Хотелите във Велинград - 8

• 325 783
  • 2 078
  •   2
Отговори
# 960
Здравейте!
Върнахме се от хотел Роял спа, посещаваме го за 3-ти път и и определено ще го посетим отново.За мен той е едни от най-добрите хотели,в които съм била.
Бяхме със закуска и вечеря и на обяд хапнахме в Том и Нези на главната улица и в Милениум, и на двете места храната ставаше.
Ресторант Чинарите е в черния ми списък от преди година,когато получих "екстри" от едни кюфтета. #2gunfire

# 961
Дайте мнения, моля, за хотел "Аура" и за БЛЦ "Камена". Колебая се между двата. Вторият дали е с реновирани апартаменти? Държа на много топла вода и да е  по-сокойно спокойно. Някой да е ходил скоро?

# 962
  • София
В Камена всички апартаменти и стаи са реновирани. Водата е топла, както във вътрешния ( сутрин даже клони към гореща), така и във външния. Храната е хубава.
Там е тихо и спокойно. Няма я шумотевицата на лъскавите и прехвалени хотели.

# 963
Много благодаря! И аз клона към "Камена", вижда ми се гористи и спокойно, но се опасявам да не е много соц в лошия смисъл. И не правят резервации за август, било рано?! Ти кога си ходила, чадъри и халати има ли? А асансьор има ли, понеже пише, че е на 6 етажа?
Дописвам - преди малко говорих с рецепция, за малко не се скарахме, въздържах се. Толкова грубо отношение, жената ми отговаряше с явна досада, все едно я моля да й ходя на гости, а на нея не й се ще. Въпреки това исках да резервирам, но каза, че сега настаняват и да се обадя друг път😣Понеже настоях, каза да се обадя в 19?! При положение, че говорихме в 15. 20...Потресена съм, явно е нещо като санаториум по-скоро, за да си позволяват този груб, нетърпящ възражение и изразяващ досада тон.Ж алко, тъкмо бях решила, че ме устройва това място.
Та по-добре "Аура" май...Дайте скорошни впечатления, моля.

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 15:53 от Феята с тъмносините коси

# 964
Съпругът на Маги е!
Накратко за нашето посещение на Спа Бор!
Местоположението е великолепно. На върха на малък хълм над града сред борова гора. Страхотно е да си пиеш фреша или биричката сред борове и чист въздух. По малки стълбички за около няколко минути си в центъра на града и ..... можеш да го поразгледаш за още толкова минути. Пооправили са малко улиците след последното ни посещение.
Като плюсове за хотела освен локацията бих добавил:
1. Много любезен и отзивчив персонал: рецепция, камериерки;
2. Добра организация в ресторанта. Салонния управител е добър според нас.
3. Вкусна храна. Винаги може да се намери "кусур" затова само казвам, че на нас храната ни хареса.
4. Ако трябва да си пием фреша или бирата ние си избираме лоби бара и по-точно външната му част. Доста хотели могат да завидят за такава уютност и спокойствие.
5. Стаите бяха чисти и се почистваха всеки ден. Ако се желае могат да се намерят слабости, но за нас всичко беше ОК;
6. Един господим с бадж/ мисля GM/ се появи няколко пъти в ресторанта. Ако е наистина General Manager бих му препоръчал да понагледа СПА зоната, там са минусите;

Сега и за минусите:
1. Басейните са мръсни. Според посещавали хотела преди, всичко в СПА зоната е занемарено;
2. Ако има табела, че водата в джакузито е 35 гр, то тя трябва да е толкова, а не да се налага да се търси човек за реакция.
3. Спасителя, трябва да е само спасител, а не и барман, сервитьор и.....т.н. Изключителна слабост на хотелския менъджмент.
4. Не знам дали има "отговорник" за СПА часта/ басейни, парна баня и сауна/ но ако има аз бих го УВОЛНИЛ веднага. Липсата на адекватен мениджмънт за СПА зоната ще "изгони" желаещите да почиват в този хотел. Все пак отиваме там за СПА-то иначе борова гора има и другаде и то на по- ниски цени.
Дано се научат на колко градуса трябва да е парната баня и да разберат, че не е сауна с пара.
5. Ако искат децата да са на сигурно място то да изградят детска зона в големия басейн. Джакузито не е мястото на малки деца.
6. Едно "топило" за хора не плуващи, а желаещи релакс ще е само + за хотела. Ние ценим такива "глезотийки".

Абсолютно съм съгласна с всичко написано. Дано се намери кой да го прочете. И още 2 минуса от мен:
- всички стаи са без тераси, а за апартамент се доплаща 40 лв на ден.
- около басейна и джакузито винаги е мокро. Ами трябва някой да минава с парцала и да подсушава.

# 965
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ФЕИЧКА,така се бях настроила положително за Камена и смятам август да го пробваме и ти ми уби ентусиазма.

# 966
Не се отказвайте, заради някаква жена, говореща по телефон. Едва ли в хотела или където и да е работят само свестни хора.

# 967
ФЕИЧКА,така се бях настроила положително за Камена и смятам август да го пробваме и ти ми уби ентусиазма.

Абе все пак  резервирах, след вътрешна борба😊 И ПАК се държа нетърпеливо и показваше, че досаждам! Боя се там да не се изпокараме, ако се държат така неучтиво. Няма детски халати, интересно. Дават само на възрастните.

# 968
В други хотели, в които съм звъняла, хората са учтиви, обясняват, опитват се да удовлетворят изискванията, изтъкват предимствата на хотела и пр. А това днес беше някакво отношение като на служителка в държавно предприятие- говореше, колкото да каже нещо там набързо, сякаш не й се занимаваше с мен и гледаше да се разкарам. Явно им е все едно ще има ли гости хотелът, няма ли да има...Едно такова соц отношение.

# 969
Ще взема и аз да ги тествам за август месец към края та да видим как ще реагират и ще споделя. Joy

# 970
  • София
Досега не съм попадала на "соц.отношение" от рецепцията на Камена.
Дано всичко да е наред и да си починете качествено.
Не тръгвай предубедена и с настройка за кавга!  Peace
Забравих да пиша за детските халати, та допълвам.
В Св.Спас дадоха детски халати - на големия син му беше малък, а на малкия - голям. Няма как да се поддържа пълна номерация, затова и нищо не съм казала. Винаги нося за децата от вкъщи.

# 971
За август още не резервират, след първи юли казаха.
Не знам, може точно днес да е станала с г...нагоре😀 Или просто съм приела за подразбиращо се учтивото и добронамерено отношение в хотелите.
Нищо, де, дано всичко да е наред, като отидем.Макар че сега вече наистина съм с очакване за неприятности. Иначе ми изглежда хубаво там

Относно халатите, ще си вземем, не е проблем, но ми е чудно, че има само големи.То за място детенце става и голям, той е висок колкото мен,. но не може по някаква причина.😙

# 972
Аз пък не мога да разбера вие какво очаквате от санаториум 3 звезди и с тези цени, как да ви осигурят и детски халати и чехли и козметика , е няма как. Ако искате тези екстри 200 лв нощувка и готово.
Не очаквайте чудеса от Камена , това си е един соц хотел, един от най-старите. по традиция са нелюбезни, даже нямат брошура, беше си един санаториум преди, сега си ходят хора за процедури, повечето са възрастни. Храната не ми хареса, сега не знам как е, условията също, но не беше реновиран, сега дано е. Лично аз бих заложила на Аура или по-добре Елбрус, те са от този ценови клас. Иначе вода минерална бол, басейна се източва всеки ден.

# 973
Не си ме разбрала, какви чехли и прочие? Акцентът ми беше достатъчно ясен. И той е с 3 звезди, както и другите два хотела, но е в голям парк и е до Клептуза, а не насред града, което ми харесва. А че е соц отношението, казах. Бил изцяло реновиран, така че не вярвам да е мизерно.Относно храната, ще ходим в различни ресторанти, не искам да ядем постоянно на едно място, затова сме само със закуска.

# 974
Аз пък не мога да разбера вие какво очаквате от санаториум 3 звезди и с тези цени, как да ви осигурят и детски халати и чехли и козметика , е няма как. Ако искате тези екстри 200 лв нощувка и готово.
Не очаквайте чудеса от Камена , това си е един соц хотел, един от най-старите. по традиция са нелюбезни, даже нямат брошура, беше си един санаториум преди, сега си ходят хора за процедури, повечето са възрастни. Храната не ми хареса, сега не знам как е, условията също, но не беше реновиран, сега дано е. Лично аз бих заложила на Аура или по-добре Елбрус, те са от този ценови клас. Иначе вода минерална бол, басейна се източва всеки ден.
То пък,като Бор е със четири звезди,че голямата работа.Най-елементарно е двойната стая да има балкон.Звездите не са гаранция за качество и добре прекарана почивка.

Общи условия

Активация на акаунт