"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 51 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Цитат на: Margarita Червенокоса вещица

[color=red
Марго, Cu4ito[/color], казвайте кога и къде другата седмица, и съм там  animal037 smile3535
Диди, Цвети сигурно още се плицка на морето и събира слънчеви лъчи. Нека да каже тя, кога става кафето. Аз скачам на бързоходките и съм на мястото веднага  Wink  animal037  

Марги, плацикането свърши уви newsm08 За жалост не ми се очертава скоро София, чак на 25.09. живот и здраве Laughing

Ами сега!
само две ли сме от София Confused
[/quote]
Диди, явно, но това не ни пречи да се организираме във времето.

# 631
  • София
Преди малко я сложи за корица на заключения профил.

Шебнем пише, че е в Ayder, Çamlıhemşin, Türkiye (Айдер, Чамлъхемшън, Турция) Камионът, на който беше Мехмет, го ползват там за предвижване Нашето момче е на чуканите  Thinking  newsm78  newsm78  newsm78

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 23:07 от Margarita Червенокоса вещица

# 632
Силистра, Джансуто ако се беше обърнала към него в банята, погледа и щеше да се закове там долу и да се влюби от раз в  Екранния си съпруг. Laughing

Славенка, има снимки с приятелите си. Онези от планините. В тесен кръг се движи той, но и това си е плюс за някои хора.

Сезонииииииииии Hug...май обърка адресанта newsm78...знам ,че си влюбена ,но май си и загубена... Naughty #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

# 633
Много красива снимка на наш Мехмет. харесвам си го аз с брада , и туй то!

Шебнем пише, че е в Ayder, Çamlıhemşin, Türkiye (Айдер, Чамлъхемшън, Турция) Камионът, на който беше Мехмет, го ползват там за предвижване Нашето момче е на чуканите  Thinking  newsm78  newsm78  newsm78

това място е много красиво! напомня ми на Родопите!
благодарение на фамилия Алакурт, видяхме, не толкова известни, но много красиви места в Турция. 

П.П
предполагам , че Бабушка, е малко разочарована smile3532 smile3534

# 634

Скрит текст:
  Марго, тази снима която е сложил за корица ми се струва, че е стара   newsm78

# 635
Аз ви "пиша" лека нощ и сладки сънища. в компанията на , още един мой много, любим композитор Китро.

# 636

# 637
Добро утро, момичета!

free image host
Гледам нашето момче превзема планините! Браво! Завръщане някакво имаме значи newsm12
На снимката ми харесва newsm80 В коментар под споделяне на снимката, този, който преди време го поразтърси, е написано, че се надяваме някога да сложи снимка от настоящето Rolling Eyes Ще видим сега дали ще отреагира по някакъв начин newsm17

Thanks Mehmet for this photo! Maybe some day you want to give us pictures in real time

image upload no size limit тази дали е нова newsm78

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 09:10 от cu4ito

# 638
Добро утро , хубав ден ви желая   bouquet

# 639
Виленце , много хубав подпис имаш мила , станах  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 640
Добро утро,
Gunydin,
Good Morning
صياح الخير Hug Hug Hug
Малко да потанцуваме, за весел и щастлив ден newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 641
Здравейте Hug........Hug и честито на празнуващите днес, Илинден е.
За снимката, която си е сложил за профилна съм без коментар, smile3505 doh а другата, на която е с едната си сестра, зет си и племенничката си(правостоящият мъж не ми е познат)не е сегашна, виждала съм я преди.

# 642
  • София

love001  Merhaba kızlar  love001
Разходихме малко гащите из Софето  Wink като все си мислех за Tuscany, Italy
 doh  doh doh  ooooh! ooooh! ooooh! Те това си е  мечти  Whistling

Скрит текст:
Добро утро,
Gunydin,
Good Morning
صياح الخير Hug Hug Hug
Малко да потанцуваме, за весел и щастлив ден newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

Дидиlove001 пак се размечтах  Embarassed

Скрит текст:
Шебнем пише, че е в Ayder, Çamlıhemşin, Türkiye (Айдер, Чамлъхемшън, Турция) Камионът, на който беше Мехмет, го ползват там за предвижване Нашето момче е на чуканите  Thinking  newsm78  newsm78  newsm78
 Марго, тази снима която е сложил за корица ми се струва, че е стара   newsm78
Вили, стара е, разбира се. От времето на "Фатих" е. Очевидно няма да сложи нова снимка, но снимката е хубава. Не говоря за брада, поглед и т.н., а за самата снимка като я погледнеш ти е приятно  Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 16:45 от Margarita Червенокоса вещица

# 643
  • София
Момичета, пресни, пресни. Парят чак  Simple Smile Wink Sunglasses
Качени преди 3 мин. от iOS

Скрит текст:
това, че ги е пуснал във фейса. Нали обича да крие веднага  Laughing

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 17:35 от Margarita Червенокоса вещица

# 644
Момичета, пресни, пресни. Парят чак  Simple Smile Wink Sunglasses
Качени преди 3 мин. от iOS

Скрит текст:
това, че ги е пуснал във фейса. Нали обича да крие веднага  Laughing

Това Нашия Мъж ли е  newsm78 newsm78 newsm78 . Къде е това място   newsm78 newsm78 newsm78 , харесва ми , искам и аз там  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт