Отговори
# 540
  • NE
Вилизар не ще и да го носиш. Гърчи се и може да падне по глава, ама неговото да е. Мен снощи ме подлуди, че не стига че не дава ръка, ами бяга и отива на пътя дето минават всички коли и автобуси. Като почна да ме налага беше капката. Аз се карам и то до състояние на рев от другата страна, ама се пробва колко ми е ангела.

# 541
А много ме дразни като почнат да се спират разни хора в парка, докато тя се тръшка. Пак преди 1-2 седмици, нащо легнало и се търкаля за нещо и врещи, ама все едно го колят, аз до нея, само гледам да не си прасне много главата в земята от тръшкане и и викам- като ти мине и се натръшкаш хубаво, стани да се разходим......и седя и си чакам спокойно, а то се въргаля по земята и ред сълзи , ред сополи. Минава една възрастна двойка и като опулиха едните ми очи и се спряха до нея  Shocked Shocked Shocked и вика-леля що плачеш и ме гледат едно укорително, все едно я коля............... Joy Joy Joy  погледнах ги с някакъв поглед, който явно е бил многозначителен и си хванаха пътя много бързо  Joy Joy

.......сетих се за какво рева тогава- искаше на люлките, пък те бяха заети..... Joy Joy казах и , че ще се разходим и ще я кача на другите, в другият край на парка, това като се затръшка и завъргаля.......

# 542
  • В къщурката на хълма на феите
ама и той постоянно- дете е, не и се карай, ще мине.......
тва ще е нещо генетично .. моя е абсолютно същия .. сега що се ядосваш, сега що й обръщаш внимание, сега що крещиш - кво толкова е станало .. мале иде ми на него да му отупам праха от дупето .. абсолютно разбирам, че имаме различни концепции по повод възпитанието на децата, ама може ли да не ми поставя авторитета под съмнение поне пред Ема .. като има да ми казва нещо, да го каже, като тя не може да чуе ..

Магнитче честито! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
  • София
Вчера в парка Лилия легнала и се дере, рев, сополиви, викове й една бабичка идва- ама то как жално плаче много ми е тъжно има му нещо!- казвам - нищо му няма. Тя- ама много вие вижте какво му е. Аз- казвам ви нищо й няма. Тръшка е. Онази-  аааа така ли, ама вие вижте! Зззззззззз усааааааа

# 544
  • В къщурката на хълма на феите
ох тия как ги обичам дето имат повече акъл за раздаване, отколкото за ползване #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 545
бащите са така и дъщерите са така с бащите и съответно с майките......Фройд не е спал , като е философствал, много истина има в думите му и сега се убеждавам на практика  Rolling Eyes Rolling Eyes  ама, каквото- такова и това ще мине, друго ще дойде  Rolling Eyes

Меци, ти поне сега едно синче ще си родиш , еееххх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes та ще има разпределение на силите  hahaha  аз така ги плаша двамата, като влезнат в комбина, че ще си родя момченце и ще ги оставя да си се обичат само двамата и да се оправят както си искат  Joy

# 546
И нашия си показва малко от способностите последно време.При баба си и дядо си много слуша, появим ли се с баща му и кака му и почва лиготийките .И той посяга кото не стане ли на неговата- не подбира.

За ядене няма нещо ,което да откаже .А при баба си на село ли е нямате си представа за какво тъпчене става въпрос.Казах й (свекървата) малко да се спре.Липсата на повече зъби не е проблем за него .Вчера го гледах и опипвах  за нов зъб няма,показал се е само единствения кътник (зъб 9) и дотам.

За разходки е първа кипра ,носи някой от парфюмите на баща си ,сандалките се опитва да слага и ме дърпа за ръка.И навън се държи за ръка и не пуска,ако не го пусна.Нямали сме все още от долуспоменатите ситуации.

Нашия не ме признава наблизо ли е баща му.Отиваме да го вземем например и от далече бяга и вика  мамо мамо и види ли баща си  подминава ме и не ме отразява докато е около нас.

# 547
И много обичам ММ като каже : "това дете е много разглезено" и ме погледне укорително, или "той при мен не иска да се успокои". Ами как да иска,  като по цял ден майка му го успокоява, баща му си идва чак за вечерното къпане.

# 548
  • NE
Моме Същата история за която дудна цяла нощ и цял ден. А при нас аз все съм на ринга. Whistling
Колко време да чакам два горни предкътника да излязат хубаво? Миналата седмица се показа един и днес втория. В серия със зъби сме от месец с 4 броя за героя.

# 549
  • Sydney
терибъл тууу, терибъл туу, минава Wink

# 550
  • Северозапада
И София е невъзможна на моменти. При баба си не се глези, но при нас напоследък често прекалява. Сега я "изпуснахме" и повече, защото баба и не можела да търпи дете да плаче. Не мога да разбера защо при баба си не прави и опит за лиготии?

# 551
  • shumen
В последно време и Дени е невъзможен направо.Снощи не се стърпях и крещях дори в парка и го прибрах,влачейки в нас.От няколко дни говоря,че не може да се люлее прав,а той все на пук прави и откачам.Снощи уж обеща,че няма и отидохме,но пак взе да ми прави номера.След като го прибрах и му мина ината го изкарах пред блока,но пак взе да ме разиграва,че иска скутера,изкарах му го и след 5 минутки взе да реве,крещи,да се търкаля,че не иска него,а мотора.Изкарах и него,но пак същия филм,че искал камиона дето се бута с крака,ама да го карал по стълбите и вече чашата преля.Отново изяде 2 шамара през дупето и беше прибран и наказан,но баба му не можела да го гледа и търпи как плаче и взе да му угажда на прищевките.
Тази сутрин още със ставането пак имаше цирк и ревввв,че не иска на ясла и реши,че ще се търкаля и дере,за да го оставя в нас.Да,но не позна.
Бени,при нас той мина,но сега идва явно периода на ужасните 3.

# 552
  • Sydney
Бени,при нас той мина,но сега идва явно периода на ужасните 3.
е, той може да продължи до 4 години... при всяко дете по различно време го удря ранни, късния и тнт пубертет...
статия:
http://purvite7.bg/prva-vzrastova-kriza-krizata-na-inata/

# 553
  • до едно тепе
Върнахме сее. Почивката си беше почивка. Децата се държаха прилично. Тате и бате се цопаха в басейна, а ние с беба седяхме на сянка под един асмалък Whistling Хотела беше страхотен bowuu
Ужасните две-три минават, но си трябва малко твърдост и поставяне на ясни граници от които не се отстъпва. И най вече трябва единна позиция в семейството от всички възрастни. Моите(мъж и син) напоследък много се дърлят. Единия заплашва, другия се прави че не чува и се опитва да си разиграва коня. Ама кат кресна стига и двамата и им посоча двата ъгъла на стаята и се кротват Crossing Arms
Не съм му позволявала никога да ме удря. Опитвал се е в различни периоди след като тръгна на ясла. Това са от малкото случаи когато съм го удряла-посегне ли ми плесвам през ръцете или крака(зависи дали се опитва да ме удари или рита) и казвам с леден тон не смей да ме удряш. Като се успокои си обещаваме взаимно, че аз няма да удрям, ако и той не го прави. При нас поне върши работа Peace

# 554
Я да попитам, водили ли сте дребните на зъболекар  newsm78 newsm78 И дали има нужда, че на Ивейн избиват много странно. Значи първите резци - ок, освен че закъсняха горните, ама в ред, после проби долният ляв страничен резец и двата горни. Долният десен- липсва все още и не се види да избива  Shocked Сега излиза горният кучешки десен, ама само 1, пробил е вече, а в дясно са набъбили дясните предкътници. Левият горен предкътник е налице, долу не се види нищо все още, нито е подут венеца нито нищо.  Shocked Излизат си как си знаят и най се чудя къде е тоя долен резец десен и що избиват всички други, а не и той  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт