След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Привет на всички!  Hug

Днес се включвам по-късно и за малко, защото Хриси ме отмени сутринта.  Grinning Hug След вчерашната еуфория, главните герои са уморени и почиват, само феновете им творят колажи.  Grinning Настана поредното затишие в очакване на новини. Ето как са превели рускините последната статия за проблемите с Мерием и новия сериал:

Вышли слухи, что у Мерьем Узерли снова начался кризис. Как мы знаем, ходит очень много слухов о новом проекте актрисы, но пока нет никакой точности. Пару дней назад должны были пройти съемки к ролику нового проекта, но Мерьем не пришла на съемки, оставив своего партнера Мурата Йылдырыма одного. Поговаривают, что Мерьем возможно откажется от нового проекта.

Ами, като ще се отказва - да се отказва. Да сложат някоя друга на нейно място за партньорка на Мурат и да приключва вече тази драма. Някоя млада, с не толкова голямо самочувствие, която да не създава проблеми. Ще се учи от Мурат и ще се справи с негова помощ. Но и самите автори на статията са написали, че това са слухове, та на нищо не вярвам - дори и на това, че са щели да снимат промо клип.

Марти, този постер, който ти си сложила като линк във ФБ, се мотае от два дни из туитър, но коментарите са, че не е нещо официално, а просто фенски фантазии.

# 571
Марти, аз влязох да сложа снимката от инстаграма на Нургюл, но се отплеснах с Мурат и ти ме изпревари.  Grinning Ще добавя още една, която е качила гримьорката и едно кратко клипче с продължението на подводните снимки от Еркан. На него се вижда даже за малко и Нургюл, клекнала в очакване.  Grinning

https://instagram.com/p/6zAAs-TViP/?taken-by=erkanpetekkaya

Aydın muğla bodrum coh hoştur ama bizene 😁😁

# 572
Алекс,  Hug за мен продължава да е интересно „обезбрадяването”  Joy на Мурат. Все ми се струва че има причина, а и това че ни се показа не е случайно  Peace Изцяло в неговия стил на общуване с феновете е.
Това, което си донесла от рускините, вече откровено прилича на журналистическо съчинение, писано след заплаха за уволнение поради липса на новини  – малко стари вести, малко слухове и манджата е готова.  hahaha hahaha hahaha
Но-о-о изцяло споделям  newsm10 smile3521 мнението ти – Мерием нито е единствената хубавица, нито най-добрата и доказала се. Аз определено имам фобия от свръхпопулярни имена с милиони почитатели. Има много по-красиви и с излъчване млади турски артистки и някои от тях значително по-талантливи от тенденциозно налаганите лица.

Преди да изчезна слагам нещо, което много ми хареса – една актуална партньорка – слънчева и талантлива. Не ни беше известна, но  я открихме покрай Мурат

# 573
  Привет и от мен!

Хриси, Алекс, Марти  Hug Hug Hug

Клюки ли или не, то ще се чуе, но няма огън без дим... newsm78 Дали ще е сега или по средата, къде е разликата. Mr. Green Не и вярвам на Мерием и даже и да започне сериала, винаги ще имам усещането за подобни очаквания. Mr. Green Толкова се изприказва и изписа преди да е започнал, каква ще е тази среда за работа, нещо не ми е ясно  newsm78 Едва ли ще гледаме "зад кадър" това, което виждаме на Парчетата и ККК. А аз още нямам обяснение за това прекланяне пред Мерием, на кое отгоре, заради една султанка ли само? Тойбе, тойбе! Та тя както е подкарала, мисля че ще си остане с тази султанка и ще мине на реклами. Имам усещането, че се страхува да изиграе каквото и да било след султанката, защото сигурно ще е надолу... и son... Ако започне сериала и не са на върха в рейтинга, представям си какви драми ще са... Тогава вече не в Германия, ами на Марс ще се озове Joy Joy Joy Joy
  Но да почакаме и да видим... Не е кой знае колко - 5 дни.

Марти, наистина много красиви очи има Езги. newsm10 И в този ред на мисли, аз с турските актриси се запознавам само покрай Мурат, то и друго ням а как да е hahaha hahaha hahaha hahaha

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 574
Марти, така е - има много млади и талантливи актриси, аз още, когато възникна първата идея партньорка да му е Джансу, бях на мнение, че е по-добре да е някое младо и не толкова известно момиче. Лошото е, т.е. то не е лошо, но може да стане проблем, че има и много талантливи млади момчета - талантливи, харизматични, енергични, напористи, които набират все повече популярност. Мурат, ако пропусне и този сезон да се появи на екран, ще загуби част от фенската си маса, а и възрастта му вече ще му позволява по-ограничен вид роли. Пък и губи тренинг. Заснемането на филми е чудесно, но е доста по-различно от това на сериалите. Пък и същите тези млади момчета, не само не спират да снимат сериали, но и в паузата през лятото снимат по един филм. Той си знае най-добре, но просто е грехота такъв талант като неговия да стои неизползван.

Таня с теб сме писали едновременно - тъкмо да публикувам и видях поста ти.  Joy Joy Joy  Ами то това с нейните страхове си го има от край време. Тя затова не можа от 100 сценария да си избере какво иска да изиграе.  Аз не я харесвам нито визиуално, нито като игра, нито като поведение извън екрана - единственият ѝ плюс за мен е, че наистина е много популярна, с невероятна фенска маса по цял свят и това би могло да носи рейтинг.  

# 575
Да сложа малко кадри от интервюто - надявам се да го качат скоро в ютюб за тези, които не са го гледали он лайн, а още повече се надявам да го преведат рускините, че иначе гледам само картинки. Още повече, че го питаха нещо за Мерием, но така и не разбрах той какво отговори.

# 576
И сегааааа.... поредната бомба!!! Мурат ще се снима в продължение на първия му игрален филм Araf/Чистилището!!!!! Режисьорът бил пуснал съобщението за предстоящото продължение в туитъра си. Направо ставам луда вече.  #Crazy А Мурат май е казал в интервюто, че скоро ще започва сериала с Мерием. Аз не разбрах какво отговори, когато го попитаха за нея, но се усмихваше, не се начумери, не стана сериозен...

Ето две статии за предстоящето продължение на Araf.

http://www.ucankus.com/detay/142685/uluslararasi-antalya-altin-p … u-filmi-araf-in-2

http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-68842/

# 577

Алекс, за Араф ли се обръсна, сега чакам да се подстриже hahaha hahaha hahaha hahaha  И буклата леко е поспаднала... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 578
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс HugТанче HugМарти HugКати HugХриска Hug   мерси за всички готини нещшица ,които сте донесли в темичката ни smile3521
Мурат и Езги са много ,много хубави на новите снимки  и се вижда ,че по време на снимките цари приятелска и весела атмосфера  smile3521
Инфото за "Чистилището " е интересно.Въпреки че беше страшничък първия филм беше и интересен ,а Мурат и колежката му имаха мнооооого готини сцени преди героинята и да полудее   smile3518 smile3521Би ми било интересно да гледам втора серия и да разбера ккаов е станало с главните герои . smile3521
А Мери ааах тази Мери  smile3511 дали най -накрая ще излезе нещо от цялата патаклама  ,от всичкото това инфо  ,почваме ,не почваме ,има проблем ,няма проблем  smile3511Мурат що не вземе да снима с Езги smile3521 ,а Мери да си почине още малко ,,да се наиграе ,да си усмири дяволите в главата пък тогава да почва да снима  smile3503
Докато за Мурат имаме чуденки дали ще ни зарадва с нов сериал то при Нургюл нещата са ясни  smile3521Тя и другите парченца вече работят с пълна пара  smile3521

# 579
# 580
Добро утро!  Hug

Ведър, усмихнат и успешен ден на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

# 581
# 582
За тези, които не са гледали интервюто за NTV

Murat Yıldırım Röportaj "Gece Gündüz"

https://www.youtube.com/watch?v=40AaK4EcvLs

# 583
  • На юг от тук
Алекс,благодаря за видеото.Но моля те и го преведеш Hug Hug Joy Joy Не се научи да дава интервюта на български.Ние как научихме неговото гитме и по сто пъти го слушахме.

# 584
  • На юг от тук

Общи условия

Активация на акаунт