ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 184

• 30 476
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
 hahaha hahaha hahaha поздрав за фенките на Едже  hahaha hahaha

# 691

ама защо?  hahaha hahaha
Щото актьорите, които щели да играят майката и бащата на героя на Чачо искали много пари.  hahaha hahaha И то защото ще са точно негови родители. Името му работи за него вече  hahaha hahaha hahaha hahaha ама не са им дали и сега търсят други. Или са намерили вече май, щото сега пък в сряда почвали снимките, не утре  hahaha hahaha

# 692
лека нощ  Hug Hug Hug

# 693
Ох бе......................... Mr. Green и аз тук да се изкажЕм .........................те разбрали вечИ за невъзможната любов........................ hahaha hahaha hahaha hahaha Аз не бЕх сигурна до финала.......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire   Да им се спрат вИднага скритите тексове и подсказки......................... hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Не се смей.................... или друго предлагам..................... Peace само Бойчето да ги подсказва......... #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Бойче, колежките продължаваш ли да ги заблуждаваш?  hahaha hahaha
Тц..............спрЕха да питат/досаждат/..................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy ми те така нищо не виждат бе.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Greenсамо отговора на въпроса чакат и хабер си нЕмат от нещата които аз съм видяла и изживяла................. Crazy Crazy Crazy Crazy Да не гледат по-добре.............. Crossing Arms

# 694

ама защо?  hahaha hahaha
Щото актьорите, които щели да играят майката и бащата на героя на Чачо искали много пари.  hahaha hahaha И то защото ще са точно негови родители. Името му работи за него вече  hahaha hahaha hahaha hahaha ама не са им дали и сега търсят други. Или са намерили вече май, щото сега пък в сряда почвали снимките, не утре  hahaha hahaha

Да де, не утре, до сряда,  Whistling Whistling  може и до....  hahaha hahaha hahaha hahaha
 кво ми дреме за родителите му   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 695

ама защо?  hahaha hahaha

Да де, не утре, до сряда,  Whistling Whistling  може и до....  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама от де ги вадиш тез новини яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя................. ooooh! ей ся ми изчезна съня................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Crossing Arms

# 696
 Hug Hug Hug Hug

Минавам набързо.  Peace   Изпуснах страхотната серия, но имах страхотна вечер  Peace Heart Eyes

Ани,  Hug Hug Hug благодаря !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
Последен танц с рожденниците за таз вечер с Бойчето............................. Party Ади лека ви нощ........................... Hug Hug Hug Hug

# 698
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

ама защо?  hahaha hahaha

Еее, тия се излагат... ако е вярно де Joy 2 години едни родители ли не можаха да намерят? Откога се знае за филма.... И вярно, какво ни вълнуват родителите, да вземат там едни и гУтоУ hahaha hahaha hahaha

# 699
hahaha hahaha hahaha поздрав за фенките на Едже  hahaha hahaha

Браво за това колажче! Аз съм ѝ голям "фен"! Ще си позволя да я постна и в една друга тема. Та нали Едже-то е гениална. Всичките, почти, са все по нейни сценарии. Е, почнати с Мелек в началото, което си личи.
    Моля ви, кажете ми в коя тема и страници имате снимки от прощалното парти на сериала?

Лек ден!

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 08:27 от ORS/KRISI

# 700

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  

Да ни гледат  Mr. Green, на меден месец сме  hahaha hahaha и я налази  Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party

# 701
  • Яко в Матрицата...

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  

Да ни гледат  Mr. Green, на меден месец сме  hahaha hahaha и я налази  Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъън  Party Party Party
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Иве Hug Heart Eyes Heart Eyes
Не знам дали Мирка подлуди Яман, но Яман нас ни подлуди, със сигурност Crazy hahaha hahaha hahaha

# 702
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
Хайде малко йога упражнения! Много й се кефех на Седефче когато ги правеше! Peace

И тука имам малка забележка към изпълението на Чачо(щъркелчо), ама млъквам, че току-виж пак сте ме нападнали Wink Сладури са!  Heart Eyes И вие също! Hug Hug Hug Hug

# 703
Добро утро  Hug Hug Hug

# 704
Добро утро! Hug Hug Hug Hug
Хайде малко йога упражнения! Много й се кефех на Седефче когато ги правеше! Peace

И тука имам малка забележка към изпълението на Чачо(щъркелчо), ама млъквам, че току-виж пак сте ме нападнали Wink Сладури са!  Heart Eyes И вие също! Hug Hug Hug Hug

Кажи, кажи, аз за кво съм тук  Mr. Green   smile3540

Общи условия

Активация на акаунт