ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Няма никой цял ден............... Crossing Arms
Всеки кацнал някъде  Grinning Grinning Grinning
Мерабааааа  Hug Hug Hug

Ники................ Hug Hug Hug Професионализмът у червеното кръгче.................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 526
Бойче  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 527
Бойче  Embarassed Embarassed Hug Ники  Hug Hug Hug, поне тоя убавец да беше пуснал некоя нова фотка...

# 528
# 529
Приветттт банда,как стееее  Hug Hug Hug Hug
Хех късмет,вече съм в отпуска 10 дена,нооо...ще работя в нас  Mr. Green.Живи и здрави на 3.08. сме на море(адашчее,ще се чуем в кой ден ще се видим).
Иначе сериалчето си го гледам всеки ден иииии...любимите ми моменти...още ме вълнуват все едно за първи път го гледам  Crazy Crazy Crazy
Целувки,ще ви навестявам по често сега  Heart Eyes

ДанииииHug Hug Hug  супер    Peace    ще чакам да ми се  обадиш  callme 

вай бе  Hug Hug Hug и двете Данита накуп  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къде ходите яяяяяяяяяяяяя?  Crossing Arms Crossing Arms

Ники и ти се изгуби последните дни ... то всички изчезнаха де  Joy Joy Joy Joy

Бела,
като ти гледам подписа и се разхлаждам  Hug Hug Hug Може да не е голям танцьор Чачо, но е много добър плувец  Crazy Crazy Crazy

# 530
Феновете..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНо иначе пък................ Heart Eyes
http://www.bugun.com.tr/magazin/kivanc-guzel-oyuncuyu-gozune-kes … di-haberi/1753563
Киво искал за партньорка Серенай  newsm47 newsm47

Дани  Hug Hug Hug Hug Hug
 Искал ....................... Mr. Green  ама тя заби за Тексас........... newsm53    

hahaha hahaha hahaha Бойче, викаш да беше се сетил по-рано  Joy Joy Joy Joy Joy

В последното си интервю Киво беше казал, че това ще е последния му сериал и ще се снима само във филми. Та според тази статия иска да си партнира със Серенай и е отказал да си партнира с Хазар и Крачола.  hahaha hahaha Това за Крачола беше вмъкнато от мен. Само за Хазар става дума. Пише го в статията. А Серенай вече не е партньорката на Чачо от Меджезир, а партньорката на Ушко от Мави. Освен това цитират думите на Серенай, че иска да си почине след ПО, но ако се появи вълнуващ проект ще приеме.  Peace
Не знам колко е вярно това, но хубавото е, че Едже няма да е сценарист на този сериал.  hahaha hahaha hahaha

И Т се напълни с колажи, ама чок  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 18:38 от Ани (Aniska)

# 531
това май е резултата от тага по повод втория филм на Чачо.  Peace Не знам какво са направили, нали обикновено целта на такива тагове е да станат световен тренд или поне турски.  newsm78

# 532
Привет,красиви! Laughing
На мамата нещо не и кеф днес... Joy Joy
Късмет на Чачовото начинание,когато и да почне! newsm10
Феновете..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaНо иначе пък................ Heart Eyes
http://www.bugun.com.tr/magazin/kivanc-guzel-oyuncuyu-gozune-kes … di-haberi/1753563

Искал ....................... Mr. Green  ама тя заби за Тексас........... newsm53    

В последното си интервю Киво беше казал, че това ще е последния му сериал и ще се снима само във филми. Та според тази статия иска да си партнира със Серенай и е отказал да си партнира с Хазар и Крачола.  hahaha hahaha Това за Крачола беше вмъкнато от мен. Само за Хазар става дума. Пише го в статията. А Серенай вече не е партньорката на Чачо от Меджезир, а партньорката на Ушко от Мави. Освен това цитират думите на Серенай, че иска да си почине след ПО, но ако се появи вълнуващ проект ще приеме.  Peace
Не знам колко е вярно това, но хубавото е, че Едже няма да е сценарист на този сериал.  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Папараците скучаят и се чудят как да задоволяват глада за клюки.
Обаче е факт,че Киво беше поканил Серенай на РД-то си след като почна ПО, Thinking по неизвестни и до сега причини.
 И народът в мрежите вече твори бясно. Laughing hahaha hahaha

# 533
Привет,красиви! Laughing
На мамата нещо не и кеф днес... Joy Joy
Късмет на Чачовото начинание,когато да почне! newsm10

Joy Joy Joy Папараците скучаят и се чудят как да задоволяват глада за клюки.
 Обаче е факт, Naughty че Киво беше поканил Серенай на РД-то си след като почна ПО,по неизвестни и до сега причини. Thinking
 И народът в мрежите вече твори бясно. Laughing hahaha hahaha

Вики  Hug Hug Hug
И папараците скучаят и феновете.  Joy Joy JoyСпоред мен това са точно измислици.  Peace както уж Киво беше казал преди няколко дни, че Фахрие била капризна и т.н. Аз доколкото знам е на почивка някъде, така че едва ли се е обадил на папараците да сподели какво мисли за колежката си Фахрие и да сподели бъдещите си творчески планове ..  hahaha hahaha така да се каже  hahaha hahaha hahaha

# 534
Мерабааааааа  Party Party Party Party

Ко стаа?  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 535
Shocked Shocked Shocked  до оня ден Ушаците, днес Киво  ooooh! ooooh! ooooh! пълни страничките.  ooooh! ooooh! С творчески планове  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536
Мерабааааааа  Party Party Party Party

Ко стаа?  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

ади бе, даждъъъъъъъъъъъъъъ  Hug Hug Hug Hug Hug

Shocked Shocked Shocked  до оня ден Ушаците, днес Киво  ooooh! ooooh! ooooh! пълни страничките.  ooooh! ooooh! С творчески планове  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

ами какво да направим, като папараците пишат ли пишат  hahaha hahaha hahaha

# 537
Много харесвам тази снимка,и още ме е яд,че тези моменти не ги гледахме. Crossing Arms

Анита,100% са папарашки измислици. Joy
Макар че Къванч е наистина своенравен-след съвместна работа развали няколко много добри приятелства,някои поправи по-късно,други окончателно зачертна...И за конфликти на сетовете се е писало,но тях къде ги няма когато се работи в екип от много хора?
 Naughty За Фахрие и преди съм чела в СМИ,че е капризна.Не се интересувам от нея и не знам дали има нещо вярно.
А за Хазар,моето лично впечатление е ,че Къванч беше индиферентен към нея,докато работиха заедно.А те доста плътно поработиха...

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 20:10 от vikktory

# 538

Ани, Вики, благодаря ви за инфото,  Hug Hug Hug, Иве, добре си дошла Hug Hug Hug

# 539
Много харесвам тази снимка,и още ме е яд,че тези моменти не ги гледахме. Crossing Arms

Анита,100% са папарашки измислици. Joy
Макар че Къванч е наистина своенравен-след съвместна работа развали няколко много добри приятелства,някои поправи по-късно,други окончателно зачертна...И за конфликти на сетовете се е писало,но тях къде ги няма когато се работи в екип от много хора?
 Naughty За Фахрие и преди съм чела в СМИ,че е капризна.Не се интересувам от нея и не знам дали има нещо вярно.
А за Хазар,моето лично впечатление,е че Къванч беше индиферентен към нея,докато работиха заедно.А те доста плътно поработиха...

Това за Хазар го пише заради вчерашната статия, че Крачола и Хазар ще участват в нов сериал, в който гл. роля е предлагана на Киво, но той е отказал. Това обаче едва ли има връзка с Хазар.  Joy Joy
в последното си интервю Киво мисля, че намеква, че е наясно  в какъв сериал ще участва.  Peace Чела съм го по диагонал и не помня точно, но имаше нещо такова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт