Астрология - 8 тема

• 28 157
  • 537
  •   1
Отговори
# 450
Пит, транзитите никога досега не са ме подвеждали, честно  Peace
А! Мерси! Точно това се чудех.    bouquet

# 451
  • Sofia
Сега ще ви заговоря за интуицията. Ползвате ли я от даден момент нататък, когато гледате дадена карта? Аз - да!  Sunglasses  Веднъж дори ми беше наложително. Имах много опак клиент, седя вкъщи цял ден кажи-речи. Историята е дълга и ще ви я разкажа, ако представлява интерес за вас, разбира се, без имена и много детайли, за да не стане случайно някакво разпознаване.

За справка - възрастен богат господин, който не вярваше и грам в астрологията. Козирог с Асц. Телец и Луна в Дева  Crazy  Тома Неверни ви казвам!  Обаче беше принуден от обстоятелствата да дойде точно при мен. И знаете ли какво направи първо?  ooooh!  Накара ме да му гледам миналото! Даваше ми точни дати и ме питаше какво се е случило тогава  ooooh!  Въртя ме на шиш няколко часа, докато се кротне.  ooooh!

Ами да, справих се на 100% с предизвикателството. Само благодарение на транзитите, познанията ми по астрология и ... шестото ми чувство, което имам в изобилие по силата на това, че съм със Слънце, Меркурий и Венера в Риби, Нептун в Стрелец във 2 дом, Уран на Асцендента в Скорпион, Марс в Рак, Луна в Стрелец в 1 дом. Някак усетих съдбата на този човек и всичко му казах. Консултацията излезе добра и най-много се радвам на положителния изход от нея.

# 452
  • София
Това е много интересно. А този господин, след като те е изпитал, промени ли си мнението за астрологията?

# 453
За мен интуицията е задължителна. Аз ползвам и Таро и там много я използвам. Най-добре обаче се проявява при непознати хора, защото нямаш знание за този човек и не влагаш мисъл, която да ти блокира интуицията  Peace

# 454
  • София близо до Витоша
Хей Вихрогонче явно си много добра - браво! Аз все още съм новак с интерес ви чета всеки ден.
Много бих искала някои да ми каже за работата- дали скоро ще я намеря и започна?

Ще има ли желаещи? 7 септември 1983г. 23,03 часа

# 455
  • Sofia
Това е много интересно. А този господин, след като те е изпитал, промени ли си мнението за астрологията?

Да, на 180 градуса.

Много се радвам, наистина, Ира!

# 456
Моят Локус фортуна или Порт фортуна е в телец 10 дом - много матриализъм много нещо пише в статията.

Земя, нормално е. Практичност, прагматичност, стабилност, добро материално състояние, финансова независимост. Късмет в кариерата. Ще ти отива и да се занимаваш със земя, примерно градинка, посеви, цветя. Чисто сетивните наслади също са подходящи за теб. Ароматни свещи, масажи, сатенено спално бельо. Всичко естетично и приятно. Галещо окото, слуха, кожата...

Аз и така бих изтълкувала твоята Фортуна  Heart Eyes

vihrogonche така наистина много обичам да ми е хубаво и приятно около мен където и да съм - ако щеш и като седна някъде на ресторант ако нещо не ми харесва направо нервата ме хваща. И да много обичам спа, масажи, и т.н. цяла зима всеки уикенд се глезех докато накрая не се разболях и не можех да ходя.
Относно цветята - абе моите съхнат и вехнат, по - скоро басейн виж май ми е по на сърце, ама не аз да ги чистя и поддържам - примързяваме.  Embarassed

# 457
Алена, мога да ти дам примери с поне пет карти на жени с овен на върха на 5-ти дом и липса на планети и с по 2 деца. Нещата се гледат комплексно. Извод за стерилност само от Овен на върха в никакъв случай не може да се направи. Сигурна съм, че въпросната ти позната има планети , свързващи се с темата /управител на 5, 1 или 11/ в плодовит знак. Луна също е вероятно да е в плодовит знак.
Относно хорарната астрология, същата е много интересна и забавна. Действително изглежда като хвърляне на боб, но не е така. Има си своята логика и досега много ми е помагала.

Анке,
Скрит текст:
наистина не виждам какво мога да си говоря с теб - основи принципи в астрологията не знаеш, собствения си хороскоп не познаваш, тръгнала да дава съвети и да остроумничи!
Е добре, щом си го просиш -  да сравним данните, до които стигнах само на базата на това, което ти си коментирала в темите за себе си: 27,10,74, 10:50ч. - Меркурий на 29 градуса във везни, Слънце на 3 градуса в скорпион . И не само, че самият Меркурий е изгорял, ами и диспозитора му (Венера) е изгорял и в знак на падение. Лоша новина - в джйотиш картата отново са в един знак и дом - везни, 12-ти дом.
Освен това, ти самата си разтълкува, че управителя на 6-ти ти е изгорен, обаче когато същата планета (Меркурий) ти управлява и 7-ми дом, то вече според теб не е изгорен.
Разбираш ли в какво противоречие изпадаш?!

Ето правилата, които определят какъв е съвпада на Слънцето с останалите планети. Те са взети от книгата на У. Лили:
Под лъчите на слънцето +/- 17°
Изгорена от Слънцето +/- 08°30'
Казими (в сърцето на Слънцето) +/- 0°17'
Като тези отстояния са от двете страни на Слънцето.

Скрит текст:
Меркурий ти управлява 6-ти и 7-ми (ранен от Марс/Уран в същия градус и ретрограден), Венера е естествен сигнификатор на 7-ми, имаш Сатурн в 7-ми. Не ми казвай, че професионалната астроложка Вотей не го е коментирала това. Защото то е основното, което се забелязва в хороскопа ти. Предстоят ти много сериозни изпитания - Сатурн през асцендент и Уран опозиция на стелиума. Затова недей да предизвикваш съдбата- винаги имай едно на ум, че  животът ти лесно може просто да се разпадне.
ПС. Виждам, че си ми фенка и няма да спреш да ни занимаваш с простотиите си в темата. То предвид интелекта на изгорял и ранен Меркурий е нормално състояние. Поне аз си го обясних, нека и другите, които те молиха да спреш, също си го обяснят. Престани да ми пишеш съобщения, защото съм те блокирала - няма такава досада.  ooooh!

Грийн, както казах не веднъж, хора на които им свършват аргументите започват с обидите и вербалната агресия, което е израз на слабост. Имаш прекалено високо мнение за себе, но астрологично не си такъв гений за какъвто се имаш, по моята карта имаш доста разминавания с действителността.

Датата може да е същата, но да беше прочела какво съм написала преди време, на което ти така избухна, понеже се разминава с възхваляваната от теб индийска астрология, часът на раждане е много важен, асц. и той прави моята карта много различна от хората родени на същата дата. Няма да ти кажа, колко и с колко си сгрешила часа, но определено са мноооого повече от 5 мин, което доста променя картата. Мерка може да ми е изгорен по твоята и на Гали астрология, но по традиционната западната, за която е създадена тази тема, не е Mr. Green
 Защо не си направиш една тема за индийската астрология и да се изявяваш там, защото  западната определено ти куца сериозно, поне по моята карта нямаш никакви попадения. У6 и У 7 са ми различни. А аз имам ярка карта и не би трябвало да затруднява профита, нали се имаше за профи? Sunglasses

Опитваш се да ме плашиш и притесниш, ако наистина ми знаеше картата, щеше да си наясно, че аз трудно се плаша.
 Отделно имам доста различно и възприятие за т.н. трудности в живота, смятам ги за уроци и духовно израстване.
 Един от законите на кармата, внимавай какво мислиш и какво пожелаваш на околните Mr. Green Winkзащото може точно теб да те сполети. Хората после се чудят защо на тях се е случило нещо негативно, ама те са толкова мили и добри, ами не си контролират мислите и пожеланията....но това е сложна материя за теб, да не губя време, няма да разбереш.

