Моля те Аленка  сподили, че ме чопли любопиство  Crazy
Още не съм открила касетофон да си прослушам
записа от Вутей, много ме е яд. И аз като aniram*
се главоболя с това прехвърляне на запис  Thinking

Хубав и слънчев ден ви желая мацки!  Heart Eyes

# 41
На мен снощи лентата на касетата ми се скъса, и направо се побърках, в стремежа да я поправя, лентата влезе в самата касета и не мога да я извадя.
Писах на Вотей, за нов хороскоп, тя каза, че може да се залепи касетата и да прехвърля записа, сега ще питам във Въпросите, къде и кой може да ми го направи, иначе ще се наложи да си чакам няколко месеца за нов хороскоп. Много е заета сега лятото, така е, сама съм си виновна, като го пускам вчера в най-кофтият ден.

# 42
  • София
Какво е True node?

# 43
добре, малко нахално от моя страна, но...2.12.1990, Пловдив сутринта съм се родила, нещо дали може да ми се каже относно любовната драма?  Praynig
Десислава, за хороскоп ти трябва точен час на раждане до минути, "сутринта" не върши работа Simple Smile

Ади, кой се оказа прав за часа? баба ти ли?

аз пък не съм писала нищо, просто силно си ги пожелах.

# 44
Десислава, за хороскоп ти трябва точен час на раждане до минути, "сутринта" не върши работа Simple Smile

Ади, кой се оказа прав за часа? баба ти ли?

аз пък не съм писала нищо, просто силно си ги пожелах.

Ами според архивите в болницата, майка ми беше по-близо до целта.  Crazy
Надявам се, че все пак са ме записали правилно, макар че тогава не са държали на тези неща. Сега в актовете за раждане задължително се пише часа.

Пожелавам на всички хубав ден и дано желанията ни се сбъднат!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт