Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 692
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Мушмороче, не се притеснявай толкова.  Понякога просто не става с природни средства.  Ако се наложи допълнително вдигане на показатели с медикаменти, не го приемай така тежко. Аз на 6 от 8 вливки бях с растежен фактор, два пъти опитахме без него и ми се отлагаха вливките заради ниските показатели.  Така че, понякога няма избор.

# 271
Аз пиех Екомер, Маоло, Герисан. Освен това много сурови ядки, сок от моркови и цвекло и сок от арония, който е натурален без никаква добавена захар.

# 272
Има ли как да се направи домашен сок без захар и ако е без захар хубав ли е на вкус?

# 273
Аз го купувам. Вкусът не се харесна на всеки, но на мен ми е добре на вкус. Свикнах да пия чай, кафе и всичко останало без подслаждане.

# 274
  • София
Ехооо, софийски раковинки - вие си знаете кои  Hug

Днес се потресох при поредното посещение в Диспансера за протокола. Само, само една докторка е останала.  Shocked Ужасна навалица. Трябва посред нощ да се наредя утре, за да си опитам късмета да получа номерче.
Та си мисля, дали въобще да продължавам тамошното изтезание. А и 4 години и половина минаха, костите ми отидоха на кино от хормоналния Летрозол...

Съвет  newsm78

# 275
А има ли алтернатива?

# 276
  • София
Мецанке, аз спрях Летрозола по същата причина. Не, че съм чакала за протоколите, но го пих 6 години и реших, че ми стига. Кокалите ми се разбрицаха яко.
Не съм ходила в диспансера една година. Мислех следващия месец да им се представя, ама щом няма доктори какво ще правя там.
Сподели поне коя докторица е останал

# 277
Имате ли инфо за лечение на остеопорозата, бях чела, че се лекува, имало някакви лекарства?

Аз за последно ходих в онкото април месец - бях там в 8ч, имаше опашка сигурно 10 метра и взех един от последните номера  Shocked минах през кабинета в 11:40. Успях да мина безплатно и на УЗД най-после, егати... и тъпия лекар там не ми видя нито кистите, нито хемангиома на черния дроб, докато не го питах.... представям си колко внимателно ме е гледал или само се е правел, че гледа... Така че отчитам това си посещение на пълна загуба на време... а си пуснах половин ден отпуск  Confused Май е по-добре да си платя и изследванията и ехографията и да не се занимавам повече и да вися по опашки.

# 278
  • на път
Аз го купувам. Вкусът не се харесна на всеки, но на мен ми е добре на вкус. Свикнах да пия чай, кафе и всичко останало без подслаждане.

Откъде моля? Аз нямам време и капацитет да правя нищо покрай децата. Цедя сокове, пия жен шен и билки чат-пат. Ям селски домати ....
Имам някакви нови две екстри от по 1 см в коремната кухина. Следя ги ехографски. Не растат. Туморните маркери са Ок. През октомври съм на рестадиране и тогава ще го мисля  newsm78.
Във всички случаи коквото и да правя ще е към края на ноември (ако се визуализират и на ЯМР пак ще ги махам, не мога да ги отглеждам). До тогава - биенале във Венеция, Експо в Истанбул и сватба на най-големия племенник във Виена.

# 279
  • София

Аз за последно ходих в онкото април месец - бях там в 8ч, имаше опашка сигурно 10 метра и взех един от последните номера  Shocked минах през кабинета в 11:40. Успях да мина безплатно и на УЗД най-после, егати... и тъпия лекар там не ми видя нито кистите, нито хемангиома на черния дроб, докато не го питах.... представям си колко внимателно ме е гледал или само се е правел, че гледа... Така че отчитам това си посещение на пълна загуба на време... а си пуснах половин ден отпуск  Confused Май е по-добре да си платя и изследванията и ехографията и да не се занимавам повече и да вися по опашки.
Мисля и аз така  да направя. Ехографистът е пълна скръб - абсолютно формален преглед! Ще се пробвам при джипито за талон. Фри, през тези 4 г. въобще не съм чакала за номер, а отивах чак към 10  Grinning Но сега е само една докторка. Не запомних името й, Хули  Hug Май започваше с Б...  Laughing За кръвната картина и тум. маркер обаче доста ще се изръся. За летрозола също, ако не реша да го спра, но ме е шубе...

Здравеопазването е опасно за вашето здраве  Laughing Но да сме живи и здрави, въпреки всичко  Peace

# 280
Еха, интересна програма, Иве Heart Eyes. А иначе тези екстри дали няма да могат да се стопят в Плевен, нали там има Хайфу център.
Сок арония може да намериш в супермаркетите на Витанеа (без захар), в био магазините/щандове има
няколко вида, он лайн има в Лайка и др. подобни.

# 281
  • София
Мецанке, ТМ платено е 16 лева. При джипито имаш право на 6 месеца кръвна картина.
А докторицата е Ботева. Благодаря ! Няма да ходя скоро, май.
Ще се мре, така е в БГ.

# 282
  • на път
..... А иначе тези екстри дали няма да могат да се стопят в Плевен, нали там има Хайфу център.
Сок арония може да намериш в супермаркетите на Витанеа (без захар), в био магазините/щандове има
няколко вида, он лайн има в Лайка и др. подобни.

Veniz  Hug Hug Hug Hug Hug

# 283
  • София
Мецанке, ТМ платено е 16 лева. При джипито имаш право на 6 месеца кръвна картина.
А докторицата е Ботева. Благодаря ! Няма да ходя скоро, май.
Ще се мре, така е в БГ.

Ей, сигурна ли си за фамилията  - имаш си приятелка във ФБ с такава  Joy

Джипито ми пуска кръвна картина, ама за холестерол и др., заради кръвното. За чернодробни - едва ли!

Москов нали искаше да закрива Диспансерите ........

# 284
За съжаление и платено да се ходи пак не е гаранция, че ще случим на добър специалист. Аз като си плащах всички прегледи, пак никой не видя 5-те тумора в гърдата ми. Принудих се като луда всяка седмица да пътувам по 1200км да ме лекуват, пък да видим там ще направят ли нещо или всичко ще е било напразно.

Общи условия

Активация на акаунт