Астрология - 8 тема

• 27 796
  • 537
  •   1
Отговори
# 390
Сега да не правя реклама, но тези май са доста добри - hydraplenish на Nature's way - пише че са висока абсорбация. И не знам внушавам ли си или не, но бръчките между веждите и около очите като че ли вече са по - загладени - от 2 дена по 4 таблетки на ден!!! newsm78
Май си внушавам!  Laughing
Това настъпление от противоположния пол при мен ли го индикираш или при теб, не разбрах?  newsm78
За сега при мен няма такова нещо, ама ха дано! Няма да ми е излишно! Охххх и ще ходя на почивка с приятелки в началото на Август. Ми той моя хубавец ще умре от ревност.  Joy hahaha Нека му!
Адриана, и теб те съветвам да отидеш на една почивка с приятелки!  Wink

# 391
Ади, аз точно това се опитвах да ти кажа - че щом тази мисъл толкова много тежи няма как да е вярна и прибирането винаги е опция. колкото по-възрастни ставаме, толкова повече се увеличава шансът ни да се разболеем от нещо, дали ще си в Германия или в България това ще се случи.
моят опит с Нептун в 5 дом не е безплодие, а по-скоро по типично непруновски някаква заблуда - примерно цял живот да си мислил, че не искаш деца, а да народиш 5 или имам една позната, на която й казали като млада,че няма да може да има деца и бяше живяла с това дълго, даже искала да напуска приятеля си, за да не се ожени за бездетна жена. като забременяла с първото си дете рзбрала чак в 6 м., защото нали не може да има деца. в крайна сметка има общо 3 Wink

лайла, (ако искаш ми драсни на лични), но какво са ти казали за безплодието (медицински) и то вижда ли се  в картата?

ани, Руми има Хашимото, както и много други жени, вкл. аз (т.е. не е някаква необичайна, изключително рядка тежка диагноза). изобщо не поставям по дсъмнение нейния професионализъм, бизнес, компетентност и т.н., но харизмата й е горе-долу колкото на отрязан дъб или поне аз така я възприемам. сигурно е с някакъв смотан асцендент, знам ли Simple Smile

а за децата аз винаги съм искала да имам деца и то поне 3. мисля, че бях някъде на 15-16 г., когато го осъзнах. даже имах план да родя на 20 г. винаги съм искала да съм млада майка. е, това не ми се получи, но следвам останала част от плана. показателите ми са:
- асц рак (плодовит)
- 5 дом скорпион (плодовит)
- Марс в козирог (не е много добре), освен това в квадрат с Юпитер (върви към зле)
- Юпитер в съвпад със Сатурн във везни (не е добре)
- 4 планети в 5 дом (добре), но между тях Слънце (не е добре да е в 5 дом) и Уран (също не е добре да е там).
 - Луна в 4 дом, в съвпад с Плутон във везни (не е ясно дали е добре)

ей, аленка, реши и го направи. за корекцията на бюста говоря. много си бърза! само така! и да знаеш, че ще те тормозя на лични за отзиви, че и аз съм го запланувала за след отслабването Wink

Скрит текст:
анирам, първият път като се изказах по темата се опитах да съм дипломатична, което ми беше изключително трудно и затова повече мисля да не се опитвам Wink
извини ме, но да кажеш, че жените стрелци са мишки, фурнаджийски лопати и подмолни показва фрапиращо непознаване на остновни характеристики на зодиите. не ми пречи да чета хороскопите на дечицата ти, нито цитирането на Вотей, но честно казано включванията на Грийн са доста по-полезни и неедностранни. Тя никога не е отказала да коментира аспект на карта или да отговори на интересен за нас въпрос, а теб доста пъти сме те питали за нумерология, но в повечето случаи сме препращани към ужасно разхвърляната и неразбираема тема затова във форума. не се учудвай защо повечето взимаме другата страна. а относно обидите - немалко такива бяха отправени и от теб към Грийн. а коментарът ти за баща й изобщо няма да го споменавам. и истината е, че спорът идва и се подхранва от теб. от теб се иска само да приемеш, че има човек с различно мнение от твоето. не е трудно, трябва да опиташ. Wink

# 392
Елч,
Скрит текст:
на мен пък Грийн не ми е коментирала винаги това, което питам, и смятам че включванията и в темата са доста кратки и накъсани, биват, но да кажем, постовете на други потребители са ми били по-подробни и полезни.
Постнах ви темата за номерология, и написах, че ще отговоря на въпроси, който има такива, не намирам за редно да превземам астрологичната тема с номерологични коментари. Отделно последните дни пътувах много, често пиша от телефона, и нямам време да съм подробна и изчерпателна. Ех, какви двойни стандарти имат хората. Не съм ви отговорила на номерологичните въпроси и за това интерпретирането на ситуацията ви веднага се промени. Тълкувате си всичко както ви изнася и ви е удобно. Познах, че сте на страната на Грийн, не защото е права, а защото получавате от време на време по някое безплатно анализче, нали тя се титулува и като профи астролог, по-добра и от Вотей, ама как няма да я защитавате. Crossing Arms Не намирам нищо лошо в коментара ми за бащата на Грийн, това ми е обяснението за нейното чувствително и хапливо поведение. Относно жените със слънце стрелец, това не е моя констатация, а на друг човек, но аз я следя тази зависимост, тъй като познавам и съм заобиколена с много такива жени и определено има резон в нея. Защо на хората им е толкова трудно да чуват и приемат истината? Или по-скоро  интерпретират истината според тяхното удобство и полза. В случая разбрах, Грийн ви коментира картите, аз не го правя, за това тя е правата и добрата, аз лошата.....Дам, нищо, че тя ме обижда, заплашва и какви ли не негативи ми пожелава, но моля ви се, Грийн ви е полезна, какво значение има кой прав кой крив, важното е от кой имате полза Sunglasses Както винаги съм права, какво да кажа. Благодаря ти, Елч, за откровеността Wink

# 393
ани, четеш каквото ти е угодно и така го и интерпретираш. давам ти съвет за живота  - обърни малко поглед и към себе си, не може всички останали да са криви, а ти - никога Wink

# 394
ани, четеш каквото ти е угодно и така го и интерпретираш. давам ти съвет за живота  - обърни малко поглед и към себе си, не може всички останали да са криви, а ти - никога Wink
И защо да го правя, живея си прекрасно така и съм в мир със себе си и хората, които обичам. Нямам нужда от хорското одобрение и възхищение, за да се зареждам енергийно, силен човек съм.
Аз разбрах защо заемате чуждата позиция, не защото тя е правилната, а защото ви е по-изгодната. Нормално, нищо ново под слънцето

# 395
  • Sofia
Относно децата, плодовитостта и това коя колко на брой ще има, тази тема продължава да ми е съвсем актуална и важна. На 37 години съм, имам син на почти 11 години. От много отдавна искам второ дете, но ММ ми отказва категорично, непреклонно и системно  Confused  Аз още не съм загубила надежда, че е възможно един ден да се навие и да станат нещата за бебче  Heart Eyes , но пък и понякога се боя, че тъкмо той ще се навие, и аз вече няма да мога да зачена заради възрастта си  Sad  и това, честно казано, доста ме натъжава... Мисля, че имам доста фертилна карта. Но неговата отчитам, че не е такава. Какво ставаше, когато се съберат такива партньори? - май печелеше този с нефертилната карта, нали  newsm78

Аз съм със Слънце, Венера и Меркурий в Риби, в 4 дом. Луната ми е в Стрелец, в 1 дом. Марс ми е в Рак, в 9 дом. Куспидата на 5 дом ми е в последния градус на Рибите. Сатурн ми е в Лъв, в точен съвпад с МС, от страната на 9 дом. Уран ми лежи на Асцендента, в Скорпион. ЮЛВ в Овен, в 5 дом /вече го коментирахме в тази тема, малко по-нагоре/. Юпитер е в Близнаци, в 8 дом.

ММ е със Слънце във Водолей, в 4 дом и в съвпад с куспидата на 5 дом, във Водолей. Сатурн в Рак, в 10 дом. Плутон му лежи на Асцендента, във Везни, но откъм 12 дом. 5 дом му е празен. Юпитер в Овен, в 7 дом. Луната - в първия градус на Телец, също в 7 дом. В 7 дом му е и Хирон, в Овен, в съвпад с Юпитер от едната страна и с Луната от другата. Какво мислите, ще имам ли още поне едно дете от този мъж, или не? Разбира се, от чисто астрологическа точка! То ми е пределно ясно, че времето само ще си покаже, но пусти мерак за повече деца...   bouquet

# 396
  • Варна
Само   aniram*  не може да разбере ситуацията   Wink
За жалост занимава всички с това .

# 397
  • Sofia
ани, четеш каквото ти е угодно и така го и интерпретираш. давам ти съвет за живота  - обърни малко поглед и към себе си, не може всички останали да са криви, а ти - никога Wink
И защо да го правя, живея си прекрасно така и съм в мир със себе си и хората, които обичам. Нямам нужда от хорското одобрение и възхищение, за да се зареждам енергийно, силен човек съм.
Аз разбрах защо заемате чуждата позиция, не защото тя е правилната, а защото ви е по-изгодната. Нормално, нищо ново под слънцето
Аз не съм заела НИЧИЯ позиция. Просто не искам да има такива спорове и грозни обиди в тази иначе толкова прекрасна тема  Hug  Отново призовавам към мир и повече толерантност към различията!

# 398
Само   aniram*  не може да разбере ситуацията   Wink
За жалост занимава всички с това .
Кое има да му разбирам Mr. Green, Елч го каза ясно, аз не ви коментирам картите и не ви отговарям на въпросите, Грийн го прави, за това и тя е права , не аз. Ако проследите отново историята на т.н. конфликт ясно си личи кой го подклаждаше и продължаваше.
Написала съм в началото на темата за кого и за какво е, който не му харесва, съжалявам. Няма как да се отрича цял дял от астрологията-кармичната.

# 399
  • в 1001-та нощ
И какво, като я отрича? Има право да вярва и не вярва, в каквото си иска.

Аз, например, изобщо не държа някой да мисли, като мен. А ако мисли различно, за мен това е богатство, нов кръгозор - извън моя и с перспектива да го разшири. Ако не ми хареса - ОК, подминавам. Нито се обиждам, нито се дразня.  Hug

Под слънцето е широко и място има за всички  bowuu

# 400
  • в 1001-та нощ
Пропуснах да коментирам същественото  Blush
Li13, мен ме налазиха агресивно, неочаквано, все едно са се наговорили  Crossing Arms Ще пиша после, че влизам да ме бодат Heart Eyes

# 401
Благодродно завиждам аленка! bowuu После да се похвалиш с резултата и да кажеш отзиви. Аз все още нямам нужда от корекции освен зъбите, но определено съм решила след като приключа процеса с ражданията на деца да се подложа на каквото тогава ще е нужно.

aniram, не си права, бъди по толерантна към другите. Казвам го с най-мили чувства. Greene може да е веща в астрологията, но ти пък си в нумерологията. Не се карайте! Нека смекчим тона в темата и се забавляваме тук вместо да се натоварваме.
Ето едни хора вярват в кармичната астрология, други не. Едни имат едно мнение за някоя си зодия, защото явно са имали лош опит с хора от тази зодия или точно такива впечатления, но това не прави всички хора такива от тази зодия - например че близнаците били вятърничави, еми може да, но аз съм близнаци и грам не съм такава, или че някой бивш от еди коя си зодия ме е наранил и аз да плюя срещу всички от тази зодия - не става. Хора всякакви, свят шарен и да както аленка е писала, че то всички ако сме на едно мнение, ами няма да е интересно.

# 402
И какво, като я отрича? Има право да вярва и не вярва, в каквото си иска.

Аз, например, изобщо не държа някой да мисли, като мен. А ако мисли различно, за мен това е богатство, нов кръгозор - извън моя и с перспектива да го разшири. Ако не ми хареса - ОК, подминавам. Нито се обиждам, нито се дразня.  Hug

Под слънцето е широко и място има за всички  bowuu
Принципно е така, но какво помолих да се сложи в началото на темата и ти си го направила? Може да вярва в  каквото си иска, стига да не ми подскача в темата, че астролог, използващ тази астрология не бил астролог....... и от там да следват обиди, заплахи и т.н. Кармичната астрология си е част от астрологията, това че някой има проблем с признаването и си е негова драма и не е меродавно с реалността. Има достатъчно книги за тази част от астрологията.
 На мен, по-скоро ми намирисва на индиректен опит за опорочаване на конкуренцията. Не може да кажеш астролог Х. щом тълкува така карта, значи нищо не разбира от астрология, а аз Грийн от бгмама съм на нивото на профитата, те са ми го казвали, и кои са тези профита? Гали и компания, сигурно.  Грийн явно се има за по-добра от Вотей, ама това е смешно и безумно. Някой май има нужда от работа и клиенти, друго обяснение за цялата тази драма не виждам. Или нужда от внимание и признание, всъщност каквато и да е причината, не ме вълнува, грозно беше всичко написано, вербалната агресия, заплахи, обиди.
Li13, права съм си, апелите за толерантност си ги отправи към Грийн. Върни се отначало, виж от къде и как е започнал спора и колко пъти съм написала, че не искам да се карам и т.н.
Близнаците ги харесвам. Дам, всяка задия си има положителна и негативна страна, това, че съм написала негативната за някоя, не значи, че не отчитам и позитивната.

# 403
Greene, отправям апел за толерантност!
Честно казано ви подминах спора и трябва да се върна да прочета т.к. даже не си и спомням за какво точно токова спорите. Но момичета тук сме за да се забавляваме по един или друг начин, да обменим някоя информациика, да си помогнем кои с тълкуване, кой с нещо друго. ето аз не съм веща в астрологията, понаучих това онова, изнамерих някой сайт - всички които са ми харесали съм ги постанала в темата и се надявам да са полезни на някой.

Аз благодаря на всички ви тук, че пишете и обменяте опит!
И да питам как определяте дали един човек плутонианец или уранов тип или друг тип? Кое гледам? А за връзка?

# 404
  • София
И аз да се включа с един въпрос - как да разбирам солара? Може ли соларен 11 дом да съвпадне с 5 натален дом? newsm78 Може да ми е много тъп въпроса, но нещо не мога да го разбера.

Общи условия

Активация на акаунт