Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 032
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз търсих агенции и това, което видях е, че искат пари предварително.

На тебе заплатата предварително ли ти я дават?
1. aз нямам агенция за детегледачки
2. не работя като детегледачка

Споделила съм това, което съм видяла за агенциите  Peace  Simple Smile
При детегледачките от бг мамма не знам как е.
Заплатата винаги се дава накрая. След като детегледачката е изработила определения брой часове.
Никога не съм плащала предварително.

# 1 591

Заплатата винаги се дава накрая. След като детегледачката е изработила определения брой часове.

Трябвало е да напишеш: Заплатата AЗ винаги давам накрая. След като детегледачката е изработила определения брой часове.
 Simple Smile

Ти не си всички!

# 1 592
Лиляна,написах го, защото поставяш учителското съсловие на пиедестал и  едва ли не ако жената се довери на учител всичко ще е окей.
Тук съм съгласна с теб. Учител, педиатър - ама какви педиатри има, както някой пише - и куче не могат да гледат, ама на - титла им е присъедина преди амнайсе години.
Но пак да вметна - не една и две сме и самотните майки, или бившите такива, които участваме в дискусията, незнам защо така ни подминавате. Точно, че съм го живяла нейното и давам конкретни препоръки, не една при това.

# 1 593
  • България-Швейцария
Била си на минимална работна заплата или такава с размер 180 лв., на квартира, с малко дете или пък в собствено жилище, но със спряно парно, че иначе рискуваш да останеш изобщо без него, принудена си била да слагаш магнит на електромера, за да не умрете с детето от студ, защото и тока не можеш да си платиш? С възможност за допълнителна работа, но с цената на събота, неделя, висене до среднощ, щото ако закъснееш със срока те отсвирват и оставаш и без нея? Нощни смени в редакция заедно с детето в количката до теб? Риъли? Не отричам, че изобщо не ти беше лесно, но това точно не си го живяла, определено.

И вече не говоря за 90-те, а за времето, когато беше създаден този форум, малко преди да започна да пиша тук.
Не съдете, само защото си мислите, че сте наясно с цялата история, никога не е така.

# 1 594
Oт парното човек не може да се откаже толкова лесно! Дори и да не го ползва, пак трябва да плаща - заради тръбите  Crazy
А като се спре парното на целия блок, се вдига сметката за тока и като не си го платиш навреме, оставаш без ток - на студено и тъмно  Rolling Eyes
Виждам, че госпожа  Нощна птица купува и продава апартаменти, но и това не е лесно!
Апартамент не се продава от днес за утре.
Но госпожа седнала си на задника няма откъде да знае - първо е мама, след това е някой друг и все си седи на задника и дава препоръки и съвети на другите  ooooh!

# 1 595
  • София - Рим и обратно
Ох, да добре, разбрахме - детегледачка е абсолютно невъзможно да се намери, дори и с години да търсиш, а ако случайно се намери, ще трябва да й се плати с месеци напред hahaha или пък ще е с психически отклонения. Най-добре някой подрастващ или...който дойде на момента, кво толкова, то гаранция няма. Разбрахме също, че ние нищо не знаем и не разбираме как сам човек гледа дете, само тази цигуларка и група съфорумки свидетелки на самотни майки са наясно. И да е жива и здрава пак да я викнат на кораба и пак да си зареже детето. Какво да кажем повече Whistling

# 1 596
  • София
Естествено, че ще е благодарна на ЗД, да не е луда да им противоречи!

А приятелите гледат да свирят на де що тънка струна им попадне. Особено след като замириса на пари.

# 1 597
  • Ямбол
.... За съжаление, с нищо не помагат за подобряване на ситуацията. ...
Какво би помогнало за подобряване на ситуацията?
Да ѝ дадем медал на Малкия?
Една патка поне да се е замислила покрай тая тема, пак ще е добре.

# 1 598
  • София
Всъщност за какво събират пари? Нямамфейс.

# 1 599
  • Ямбол
За лечението на детето. И аз нямам фейс, но то не ти е нужно. Тук копират всичко.

# 1 600
Във фейсбук прочетох, че тези 1200лв били измислени, а не реали.
А вие така добре ги разпределихте и и сметнахте парите  за една година напред  Crazy ooooh! Sick

# 1 601
Аз пък имам брой на детското списание "Мики Маус"  от зимата на 1995 година, където има страница с обява на агенция за детегледачки "Буна". Бях много изненадана, като видях тази реклама, защото винаги съм си мислела, че това с агенциите за детегледачки го има само в САЩ.  Не знам дали някой е ползвал услугите на тази фирма, сигурно са били богаташи.

То и в тази тема повечето пишещи за богаташки дами, омъжили се за богати мъже и забравили откъде са тръгнали и какви са били. Обикновените хора не могат да си позволят екскурзии и почивки в чужбина, студенти в чужбина, пазаруване от молове...........2011 беше първият път, в който стъпих в моловете "София и "Сердика". Там мирише на лукс и скъпи цени, там ходят само богаташи. Взех си блуза от "Ню Йоркър",  от стара колекция, разпродажба. Почувствах се като парцал. На такива места не стъпвам повече, там е друг свят.

# 1 602
Хвърлих едно око - основно да си седи до детето и да не ходи по корабите, видях, че имаше предложение като изпишат детето да отидат с майката месец, два на планина в Родопите, също и за  ремонт на апартамента. Това бяха предложения от даряващите  Peace

# 1 603
  • София
това определено не е за лечение на детето.

Полина, и аз за пръв път през единайста влязох в мол и дори нищо не си купих. Така че си по-богата от мен.

# 1 604
  • Ямбол
Оф, ВС спря и се появи Полина. Да не би да са един човек?

Общи условия

Активация на акаунт