Сатурн ще ми минел през Асц, Уран опозе на стелиума ми, голяма работа. Обичам Сатурн, той ми носи само хубави неща, може би трябваше да се притесня и изплаша, когато мина през стелиума ми, но не, тогава получих много подаръци от Вселената и всичко се подреди с вълшебна пръчица, да го бях планувала не би се получило по-добре.  Викаш да се плаша от едно минаване през Асц. Сатурн е планетата на кармата, ама ти това не го броиш, цял дял от астрологията изтри и не призна, що и Сатурн не го разкараме, а? Шегувам се. Чакам с нетърпение да ми мине през Асц. да взема да смъкна някое кило Joy Стара душа съм, имам доста кармични заслуги, и обикновено получавам подаръци за тях, не трудности Wink, т.е. Сатурн ме възнаграждава, не ме ограничава..... не можеш да го разбереш, знам.

Просто не си ми на духовното ниво, а с целия спор с мен си натрупа още негативна карма.
Да не се окаже след време, че всичко, което си ми пожелала и предрекла се е реализирало с двойна сила в твоят живот? Wink
Е, как няколко ясновидки и един от най-добрите астролози в Бг. ми прогнозират едно, а Грийн от бгмама друго.  Интересно на кого ли да вярвам?  newsm78 Даам, направо се затрудних и притесних. Май ще бъде на Вотей и ясновидките, поне до сега са били много точни. Вотей даже прогнозира къде и кога ще се запозная с ММ, абсолютно точно, време, място, начин, викаш нищо не разбирала от астрология. Коя си ти, че да имаме мнението ти за меродавно? -женичка скрита зад ник Грийн в бгмама, да не си Галито под прикритие/ шегичка, знам че не си/

Грийн, едно безплатно знание от мен, не че ще го разбереш, в живота е много важно не само какво правиш, но и защо го правиш с какви мотиви. Понякога на вид добронамерена постъпка, а с лош замисъл и цел, или от его, гордост, конкуренция, злоба, трупат негатив......Шефа горе пише всичко на сметката, и после се осребрява... ти ме плаши със Сатурн през Асц, аз пък ти казвам, че го чакам с нетърпение.

# 458
Грийн, като се замисля, по твоята астрология, няма съвпад на слънцето с някоя планета,  защото има ли съвпад= тя винаги трябва да е изгорена, защото за съвпад се приема в широк диапазон до към 7-8-макс 10гр. на Слънце. Ти приемаш изгорената планета до 8 гр.30мин. Съвпад= изгаряне.

Някои приемат за изгорена планета до  3 или 4градуса със Слънце.

Всъщност нямам против да имам изгорен мерк, четох, че изгорен ретро мерк е в картите на писателите, това ми е една от детските мечти, отделно имам и други показатели.

Всеки един негатив, може да се превърне в позитив, или се отиграе по различен начин в зависимост от духовното ниво на самата душа Wink, ама това вече е висш пилотаж

# 459

А между другото като писахте за фертилни, слабо фертилни и не фертилни знаци, и че близнаците ги няма никъде, аз съм попадала на статии посочващи двете крайности, на едното място пише че двоен знак на 5 дом може да сочи за близнци, на друго че Близниците (знака) е не фертилен, но пък в днешно време с АРТ технологиите и доста по-виския % на двуполодни бременности при тях, двете тълкувания се обединяват  Joy

Меркурий е изменчив по природа - може да носи и фертилност, и стерилност взависимост от това в какъв знак попада и с каква планета прави аспект.

Ох, Анке, тия фермани ти ги подминавам. То с изгорял и ранен Меркурий е все едно да спориш с радио  Tired.  И да ми се обясняваш вече ти видях хороскопа, т.е. що за човек си! Достатъчно ми е! Не бих искала да познавам подобни хора! Още повече такива да претендират и за духовно ниво  ooooh!
И изгаряне и съвпад не винаги са със знак на равенство. Ходи да питаш Вотей! Между впрочем сега вече я разбирам женицата, защо не е искала да те обучава  Laughing. От всяко дърво астролог не става!

# 460
Елч, проверих за фертилните знаци. Това, което прочетох, е следното:

ПЛОДОВИТИ ЗНАЦИ:  Рак, Скорпион, Риби и Стрелец
СРЕДНО ПЛОДОВИТИ  ЗНАЦИ: Телец, Венера, Везни и Водолей
СТЕРИЛНИ ЗНАЦИ : Овен, Лъв и Козирог
ПЛОДОВИТИ  ПЛАНЕТИ:  Юпитер, Венера и Луна
СРЕДНО ПЛОДОВИТИ ПЛАНЕТИ – Слънце и Меркурий
СТЕРИЛНИ ПЛАНЕТИ – Сатурн,  Уран, Нептун и Марс при определени случаи, в зависимост от положението му
ПЛОДОВИТИ ПЛАНЕТИ в мъжкия хороскоп: Марс и Плутон

И честно казано, малко се обърках. Смесени са нещата някак. Виж Венера са я сложили при знаците, вместо при планетите  Rolling Eyes  Козирог го дават като стерилен знак, докато Водолей като средно плодовит знак.  Близнаците и Девата изобщо не са ги посочили къде са  newsm78

Марс - при ММ - в Близнаци, в 9 дом.
Плутон - при него - във Везни, в 12 дом, в съвпад с Асцендента му.
вихрогонче, това е от статията, която някой беше постнал скоро. тя принципно е добра, но точно тази част с плодовитеите и неплодовитите знаци и планети е малко сбъркана според мен (начело с тази Венера при знаците). виж, тази на Червенков е по-добра в това отношение. поне след али-балите де Simple Smile
козирог за мен категорично не е стерилен знак, по-скоро дава ограничаване на потомството, т.е. не ставаш многодетен родител.
иначе в мъжката карта Марс се гледа за сексуална мощ и евентуално проблеми в това (по аспекти).
плутон все си мисля, че няма за какво да се гледа при мъжа (някой по-знаещ може да ме поправи), защото аз го свързвам с раждането, с новото начало.

лайла, това за близнаците и аз съм го чела - някои казват, че е безплоден знак, а други, че можеш да имаш близнаци, отдавам го на цялостната карта на човека. т.е. при някои може да върви към безплоден, при други - към близнаци Wink
сега като видях какво е писала грийн се сетих да ти кажа да погледнеш статията на червенков - и той казва, че меркурий е неутрален и спрямо планетата, с която съвпада може да получи точка или не.

анирам, парите заемат едно от последните места в ценностната система на стрелците. те са идеалистите на зодиака и определено са доста дооооста далече от тях. Wink това само за инфо де, нали се обогатяваме тук Wink

# 461
обсъждали сме го, но вие смятате ли абортите при гледането на домовете за следващи деца?
примерно при мен к7 е козирог и все се чудех как така имам момче, при това такова, което няма много общо с козирог и реших да приема, че това отговаря за аборта ми и погледнах 9 дом - управител Уран - в скорпион, в съвпад с Меркурий. а синът ми е дева с асц скорпион и като че ли го описва доооста по-точно.

# 462
  • София
Определено статията на Червенков е много полезна.
Ако искате, може да се вмъкне в началната страница.

# 463
лейди ира, ти защо не метнеш солара си като картинка да зяпаме.

# 464
  • София
лейди ира, ти защо не метнеш солара си като картинка да зяпаме.
Ще се опитам - не съм качвала досега

Общи условия

Активация на акаунт