След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
От инстаграма на Нургюл

Acaba nedir nedir? @nihatodabasi #iyiakşamlar

# 616
Още снимки на Нургюл от тази фотосесия

Nurgü lYeşilçay with Edward Kautsky & Robert Reinder

# 617
Алекс, и Аслъ ли???!!!  ooooh!

Днес май аз съм най-големият песимист, но вече и сон на първи епизод да видя няма да съм спокойна, защото няма да се знае МеритУ дали ще се яви за снимките на втори  #2gunfire #Cussing out Mr. Green

Но докато с гняв тракаме по клавиатурите някои джиткат по Босфора с яхти в приятна компания  Peace

Някакво инфо за дамата  Rolling Eyes newsm78???

# 618
Да-а, КГБ разпозна грузинката Ана ... Но като сравнявам снимките ми се струва, че току-що публикуваната е от тия дни и Мурат е с набола брада, което от своя страна ми говори, че Ана пак е в Истанбул  Peace

Ето от преди

Скрит текст:

Г-ца Бу, благодаря   bouquet Звучи ми като добра новина  Laughing Още повече че Мурат беше партньор с Аслъ, а не с бившия й съпруг

# 619
Марти, снимката е нова, явно Ана наистина отново е в Истанбул. А Мурат вече е започнал да си отглежда отново брадата за моя радост.  Grinning

Ето ти едно инфо от тази вечер за Бялата нощ - доколкото разбирам, се гласят да я сложат в понеделник, на мястото на Обидените цветя. Ще се конкурират с Парченцата.  Grinning Не съм срещала засега актьорския състав и някакво друго инфо.

http://www.televizyondizisi.com/kirgin-cicekler-gun-mu-degistire … tm_medium=twitter

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 23:48 от Alex_B

# 620
  • София
Няма информация за каста на геджето освен Джансу. От Ай Япъм нищо не са казали. Имаше слух само, че дебнат Мурат и ако Cesaret няма да се състои ще се опитат да го дръпнат.

# 621
Още една снимка на Нургюл от фотосесията

# 622
Г-ца Бу, аз точно заради това питах. Все ми стои като резервен вариант  Peace

Алекс, благодаря за инфото. Още за вчерашната снимка на Нургюл си мислех, а и тук сме го обсъждали - да беше италианка и в силното им кино от 60-те и 70-те години, щеше да бъде световна звезда.

Реших да погледам малко сеир и се разходих до  мадам Пантерова, да видя как е представена последната снимка. Как ли - ами просто е изрязан само Мурат  #Silly rotfImao rotfImbo rotfImao
Тази секта изля цялата световна помия върху Бурчин, а май ще се окаже, че крие "змия в пазвата си" #2gunfire Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Голям майтап ако се окаже, че срещата не е делова  Joy Joy Joy Гледам - роднини няма, г-жа Нинели също отсъства  #Crazy Rolling Eyes newsm78

# 623
Добро утро!  Hug

Петък е - хубав ден.  Grinning Дано да е прекрасен за всички!  Grinning Heart Eyes Hug

Скрит текст:

# 624
Ето резюме от рускините на интервюто на Мурат за NTV.

перевод: Дина Пистен для группы https://vk.com/murayildirim
Дина:- не буду писать все дословно. Просто напишу слова Мурата, что запомнилось мне

У Синана будут различные приключения. Семья невесты будет готовиться к свадьбе, Синан останется немного снаружи. В тоже время бабушка Синана , которую сыграет Хюмейра, будет ревновать внука , не захочет меня с кем -то делить. В связи с этим будет создавать Эфсун всякие проблемы. Получится комедия и в то же время небольшая проблема отношении бабушки и внука. Хумейра очень хорошо сыграла. Создала очень хороший персонаж, как и всегда. Я ее поклонник, поэтому когда услышал ее имя , очень взволновался. Ровно так же в первой части , когда прозвучало имя Невра Серезли.Великолепная актриса. Неповторимая. Играть с маститыми актерами всегда большая удача. у хороших актеров всегда чему то учишься. В этом фильме больше увидим родню жениха, маму , папу и бабушку. Их знакомство с сватами. Подготовка к свадьбе и связанные с этим склоки. А крайними остаются Синан и Эфсун. На самом деле это не повтор 1 фильма. Мне нравится что это другой фильм. Кто-то говорит , что 2 фильм получился лучше. 2 фильм самостоятельный фильм. Тот кто будет смотреть сразу 2 фильм не возникнет вопроса кто это т. д. конечно есть ссылки на 1 фильм , но это для тех кто смотрел 1. В фильме есть сцены изображающие мечты Эфсун , как и в 1 фильме. Кывандж их хорошо .сделал. На самом деле Кывандж очень умелый режиссер. Показ планируется 1 января. Хорошая дата. Новый год, люди с новой энергией посмотрят , посмеются.
Сериал будет в октябре , может в начале ноября. Сценарий определен. Закончим фильм и начнем работать над сериалом. Трудно принять решение о игре в сериале , так как ты долгое время изо дня в день играешь одного и того же персонажа. В фильме легче так как это длится всего 6-7 недель. В сериале по другому. Но жду...
Мерьем потрясающий человек, с чистой открытой душой, не расчетливая. Никогда не ищет иного смысла в сказанном. Я ее очень полюбил как человека. Очень счастлив , что будем работать вместе. Мне очень нравится ее актерская игра. И очень хороша в роли мамы. Даст бог с очень хорошим проектом выйдем к зрителям.

И превод на статията за дните на излъчване

Среда в руках Мерьем!

Итак немного подробностей. Сериал "Название счастье" перенесен на среду, так как возвращается сериал "Снова любовь". На канале Стар ТВ во вторник остается "День, когда была написана моя судьба". На канале ТРТ - сериал "Филинта". Каналы АТВ и канал Д оставили свободным вторник. Среда раньше был днем Великолепного века, но в этом сезоне планы изменились. Сериалы "Простое счастье", "Аромат клубники" и "Мое сердце осталось у Эгейского моря" будут идти до октября, так как на октябрь канал Стар ТВ планируют выпустить сразу два проекта - "Мужество"будет идти по средам и "Черная любовь".

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 08:50 от Alex_B

# 625
Русата девойка от снимката с Еркан снощи не е заместничка на Алина Боз - била гостенка от Америка.  Grinning

От инстаграма на Баръш Фалай - вече и той се появи на сета, заедно с новия режисьор.

# 626
  • София
Алина Боз няма да напуска, момичето което е с тях на снимките е американска актриса гледала съм няколко филма/сериала, но не се сещам името и. 

# 627
Ама съм такъв заплес!  Mr. Green Имаме си рожденичка в темата днес, и аз от сутринта съм ѝ нагласила картичката, пък забравих да я сложа.  Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РУМИ! Бъди здрава, щастлива и много обичана! Heart Eyes Hug  bouquet

# 628
  • На юг от тук
Алекс, Hug Hugмила дружке.Добре,че те има,та поне аз да съм в крак с всички новини около любимците ни.

РУМИ честит празник!
Бъди много щастлива и вечно усмихваща се.

# 629
Кати, Hug

От инстаграма на Нургюл

#Paramparça nın yakışıklı genci @buraktozkoparan yazında boş durmamış. Onu bu sene Gizli Ajanda filminde izliycez😍 hayırlı olsun🙏🏻🍀😇

Общи условия

Активация на акаунт