"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Момичета...пуснах Новата тема...утре ще съм в разход...а и добре стана ,защото два часа се мъча да я пусна...този сървър ме изнерви #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire...на всичкото отгоре не една ,а цели ТРИ теми пуснах  newsm68 newsm44...пишете на воля  smile3523 smile3523 smile3523 smile3523 smile3523....оффффффф ooooh!...шегувам се Joy Joy Joy Joy Joy...писах да ги изтрият ...двете... bowuu

Като изпишем тази ...Заповядайте в Новата тема ! Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862251.new#new

# 691
Знам, че е никое време! Но не можах да заспя, и реших да догледам "Аданалъ".
най накрая се появи и Мая!
аз ли си въобразявам или тя неистина, много прилича на Каролина Shocked

Диде ,аз не съм гледала Аданалъ ...но съм виждала Мая,бегло Rolling Eyes...не намирам прилика Naughty

# 692

Добро утро!

# 693
Добро утро,момичета Hug
Славена Hug липсва ми твоето творчество Rolling Eyes
free photo hosting

Момичета, на профила на МАА има качен много хубав клип newsm10
 https://www.facebook.com/profile.php?id=531353388 който може да го качи тук  Praynig

# 694
Добро утро  Hug Hug Hug на всички, по реда на появяване Wink

Скрит текст:

# 695
Добро утро... Hug

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 09:03 от Svet_sz

# 696
Добро утро , хубав ден ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 697
Момичета я дайте линк за руския форум , при мамашите не съм влизала   bouquet

# 698
Добро утро,
Славена, права си - МОКРАТА СНИМКА на Алакурт ни побутна кълките и усмивките. Laughing
Само си представям какво ще е като излезе по Бански или по Дупе Joy   Ама само си представям де.. Embarassed
А пък като се покаже избръснат - все още не мисля за това Crossing Arms

# 699
Аууу клипа наистина е Супер. Повечето снимки са все талибански, ама музичката вдъхновява да си го представяш, така както си искаш.
Койи го е правил?!      Дали не е той. Сам да се рекламира Grinning

# 700
Сеезонче, а забеляза ли, че на снимките от водопада си личи онази прекрасна мускулатура и онова секси тяло newsm78 Има надежда newsm44

Снимките от клипа са страхотни, а мисля, че някой му го е пратил за рождения ден или по някакъв повод, но едва ли той се е втурнал сам Rolling Eyes

# 701
Цвети, Ох, Да забелязах онези плочици на корема му. Хълма му от триъгълника само беше скрит. Joy

# 702
Добро утро,
Славена, права си - МОКРАТА СНИМКА на Алакурт ни побутна кълките и усмивките. Laughing
Само си представям какво ще е като излезе по Бански или по Дупе Joy   Ама само си представям де.. Embarassed
А пък като се покаже избръснат - все още не мисля за това Crossing Arms

Сезонче, банския можем да го представим но за Дупето не ни трябва въображение , има го на твоя подпис  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy   Хубаво голо дупе имаш там , не ми трябва много да си представя че е неговото Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 703
Силистра, ДА ДА!!! Неговото е!!!

Пп. Рано, рано почнахме нещата за над 18. Веднага слагам  Червена Точка.
............................

# 704
Цвети, Ох, Да забелязах онези плочици на корема му. Хълма му от триъгълника само беше скрит. Joy

Чак пък плочки newsm78 newsm78
вярно е, че без очила, вече нищо не виждам! но и с очила, не видях плочки!!
все пак, за човек, който създава впечатление, че нищо не прави и се отдал на тотален мързел! изглежда добре!

Славена, така е! радваме се, че е цял!
 "Богомолката"  още не е "свършила"  с него smile3508

Общи условия

Активация на акаунт