След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Alex - Щом Ранини е написала, че сериала ще се хареса и задържи значи МеритУ все пак се е съгласила. Ще видим де,  да почват да снимат, че ми дойде бъктън вече. А пък ако няма да снимат да задържат една годинка Нуришката да свърши с Парченцата и да снимат пак заедно - ясно е, че всичко ще е на max  с тази двойка и любов и страст и химия и игра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
  • На юг от тук
Алекс,Г-ца Бързо се уча,добро утро и от мен.
Вие новинарките носите клюките,ние ги четем-ту им се радваме,ту се ядосваме.
Аз продължавам на имам съмнения и ще го отчета за сериал едва когато видя SON,дай боже да е поне два сезона.
Успешен четвъртък на всички.

# 602
  • На юг от тук
Той проектът им се връзва с нашата поговорка- Много баби,хилаво дете.
Много хора ангажирани с него,пък все още нищо.

# 603
  • На юг от тук
Я да сложа Бурчин с фенове от о.Хиос,където снима. И да напомня,че ни предстои да доизгледаме и "Буря",така че все ще се радваме на Мурат.

# 604
Привет! Алекс, Кати, Г-ца Бу!

Алекс, Г-ца Бу, благодаря за уточненията, въпреки че са противоречиви. Това не зависи от вас. Peace Вече се чувствам като тази топка за пинг понг, но не в  ръцете на Синан за жалост.  smile3518 Weary smile3515

Честно казано започвам и да не искам този проект. Форматът: „клише + Мерием” ми идва в повече, дори и при участието на Мурат. Според мен или да сменят Мерием, или Мурат да се отказва.

А пък ако няма да снимат да задържат една годинка Нуришката да свърши с Парченцата и да снимат пак заедно - ясно е, че всичко ще е на max  с тази двойка и любов и страст и химия и игра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Г-ца Бу, де да можеше да стане реалност  Peace Grinning

Г-ца Бу, а какво става с „Beyaz Geсe” – има ли вече потвърдено мъжко участие newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Приятен ден и дано излязат сигурни новини и нещо конкретно!  Hug

# 605
  • На юг от тук
И за настроение.

# 606
  • София
Не е ясно за Геджето нищо

# 607
Кати,  Hug Марти,  Hug

Влизам в ролята на лошия вестоносец, но... Пишат, че Аслъ и Биркан се развеждат, или са се развели, не мога да разбера точно от автоматичния превод.  Sad  Rolling Eyes Дано да се окаже, че не е вярно, или да не съм разбрала правилно, но тази думичка за развод направо ми се е набила в главата, не мога да я сбъркам... Rolling Eyes Толкова ми харесваха като двойка, но наистина напоследък все си качват снимки по сами в инстаграма... Както и да е, те си знаят, дано да намерят щастието, което търсят, назависимо дали ще са заедно, или всеки сам ще си го търси... Вече, освен разведен Принц, си имаме и разведена Принцеса Сускунлара.  Grinning

http://gecce.com/magazin/haber/asli-enver-ve-birkan-sokullu-bosaniyor

# 608
  • На юг от тук

# 609
За съжаление съм разбрала правилно, рускините току що го написаха - наистина се развеждат Аслъ и Биркан, адвокатите им го съобщили...

Бу, аз не се съмнявам, че Ранини има надеждни източници и щом го е написала, към момента нещата стоят наистина така, тя винаги споделя достоверна информация. Но в конкретния случай, дори и Мурат да го каже пак няма да повярвам на 100 процента, защото винаги ще имам едно на ум за непредвидимото поведение на Мерием, което никой не може да отчете предварително. Затова и аз като Кати и Марти - докато не видя първия епизод на екрана, все ще очаквам, че нещо може да се случи и всичко да се провали. И за проекта с Джансу колко се изписа, всичко беше сигурно, самият Мурат го потвърди многократно и... накрая Ендемол се отказаха по неясни и до сега причини.  Mr. Green А и с този Араф 2 - режисьорът пише в туита си, че ще започнат скоро. Ако Мурат ще е пак в главната роля, как ще стане тая работа? Виси и въпросът с американския сериал... та в крайна сметка наистина и аз не знам на какво да вярвам и какво да очаквам...  Хубавото от цялата работа е, че постоянно се шуми около Мурат - няма лоша реклама, нали?  Grinning Но пък нас ни направиха на луди калинки.  #Crazy Mr. Green

# 610
  • На юг от тук
Алекс,каквото такова.Но поне тракаме по клавиатурите и търсим непрекъснато информация.
Освен Мерием,ме притеснява и клише.Но пък турците си ги обичат тези неща,така че може да има и рейтинг.

# 611
Кати,  Hug Марти,  Hug

Влизам в ролята на лошия вестоносец, но... Пишат, че Аслъ и Биркан се развеждат, или са се развели, не мога да разбера точно от автоматичния превод.  Sad  Rolling Eyes Дано да се окаже, че не е вярно, или да не съм разбрала правилно, но тази думичка за развод направо ми се е набила в главата, не мога да я сбъркам... Rolling Eyes Толкова ми харесваха като двойка, но наистина напоследък все си качват снимки по сами в инстаграма... Както и да е, те си знаят, дано да намерят щастието, което търсят, назависимо дали ще са заедно, или всеки сам ще си го търси... Вече, освен разведен Принц, си имаме и разведена Принцеса Сускунлара.  Grinning

http://gecce.com/magazin/haber/asli-enver-ve-birkan-sokullu-bosaniyor

Дано да не е истина.

# 612
Боряна, явно е истина, защото след Геджето, туитър вече се наводни с подобни публикации. Но пък може и да е за добро.  Grinning Peace

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/paparazzi/29919957.asp?utm_so … ek_egitim_unluler

Сега пък Оя Доган прави предположения, че сериалът с Мурат може би ще е в сряда, май Мерием искала така, тогава се е излъчвал и ВВ. Прави разбор и на останалите сериали по другите канали, та това била вероятната дата. Наистина станах луда вече.  #Crazy Joy Joy Joy На аз пък защо ли имам някакъв спомен, че точно по същата причина, се канят да излъчват и ВВ - Кьосем султан тогава?  newsm78 Голяма конкуренция ще падне в такъв случай - челен сблъсък между Хюрем султан и Кьосем султан  Joy Joy Joy

http://televizyongazetesi.com/meryem-uzerli-yine-carsamba-aksaml … tter#.Vd8M7Pntmkp

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 16:46 от Alex_B

# 613
От сета на Парченцата - кое ли е това русо девойче? Да не би да замести Алина Боз, за която писаха, че ще се връща със семейството си в Русия?  newsm78 Алина се появи на първите снимки от сета, но може да е за някакви довършителни снимки... Нищо не казват официално, това са си само мои питанки.  Grinning

# 614
От инстаграма на режисьора - започнали са монтажа на филма, а Синан е без брада!  #Crazy Ето защо се е обръснал всъщност, а ние какви ли не теории не сътворихме.  Joy Joy Joy

Ve montaj başlar... Hadi HayırlısıSimple Smile bana şans dileğin!!!

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 18:11 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт