Дрехи за деца от домове!

• 22 750
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
И на мен това ми направи впечатление. Уж никой не пращаше.
Ли Лу, госпожата няма как да иде в полицията, защотое трябва да дава обяснение за дрехите.

# 31
Помня и че веднъж искаше да се пращат дарения на професионална приемна майка. Да не би това да е майката с 4 деца?

Не, самата do_re_mi_fa е кандидатствала за приемна майка и май е одобрена. Не знам дали са ѝ поверили дете за отглеждане, но се чудя на какво ли ще го научи, как ще го възпитава...

# 32
  • Белгия
Ако не се лъжа, търсеше за две приемни майки. За едната каза, че е професионална, но да не мислим, че е лесно (сигурна съм, че е много трудно и се възхищавам на хора, които го правят с любов и грижа към повереното дете). Някой попита на професионалните майки не се ли плаща по 700 лв. на месец и въпросът повече не се повдигна. Тази тема вече е изтрита.

Предполагам, че в началото е имало благородна идея да се помага на децата. Даже още не ми се вярва, че не така. Може пък да се появат някакви истински протоколи.

# 33
Ли Лу, госпожата няма как да иде в полицията, защотое трябва да дава обяснение за дрехите.

Е, ако наистина заплашват децата, ще плюе на дрехи и всичко и ще тръгне да търси помощ.
А и нали днес ще върне пакетите. Въпросът е, дали наистина има такива обаждания. Както и приказките за това, че е лабилна и иска да си посяга на живота си. Има страни, където например полиция и психиатрия се самосезират и прибират човека, за да не навреди на себе си и другите. Това са сериозни неща и да излъжеш тук не е същото, както да излъжеш за дрехи. Дано го осъзнава.

Всичко е добре, когато завършва добре. Peace

# 34
Публикувайте адреса на въпросната, и телефона, потърсете съдействие на някой който живее там, да отиде на място да види за какво иде реч. Гогнусих се от постъпката.  Sick

# 35
  • София
След поста на Татти останах безмълвна. Очаквам само да видя протоколите, които пък се съмнявам да бъдат показани.

# 36
  • Sofia
Ако не се лъжа, търсеше за две приемни майки.
Темата е започната от: do_re_mi_fa в пн, 09 мар 2015, 18:09

Помощи за приемни семейства
Публикувано от: do_re_mi_fa в пн, 09 мар 2015, 18:09
Това са нуждите на някои приемни семейства(родители),ако някой има желание може да помогне.
Всички са от села и малки градове в област Велико Търново.Подробна информация публично няма да пиша,но ако някой има нужда-може да пише на лични.

Майка Добринка Косева на Нели,4 години-имат нужда от дрехи и обувки номер 25-26.Височина на детето 100см.

Майка Кристина Стефанова на Мартин 2години-имат нужда от анцузи,блузи и обувки номер 22-23.Височина на детето 90 см.

Майка Зорница Томова на Иван 11 месеца-имат нужда от количка(може и лятна) и легло(може и преносима кошара.

Майка Нелина Николова на Стефания и Габриела 2 години,близначки-имат нужда от белйо,спално белйо,обувки 22-23номер и дрехи за ясла(всичко+ранички или друг вид чанти)

Моля,не съдете тези хора прибързано,като мислите,че го правят за пари или че вземат кой знае колко.Всички те си обичат децата и искат да им осигурят всичко за да не се чувстват различни.

Re: Помощи за приемни семейства
Публикувано от: ФЕЙщица в ср, 11 мар 2015, 13:11
Тези приемни семейства/майки доброволни или професионални са?

Публикувано от: do_re_mi_fa в ср, 11 мар 2015, 13:48
Двете са доброволни,а другите професионални.

Публикувано от: AnetaH в ср, 08 апр 2015, 17:34
Как може да разберем нещо повече за тези майки/деца ?

Публикувано от: stellisimo в сб, 11 апр 2015, 20:44
Професионалните приемни семейства, нали получават помощи за настанените при тях деца, също и заплата. Peace

# 37
Започвам все повече да побеснявам!

Татти, благодаря че не оставяте нещата!

# 38
  • Mediterraneo
На какво е способен човек за 5 парцала...

# 39
  • София
Нали! А драмата със заплахите, а! Аз продължавам да очаквам протоколите.

# 40
Още малко ще ги почакам и ще ги пусна в медиите пък тогава да видят какво звънене ще падне!

# 41
  • Mediterraneo
Нали! А драмата със заплахите, а! Аз продължавам да очаквам протоколите.

За драмата със заплахите говоря, де! Да хвърлиш камък в чуждата градина, само за да запазиш свещените парцали!
Моля, не се обиждайте от думата, нарочно я използвам и не за дрехите на дарителите, а за това, в което се превърнаха след този панаир!

# 42
  • Sofia
Те тези заплахи са доста съмнителни, а и обектът, към който са отправени е с доста неясен статут. За тази жена само се говори, но никой не я е виждал.

# 43
  • Mediterraneo
Като човек, който е встрани от нещата, на мен веднага ми направи впечатление точно това. Никой не я знае коя е точно, пратки се пращат до поискване, но пък веднага са й намерили телефона, за да я тормозят!
Някои потребители имат потенциал в писането на сценарии за трилъри. Или тъпи комедии.

# 44
  • Sofia
Ами тези потребители е добре да разгърнат потенциала си и да ни изненадат с нещо правдоподобно.
Или с неправдоподобно, но проверяемо и потвърдимо.

Общи условия

Активация на акаунт