След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Хриси,  Hug  Joy Joy Joy Едвам го познах  Joy Joy Joy Пита се обаче в задачата защо се случи това - дали за да приключи със Синан или поради други причини, нов имидж, който се изисква от него  #Crazy Много ми се иска да е второто  Peace

И още малко чадърчета

Като гледам какво се случва в соц. мрежите, по-често трябва да бъдат взривявани. Браво на Нургюл smile3501

Танче,  Joy Joy Joy Забелязваш ли, че косата е назад?! Отвсякъде нов фасон  Peace Peace

# 556
Леле, наистина сме отвикнали да го гледаме Мурат без брада. Така с вдигната коса, но не чак толкова, беше като адвокат Еджевит.  Но там отстрани си имаше пак дълка косичка, а сега е късичка.  Grinning И на мен ми е малко непривичен, но дано да е за добро!  Peace Тези весели клипчета и днешните снимки  направо взривиха мрежите - навсякъде е пълно с Мурат   Joy Joy Joy

Я сега да сложа и едно кратко клипче от сета на Парченцата, което Еркан е качил в инстаграма си. Струва ми се, че е малка подсказка и скача, за да спасява Хазал, която пада в морето. Точно с бяла риза и тъмен панталон беше във финалните сцени на първи сеозн. Но как интересно снимат подводните сцени - в басейн и правят вълнички с вентилатор, за да прилича на море.  Laughing

Su altı sahnesi #paramparça #endemol #startv

https://instagram.com/p/6xOSR9TVm6/

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 19:29 от Alex_B

# 557
# 558

Кати, това клипче е същото, като първото в ютюб по-горе - ако някой не може да го отвори при рускините, може да го види в ютюб.

От инстаграма на Нургюл

İlla ki yaşayacaksak,güzel yaşayalım😇🍀#iyiakşamlar

# 559
На корицата на Haber Turk Magazin

# 560
А Мерием, на пук на новниите за сериала, които гърмят днес цял ден в нета, е качила тази снимка и е написала: Щастие в нашия дворец. Какво ли иска да ни каже - че, не ѝ пука изобщо нито за сериала, нито за това, което пишат за нея, или, че наистина е щастлива и всичко е наред?  newsm78

# 561
# 562
Алекс, отказвам да разбирам Мерием Ю. И все пак не ми се ще да вярвам, че глупаво се е самозабравила, защото не може цял живот да лежи на стари лаври. Освен ако не реши да печели само като рекламно лице.

Нещо по-приятно от днес подходящо за гледане преди заспиване  Peace

# 563

Добро утро!

Прекрасен и успешен ден!

# 564
  • На юг от тук
Прекрасен слънчев ден!
Хриси, Hug ooooh!

# 565
  • На юг от тук
Момчето му стяга халката ли? Joy

# 566
Привет, Хриси,  Hug Кати,  Hug Заразен е смехът на Мурат  Peace
Да ви преследва през целия ден  Heart Eyes

# 567
Припомням за предаването от 18.15 с екипа на ККК-2  Peace Аз имам друга програма, но се надявам някой да го е качил в мрежата по-късно довечера.

http://www.ntv.com.tr/canli-yayin/ntv

И нещо от ФБ, на което не знам в каква степен трябва да се вярва  Peace

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=15883366614274 … =1586933111567811

# 568
  • На юг от тук

# 569
From Nurgul's Instagram
Bir yalı sefası

Общи условия

Активация на акаунт