"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 30

• 52 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Момичета привет    bouquet

# 721
И нейния профил не е активен, блокиран ли е, изтрит ли е, не знам!?!
Каролинка-Минка в гръб, нова ли еее, не е лиии!?

Hug  Наденцееееее, профила и не е блокиран   newsm78 ето го -  https://www.facebook.com/karolina.liu.9?fref=pb&hc_location=profile_browser

# 722
Скрит текст:
"Винаги дръж нещо красиво пред себе си, дори да е само една маргаритка в обикновено бурканче..."
Хорас Джаксън Браун

Çamlıhemşin Fırtına Deresi
ooooh! Не щете да ми повярвате, че Мехмет Акиф е с каките на почивка, а Каролина е с мамушка на Бодрум  Wink

Марго, от къде я намери тази снимка?
не случайно си провъзгласена, за Информационна Агенция newsm78 newsm78 как беше?? нещо Клюк-Клюк ли?

Скрит текст:
Аз, се питам: дали има нещо между анцуга на наш Мехмет и кожата му Shocked Shocked Embarassed Embarassed

# 723
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета, привет! Цяла седмица нямам нет и откачих!  ooooh! Сега успях да ви изчета и видях новите фотки  Embarassed Дано скоро приключи проблема ми, че ми липсвате, както и новини за Нашето момче!  Heart Eyes За всички от мен

# 724
Вчера Марги сложи линк към профил на Каролина, на май фенски. Там имаше доста нейни снимки, снощи даже коментирахме това.
Да ви кажа честно, на мен прилича Каролина в гръб hahaha Имам подобна  снимка в гръб на плажа.

Коте, кажи наистина къде ще печеш дупе?!

# 725
Виленцеее, Grinning когато го написах беше заключен профилът й, сега вече е отключен.
И двамцата ги хапе здраво кучето.

# 726
Сутринта питах за линк към руския форум и сега питам момичета, който знае  newsm78 newsm78 newsm78

Питам и за линк за сериала Фатих , на руски , на македонски , има ли такова нещо  newsm78 newsm78 newsm78

Сезонче, това е за теб мила  newsm51 newsm51 newsm51

# 727
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Наде Сезонче
на нашто море - още обмисляме Поморие  newsm78 или Черноморец  newsm78, ама клоня към Поморие  smile3521

# 728
Силистра, аз нямам регистрация при рускините и не мога да ги чета, камоли пък да гледам видеа, цяло чудо е понякога да се докопам до някоя снимка или коментар публикувани от тях.
Затова не публикувах линка тук, защото подругите искат регистрация, а аз отдааааавна спрях да се опитвам да се регистрирам.
Ако въпреки това го искаш, ще ти дам линка, който аз имам.
За Фатих не знам, защото нямам намерение да го гледам, попрегледах навремето само фрагманите към няколкото заснети епизода.
Коте,
Скрит текст:
ние всяка година от осем години насам(преди това на други курорти) летуваме все в Поморие и в една и съща квартира през последните шест години, и затова те попитах.
Не смея да казвам нищо по въпроса, само се моля Praynig да не ни мине черна котка път Praynig както се казва и да успеем да отидем, и тази година там. Praynig
На Черноморец също е приятно.

# 729
  • София
Сутринта питах за линк към руския форум и сега питам момичета, който знае  newsm78 newsm78 newsm78

Питам и за линк за сериала Фатих , на руски , на македонски , има ли такова нещо  newsm78 newsm78 newsm78

Сезонче, това е за теб мила  newsm51 newsm51 newsm51

Силистра, линкът към руския форум https://vk.com/. Фатих го има с БГ суб. във ВБокс 7.

# 730
  • София
Вчера Марги сложи линк към профил на Каролина, на май фенски. Там имаше доста нейни снимки, снощи даже коментирахме това.
Да ви кажа честно, на мен прилича Каролина в гръб hahaha Имам подобна  снимка в гръб на плажа.

Коте, кажи наистина къде ще печеш дупе?!

Този линк е на фенски профил на Каролина.

# 731
  • София
Скрит текст:
"Винаги дръж нещо красиво пред себе си, дори да е само една маргаритка в обикновено бурканче..."
Хорас Джаксън Браун

Çamlıhemşin Fırtına Deresi
ooooh! Не щете да ми повярвате, че Мехмет Акиф е с каките на почивка, а Каролина е с мамушка на Бодрум  Wink

Марго, от къде я намери тази снимка?
не случайно си провъзгласена, за Информационна Агенция newsm78 newsm78 как беше?? нещо Клюк-Клюк ли?

Скрит текст:
Аз, се питам: дали има нещо между анцуга на наш Мехмет и кожата му Shocked Shocked Embarassed Embarassed

Диди, то направо във вашите очи и уши май съм клюкарката на групата  Joy Joy Joy Човек без работа цял ден се рови по страниците на хората, чете и дълбоко Thinking newsm78 какво става  ooooh! ooooh! ooooh! и после си троша главата в стената  Wink Луда работа, нали?!  Shocked

# 732
Ох Силистра как да не го целуна така легнал.
Дай ми сега Боран легнал  Praynig

# 733
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Наде
Скрит текст:
аз от години не съм ходила на Поморие, все около Сънито ходим - Равда, Несебър ама нещо тази лудница там  smile3514 smile3511 не ми понася вече и затова ми се ще някъде по-спокойно да е  живи и здрави ще го измислим къде точно  Naughty smile3521  Grinning

# 734
Сезонче , ето и Боран легнал  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт