След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 177

• 36 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Трейлърът на Парченцата с рус. субтитри

https://vk.com/feed?z=video-100436229_171350750%2F30d77afde83c88e650

# 661
  • На юг от тук
Добро съботно утро.
Алекс, Hug Hugчудех се защо до толкова късно си стояла в темата,а то имало повод.Честито.
Още много такива поводи.Ще намерите общ език за кореспонденция.
Рейна е куб,в който се ходи,ако искаш да те видят или ти да видиш някой известен.Малко скъпичко за такива като нас/бирата беше около 20 тр.л./,но пък и журналистката ще има с какво да се хвали.
А не се знае да ли и Мурат не е искал малко да се похвали. Joy JoyНие нали само гадаем и все чакаме.
Приятен почивен ден на всички.

# 662
Добро утро!  Hug

С добра компания и любимото кафе на Мурат, ви пожелавам усмихнати и позитивни почивни дни!  Grinning Heart Eyes Hug

Кати, благодаря!  Hug Няма значение кой с кого се хвали, важното е, че Мурат се е позабавлявал малко, а и ние край него.  Grinning

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 10:03 от Alex_B

# 663
От инстаграма на Нургюл

"ehanibizimbikahvaltıvardınooldu?" diyenlere,haftasonu demeden çalışanlara,geceden kalmalara,henüz ayılamayanlara,hafif griballere günaydın😃sadece hergün gibi bi günaydın

И още една снимка от същата фотосесия

# 664
Привет на всички!

Вай бе, какво се е случвало тази нощ! newsm09

Алекс,  Hug Heart Eyesбраво! Поздравления!  smile3501 Вече имаме топла връзка с Патрона! newsm10

Отдъхнах си, най-накрая да видя Мурат като млад мъж  Peace Laughing Heart Eyes Тази поредица особено последната година – снимки – благотворителност – Адана – мама - ми беше малко прекалена. Ще взема да я харесам тази Ана  Peace Ясно е, че нещо се пече,  Thinking дано излезе скоро инфо.
Предполагам нетът трещи от тези нощни снимки  #Crazy Не съм се разхождала още  Peace

Приятни почивни дни!

# 665
 Привет, прекрасни!

Кати, Алекс, Марти
 Hug Hug

Алекс, каква прекрасна новина! Поздравления! Всеки труд се възнаграждава, а ти го заслужаваш и още повече даже. Simple Smile Това е истинският фен!  newsm10 smile3501 Сега да очакваме и покана за среща.  Simple Smile
 Ама той много се е загледал в аватара ти, явно може и да дойде в Търново на гости. Grinning

Приятни почивни дни на всички!

# 666
Марти, и аз много се зарадвах на нощните снимки - крайно време беше да живне малко.  Peace А тази Анна на мен лично ми е много симпатична даже.  Grinning А специално за теб ще напиша кой е започнал да ме чете от снощи - AsiGeoFansMURATUBA.  Joy Joy Joy Начело с любимата ти пантереста мадама.  Joy Joy Joy  Кой знае как се чудят от какъв зор Мурат е започнал да чете някаква си лин-ка, след като ги има тях?  newsm78 Joy Joy Joy

Таня, Мурат може и по аватара да ме е избрал - тя си е хубава картинката на осветения нощен Царевец.  Grinning Че то иначе съвсем не ми е ясно как пък точно на мен е налетял.  Laughing  А пък, ако реши да дойде в Търново, заедно ще го посрещаме - ти нали си си болярка, само за малко си в Плевен да ги облагородиш.  Joy Joy Joy Joy

# 667
 Права си, Алекс, аз в Плевен съм за по-дълго гости само  Joy Joy Joy Joy Joy и колко му е да спретнем една от нашите срещи в Търново. И без това там ни е винаги сборната точка. hahaha hahaha hahaha Имаме си и хотел...  Joy Joy Joy Joy А Мурат ще е в резиденцията на Арбанаси, ако още работи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 668
Танче,  Hugорганизация по посрещането ли започна вече  newsm78 Joy Joy  Joy Права си, Патрона има неочаквани действия  Peace  Laughing

А специално за теб ще напиша кой е започнал да ме чете от снощи - AsiGeoFansMURATUBA.  Joy Joy Joy Начело с любимата ти пантереста мадама.  Joy Joy Joy

Алекс,  doh rotfImao rotfImbo rotfImao те ходят по петите му и следят всяка крачка Може да започнат и да те лайкват, за да му се харесат  Joy Пък и не се знае – ако се окажеш някоя Анна или Нинели – още една заплаха  smile3503

[ Кой знае как се чудят от какъв зор Мурат е започнал да чете някаква си лин-ка, след като ги има тях?  newsm78 Joy Joy Joy
Тцъ, те имат сюжет за всичко.  #2gunfire Mr. Green  Ако не се е подписал при тях, е защото има нещо, което още не трябва да излиза наяве. #Cussing out Ако се подпише – ето признал е всичко.  #Cussing out

Ходих на оглед и да докладвам:никакви изненади, всичко е според очакванията – муратубите са
размахали пръст, обяснили са на Мурат, че такава жена не му трябва, утешили са се, че е бизнесконтакт и т.н. А Пантерова е сменила политиката, сега Ана се оказва изключително важна делова жена и дума не може да става за други отношения и не трябвало да ги обиждат с подозрения hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Тези жени в кой свят живеят  Thinking Joy Joy Joy

Имате ли ФБ на въпросната Анна?

# 669
  • На юг от тук
Марти го е разказала,но аз да сложа превода на девочките.

Анна Рехвиашвили часто публикует фотографии с турецким актером Муратом Йылдырым. Скорее всего, они хорошие друзья.
Анна, журналист. Она президент ISWC- EUGS европейского грузинского общества .
"После долгого и напряженного дня ", - пишет Анна на фото. она и Мурат Йылдырым являются в одном из ресторанов в Стамбуле на фотографиях...
Друзья предложили, что, она такая красивая, вскоре может снятся даже в одном турецком сериале.

http://www.reitingi.ge/top-news/5567-nestan-kirtadzis-qalishili- … a.html?lang=ka-GE

# 670
  • На юг от тук

# 671
От сета на Парченцата - кое ли е това русо девойче? Да не би да замести Алина Боз, за която писаха, че ще се връща със семейството си в Русия?  newsm78 Алина се появи на първите снимки от сета, но може да е за някакви довършителни снимки... Нищо не казват официално, това са си само мои питанки.  Grinning

Освен да чакаме и ще видим. Алина Боз ми е много симпатична.

# 672
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Алекс Hug много ,много хубава новинка си ни донесла  smile3521Много се радвам ,че Мурат те е забелязал ,знаех си аз че този човек има вкус за хубавите и стойностни неща  smile3521И като си стнете туитър приятелчета да не ни забравиш ей  smile3521
Танче HugКати HugМарти HugБоряна  Hug
Мурат изглежда подмладен без брадата .С Анчето първо са поработили и после са отишли да отпразнуват добре свършената работа  smile3521
МНого е интересен трея на Парченцата .Баръш Фалай влиза  много тежкарски smile3521 ,харесва ми че  миличката Джансу е все до майка си  smile3521

# 673
# 674
Здравейте, всички!
Скрит текст:
отсъстващи Laughing
Приятна неделя! Hug

Gezmeyelimde taşa mı dönelim #Günaydın

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт