"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 736
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудя, защо сумати време чакам да си влезна у дома,а пък тя каква била работата... bowuu

Наде...

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 16:59 от Svet_sz

# 121
Нещо и за Славена...мома убава... bowuu Peace Hug

Благодарско Laughing... за всичко разхладително... Hug Hug Hug

# 122
Аз се чудя, защо сумати време чакам да си влезна у дома,а пък тя каква била работата... bowuu

Наде...
Скрит текст:
[/spoiler]
Свет тенкс,  love001 днес много подаръци, много нещо, Party но добре, че го видях Heart Eyes преди да изфиряса, Shocked къде изчезна готината снимка!? newsm78 Crossing Arms Rolling Eyes

# 123
(Добър ден на всички) Hug Heart Eyes Hug
"Гледайте напред с вяра, назад - с благодарност, около вас - с любов..."
Източна мъдрост

Тази вечер трябва да се проведе това мероприятие за поклонниците на Франсуа Гаро, но заради терористичния акт имало възможност и да бъде отменено.
Жалко, ако го отменят, но за нас е без значение. Днес рано сутрин Мехмет и девойки са заминали на почивка. Ще чакаме да видим къде ще празнуваме рождения ден  Thinking
Скрит текст:
Они сегодня рано утром улетели на отдых. А на прошлой неделе Кайла с бабушкой прилетели из Литвы. Сообщение об этом лайкнула и Нилгун.
Абе тия хора нямат ли си работа newsm09 smile3512...само по почивки ходят newsm09...кеф ти Анталия,кеф ти Литва...и так дале...
Марго Hug...за новината...мерсаж... Grinning

# 124

Наде...
Скрит текст:
[/spoiler]
Свет тенкс,  love001 днес много подаръци, много нещо, Party но добре, че го видях Heart Eyes преди да изфиряса, Shocked къде изчезна готината снимка!? newsm78 Crossing Arms Rolling Eyes

Аз я виждам ,Наде... Rolling Eyes Peace

# 125
Здравейте в късния следобяд.
Силистра, мерси Слънце за подаръка.

Значи пак отлетяха на юг тези двамцата. Скоро и снимка ще покажат. Обичат се и туй то!

# 126
Хайде, момичета ела те тук   newsm03 

За да пием по бира   smile3503

# 127
Скрит текст:
И Вили не е забравена , но нейния подарък и го пратих на лични , само тя да му се радва  Joy Joy Joy

ooooh!  Как се притесних, че за мене няма   Joy   Joy   Joy  бях готова да те   #2gunfire   #2gunfire   #2gunfire  Сега вече съм спокойна   newsm62  Благодаря ти за подаръка    love001

Вили , как може да няма за теб, целия е само твой
    love001love001 newsm51 newsm51 newsm51

Hug  Милааа  Naughty  видях си подаръка, а ти защо го изкара тук  да го видят всички   smile3512  нали си беше само за мен    rotfImbo   rotfImbo   rotfImbo 

# 128
Здравейте!

Ето къде ще почиват Алакурт, Каролина, Кайла, бабушка.... и на комшията отсреща братовчед му Crazy... Защо не почиват сами Thinking и да видим папараците дали ще ги изловят photo

Свет, благодаря за бат'Абай   bouquet

# 129
Скрит текст:
Аууууу Вилеее мерсаж за коктейлчето  newsm68 newsm68  love001  love001

Hug  Котеееее     love001  наздраве милаааа   smile3503

Вай вай вай Виле с тоз УБАВЕЦ и няколко коктейла ще обърна  smile3534 /макар да не пия  smile3521/ а за теб мноооогоооо  Hug Hug Hug Hug

Hug  Котееее, тогава с  УБАВЕЦАААА ще обърнеш нещо по твои вкус   smile3534    love001

# 130
  • София
Скрит текст:
(Добър ден на всички) Hug Heart Eyes Hug
"Гледайте напред с вяра, назад - с благодарност, около вас - с любов..."
Източна мъдрост

Тази вечер трябва да се проведе това мероприятие за поклонниците на Франсуа Гаро, но заради терористичния акт имало възможност и да бъде отменено.
Жалко, ако го отменят, но за нас е без значение. Днес рано сутрин Мехмет и девойки са заминали на почивка. Ще чакаме да видим къде ще празнуваме рождения ден  Thinking
Скрит текст:
Они сегодня рано утром улетели на отдых. А на прошлой неделе Кайла с бабушкой прилетели из Литвы. Сообщение об этом лайкнула и Нилгун.
Абе тия хора нямат ли си работа newsm09 smile3512...само по почивки ходят newsm09...кеф ти Анталия,кеф ти Литва...и так дале...
Марго Hug...за новината...мерсаж... Grinning

Свет, агенцията  има попадения чат-пат с новините

# 131
 running

Идвам:running05:
Но къде? на дивана или в банята newsm78 newsm78

ето и малко сладолед, от мен за вас от сърце Heart Eyes Hug

# 132
и понеже днес се размениха много подаръци! и аз да се включа!
с няколко снимка на наш Мехмет , с голяма брада! най вероятна, от времето на снимането на Фатих!
само, за да покаже, че и с голяма брада, пак е красив и чаровен smile3521
Какво мислиш Наде smile3503

# 133
и понеже днес се размениха много подаръци! и аз да се включа!
с няколко снимка на наш Мехмет , с голяма брада! най вероятна, от времето на снимането на Фатих!
само, за да покаже, че и с голяма брада, пак е красив и чаровен smile3521
Какво мислиш Наде smile3503

Аз не съм Надя,ама да кажа... Laughing Joy Joy Joy
Тук е супер Peace...чаровен и стилен...и усмихнат  Grinning Grinning Grinning...не бих му отказала... Naughty Joy Joy Joy

# 134
Скрит текст:
running

Идвам:running05:
Но къде? на дивана или в банята newsm78 newsm78

ето и малко сладолед, от мен за вас от сърце Heart Eyes Hug

Диди как в банята ще пием бира   newsm78  на диванчетоооо естествено ще дойдеш   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт