След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 719
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
И от инстаграма на Мерием - пътува, пътува... няма текст към снимката, само много емитикончета  Grinning Дано да отива да обсъжда новия сериал!  Peace

🚕🚙🚒🚗🚎🚙🚕🚙... ❤💋❤...

# 631
Доколкото разбирам, научавайки за болестта на Томрис Инджер, Ергюн Демир - екранният ѝ син Али Кемал от 1001 нощ, изминал 17 000 км. от Аржентина и пристигнал да я подкрепи. Много трогателно... Но тя наистина го заслужава!

http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/17000_kilometre_uzaktan_Nadide_mesaj

# 632
  • На юг от тук

# 633
Кати, и аз да сложа една хубава Нургюл - взех си я от асоциациите на Рускините. Те понякога имат добри попадения, но трябва да ги снимам, после да ги изрязвам, за да може да се сложи тук, че те при тях са като отделни картинки.

# 634
Привет на всички wavey lovekiss

Отново имаме хубава новинка- все пак има вероятност да гледаме сериал с Мурат и Мерием   Heart Eyes hahaha

може би това, че и двамата снимаха игрални филми забави старта на сериала  Thinking а журналистите - разбрали- неразбрали, бързаха да оплюят Мери Whistling ...и не , че тя не има даде повод преди 2 години Joy

След срещата им в Кан, Мурат в едно интервю спомена ,че с Мерием са сродни души. Това ми направи силно впечатление и мисля, че ще бъдат добър тандем. Peace

Много съжалявам за Томрис Rolling Eyes но тя е със силен дух , а и медицината е толкова напреднала- дано да се измъкне от тази страшна болест...

Хубав ден ви пожелавам Grinning  bouquet

# 635
Весел и незабравим празник, РУМИ  baloni

# 636
Лили, привет!  Hug Всички се надяваме да приключат най-после тези драми и, ако ще има сериал, да се залавят за работа, че ни писна да чакаме!  Peace Поне да излязат и да кажат нещо официално, а не само разни клюки да се тиражират...

ККК 2 все още не е готов, но от Азърбайджан вече са го купили и щял да бъде първият филм, който ще покажат в новата година - още на 01 януари, заедно с появяването му в Турция.

#KocanKadarKonusDirilis
1 Ocak Baku 28 Cinema'da..
ilk film'de hala vizyonda..

# 637
 wavey wavey wavey

newsm59 newsm67, Руми!Здраве, късмет и любов! Hug

# 638
Алекс, Кати, Г-ца Бу,  Lilims,  Hug Hug Hug Hug

При Мурат или няма нищо, или програмата е на макс  Peace И сега той на коя премиера ще бъде - Истанбул или Баку  #Crazy newsm78 Rolling Eyes Азербейджанците май обявиха война на грузинците  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Прочетох разказа по интервюто, друго е когато говори Мурат. Припомни ми защо ми е интересен като човек - притежава все по-рядко срещаното умение да бъде извън клишето  Peace и да има различен поглед и най-вече добронамерен  Peace

Не отказвам и днес да видя някоя разходка с яхта по Босфора  Peace Laughing

Хубав ден!

# 639
Марти, премиерата в Истанбул ще е вероятно на 28-29 декември /понеделник или вторник/, а по кината ще тръгне традиционно в петък, 01.01.2016. И преди беше така - премиерата е в началото на седмицата, по кината тръгва от петък. Та, нищо чудно Мурат да се окаже на 01 януари в Баку, може и Нова година да посрещне там - няма лошо.  Grinning

# 640
Мурат е качил преди малко тази снимка в инстаграма си

Samimiyet 😊 @gulayafsar

# 641
И в пресата

# 642

Честит рожден ден, Руми!  

Пожелавам ти здраве, щастие, любов и много сбъднати мечти!

# 643
Здравейте, момичета!  Hug
 Алекс, Кати, Лили, Марти, Хриси,  благодаря ви за хубавите пожелания! Пожелавам ви много здраве и късмет! В момента съм на едно място, където нета е много слаб и с голяма мъка публикувам. Надявам се в скоро време да съм по-често тук с вас.
Хубав ден на всички!

Скрит текст:
За всички, малка виртуална  почерпка от мен, а с някои от вас ще я осъществя и в реала!

# 644
                       Честит Рожден ден, Руми!

Бъди все така позитивна, усмихната, щастлива и обичана!

http://www.flash-present.com/view.html?k=-hUdb9Cx

Общи условия

Активация на акаунт