"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 781
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Цвети, wavey аз виждам и трите му йени фотки във фейса(същите от на Свет колажа), Свееет, wavey   love001цакиииии,  за мен са, нали!? Party

Разбира сее...не четеш ли какво пише под снимката newsm78 #Crazy...Надееее... Naughty box tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 661
Цвети, wavey аз виждам и трите му йени фотки във фейса(същите от на Свет колажа), Свееет, wavey   love001цакиииии,  за мен са, нали!? Party

Разбира сее...не четеш ли какво пише под снимката newsm78 #Crazy...Надееее... Naughty box tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Чета, четааа, но в първия момент просто мислех, че ме поздравяваш та затова реших да попитам.
Не, че ако беше казала, че не са за мен нямаше да са при положение, че Мехмет с всички цаки е за меня. 4470

# 662
Hug  Привет момичета    bouquet

Марго    smile3501  че не пропускаш какво става във фейсааааа   smile3521

# 663
Виленце , много хубав подпис имаш мила , станах  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
  Hug  Благодаря милаааа   love001  ти само   #Crazy   #Crazy   #Crazy   ли стана, а такова  получи ли    Kissing Heart    Kissing Heart    Kissing Heart    Joy   Joy   Joy   smile3503

# 664
  • София
На тази се виждат най-добре пръстените  Thinking

Скрит текст:
Иначе има снимки и от Амстердам, и от Чешме, и от Литва. Все места, на които беше с Алакурт.
Как е вървял по тези хлъзгави  скали. Много съсредоточен е бил или е пълзял. hahaha
Само да не настине от тези ледени потоци, че съм далече и не мога да му помогна в оздравяването.
Марги, разледах профила и и има доста интересни снимки. Все  сама, самоснимаща се( хич не ми прави добро впечатление) - кифленска работа.

Диде, според мен и Каролина е там. Онази жена на камиончета приличаше на нея.
Сезончеooooh! кифленска работа, нали?! Не ме съдете, момичета, тц... харесвам я на някои снимки, но... отвътре все нещо ме върти  ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed
Каролинка-Минка определено не е там  Wink
Не виждам да е махнал снимка и трите ги виждам все още във фейса.
Марги, за какъв пръстен на Каролинка-Минка говориш?
Наде, къде ги виждаш и трите, бе душо?! Ще ме пращаш на очен да сменям диоптъра  Simple Smile Wink
Вили, трябва да се грижим да сме все така запленени от Мехмет Акиф. Нали сме му верни ханъми  Wink

Скрит текст:
Простете за късните отговори, но трябваше да полея стоката и малко профилактика  Grinning

# 665
Марги, Simple Smile довери ми се бе душа(слава Богу зрението ми е перфектно), щом Ви казвам, че ги виждам и трите фотки значи е така и за да съм по-точна, линка го има по-назад в темата.
Офффф като я видя с тези брекети Sick по зъбите и ми се отщява Tired да я гледам, и без това зорлем Laughing я преглъщам. Mr. Green Joy
Виленцеееееее, Simple Smile чок татлъ са ти подписите. Heart Eyes Heart Eyes

# 666

Скрит текст:
Иначе има снимки и от Амстердам, и от Чешме, и от Литва. Все места, на които беше с Алакурт.
Как е вървял по тези хлъзгави  скали. Много съсредоточен е бил или е пълзял. hahaha
Само да не настине от тези ледени потоци, че съм далече и не мога да му помогна в оздравяването.
Марги, разледах профила и и има доста интересни снимки. Все  сама, самоснимаща се( хич не ми прави добро впечатление) - кифленска работа.

Сезончеooooh! кифленска работа, нали?! Не ме съдете, момичета, тц... харесвам я на някои снимки, но... отвътре все нещо ме върти  ooooh! ooooh! ooooh! Embarassed
Наде, къде ги виждаш и трите, бе душо?! Ще ме пращаш на очен да сменям диоптъра  Simple Smile Wink
Вили, трябва да се грижим да сме все така запленени от Мехмет Акиф. Нали сме му верни ханъми  Wink

Скрит текст:
Простете за късните отговори, но трябваше да полея стоката и малко профилактика  Grinning

Марго, ето тук се виждат 2 от 3те Wink
https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388&pnref=story

# 667
Аз имам един въпрос:
Каролина, още ли работи или, вече е горда домакиня на наш Мехмет!
питам, защото, нещо много взе да пътува и да ходи по почивки!
колко е годишния отпуск в Турция?

# 668
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Марго, ето тук се виждат 2 от 3те Wink
https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388&pnref=story

Диди, всички снимки, които публикувах преди 3 часа почти, са точно от там, но виждам само 2, а не 3 снимки. Мехмет пусна две, но после подмени тази при водопада с друга пак там и тя се вижда, но предишната я няма и тази на скалите се вижда, защото нея не я е пипал  smile3521

# 669
Диде, хубав въпрос задаваш, ама не към нас. Simple Smile Трябва да го зададем на Антонина - приятелката доносница. smile3534 То наистина много и стана на девойката. Все движи някъде.
И на мен са ми отвратителни показните шини. Какво е туй нещо   newsm78  Всичко си показва, ама малко са тези, дето искат да я гледат. Stop
На нито една снимка от тези във профила не ми е симпатична като жена. Интересни има като замисъл, но банални, комерсиални, като на повечето момичета днес.
На Алакурт попаденията в кадър са доста по интересни хрумки. Работи му оригинално мозъка.

# 670
  • София
Аз имам един въпрос:
Каролина, още ли работи или, вече е горда домакиня на наш Мехмет!
питам, защото, нещо много взе да пътува и да ходи по почивки!
колко е годишния отпуск в Турция?

Диди, годишният отпуск в Турция е: до 5 години работа - 21 дни, над 10 години - 1 месец.

# 671
  • София
Диде, хубав въпрос задаваш, ама не към нас. Simple Smile Трябва да го зададем на Антонина - приятелката доносница. smile3534
Скрит текст:
То наистина много и стана на девойката. Все движи някъде.
И на мен са ми отвратителни показните шини. Какво е туй нещо   newsm78  Всичко си показва, ама малко са тези, дето искат да я гледат. Stop
На нито една снимка от тези във профила не ми е симпатична като жена. Интересни има като замисъл, но банални, комерсиални, като на повечето момичета днес.
На Алакурт попаденията в кадър са доста по интересни хрумки. Работи му оригинално мозъка.
Сезонче, приятелката доносница явно също почива  smile3503 smile3521 ни вест, ни кост  Joy

# 672
Марги, Simple Smile довери ми се бе душа(слава Богу зрението ми е перфектно), щом Ви казвам, че ги виждам и трите фотки значи е така и за да съм по-точна, линка го има по-назад в темата.
Офффф като я видя с тези брекети Sick по зъбите и ми се отщява Tired да я гледам, и без това зорлем Laughing я преглъщам. Mr. Green Joy
Виленцеееееее, Simple Smile чок татлъ са ти подписите. Heart Eyes Heart Eyes
  Hug  Наденцееееее, супер са ми   newsm44  подписите   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes  А за снимките и аз виждам само две  newsm78    newsm12  Мила явно от всички нас ти си най близка с АГАТА  щом виждаш три снимки   Joy   Joy   Joy

# 673
# 674
Охххх, ще ме уморите, като Ви казвам, че са три в един от линковете по-назад в темата пък повярвайте ми беееее, сега не ми се рови, че бая страници се навъртяха. Плюс това трите фотки си стоят и в харватския, и в руския форум.
Опс, да се допълня, че докато писах и Свет се е включила, сега видяхте ли линка на Свет(нищо, че имах предвид друг), че са и трите!?!

Общи условия

Активация на акаунт