Добре дошли, АПРИЛки 2016г

• 39 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,мале много сме,колко хубаво !!! Simple Smile
Днес всички  на работа разбраха за бебето,е от жените имам в предвид Де,защото по принцип пуша ,а сега не и не пия кафе и всички се усетиха!Голяма радост настана!
Момичета много ми се хапва,аз се въздържам ,но ми е трудно. А вие имате ли повече апетит?

Има ли мами от Варна?Къде мислите да следите бебо?
Лека и приятна вечер за сега!

Здравей, andreeva13.Аз съм от Варна и ходя при д-р Кирчева в Сити клиник. За сега мисля да ходя при нея по здравна каса, но ще ходя и при някой от АГ-то. Все още не съм решила при кого - Танев, Георгиев или Николов. И за тримата чувам само добри отзиви. Мои познати са раждали при тях и всички са много доволни. Ти накъде си се насочила?

# 646
  • Нейде из лудите гори...

Здравей, andreeva13.Аз съм от Варна и ходя при д-р Кирчева в Сити клиник. За сега мисля да ходя при нея по здравна каса, но ще ходя и при някой от АГ-то. Все още не съм решила при кого - Танев, Георгиев или Николов. И за тримата чувам само добри отзиви. Мои познати са раждали при тях и всички са много доволни. Ти накъде си се насочила?

А в АГ няма ли специалисти, които да водят ЖК?

# 647
До колкото знам в АГ-то ЖК по здравна каса няма, не съм на 100% сигурна. Аз не съм чула да има. Евентуално в медицинския център към АГ-то.

# 648
Ооо, колко мило и хубаво, че всички сте чули и видели сърчицата...
Оф, аз тук почвам много да се изнервям, направо не ми се струва нормално да ми казват чак 10 г.с. преглед, а до тогава кръвни изследвания и до там.

От къде да знам дали всичко е наред.
Сега на 4/9 ще им се измоля за един видеозон или нещо поне да се успокоя, ако не - отивам на частно.

Cry Cry Cry

# 649
Здравейте и от мен  Laughing  Термин 21.04. , второ детенце ни е ,  в събота се надявам да чуем сърчице. Леко бременеене на всички и щастливи споделени форумни емоции ви желая.

# 650
Tk92,ти къде си? Аз накрая отидох на частно, защото ми даваха час само за 9/10 седмица. В Италия съм.

# 651
Tk92,ти къде си? Аз накрая отидох на частно, защото ми даваха час само за 9/10 седмица. В Италия съм.

В Дания, а тук системата им е много странна за мен. За контролен преглед при гинеколог чаках 8 месеца миналата година...

# 652
DaRi_K аз съм се насочила към Майчин Дом ,с дъщеря ми там ме следяха и съм много доволна,като АГ консултации там са много добри .Мисля още ,но ще видим,моя гинеколог е там !

Аз още не съм чула сърце ,след две седмици и аз чакам ,за да видя всичко наред ли е.
много ям ,постоянно съм гладна ,направо ужасно се чувствам,знам че не трябва,стремя се ,но .......
 Приятна и усмихната вечер!

# 653
Аз съм на 04.09 на преглед, надявам се всичко да мине добре Simple Smile Имам 2 положителни теста и един преглед,  но беше рано... чакам с нетърпение да разбера какво се случва Simple Smile

# 654
Здравейте, още едно априлче Simple Smile 17 ни е термина , вече чухме сърчицето Simple Smile и ще чакаме 12 седм за следващия преглед ..

# 655
  • Пловдив
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Лека и безпроблемна ви желая   bouquet

# 656
Здравейте. Аз се записах на женска консултация и вече са ми готови и кръв и урина.всичко е наред слава богу.имам огромен корем но четох и ми и казаха че при второ е така.организма вървял с 2 месеца на пред.много се вълнувам.искам да мине фетална та морфология за да съм по спокойна но лекарят ми ми каза че е много рано.

# 657
 PraynigБлагодаря Simple Smile

# 658
Здравейте! Вчера вечерта и аз видях двете чертички на теста за бременност и много се зарадвах. Това ще ми е втора бременност, имам момиченце на година и 10 месеца. Много се вълнувам, че ще имаме още един член на семейството. Записах си час чак за 04.09. защото доктора при който ходя е доста зает, но той ми водеше и предишната бременност и съм много доволна. Може ли да ми припомните кога се чуваше сърчицето, аз сега съм в 6 г.с. Леко бременеене на всички!  bouquet

# 659
  • София
ver4eto__7  ние видяхме сърчицето в 6 г. с и 2 дни. На 4.09 ще го видите със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт