Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 178
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 870
Неадекватна преценка не е свързана със самотен родител. Стига сте си смукали от пръстите. Има милиони самотни родители, които не си оставят децата на некомпетентни гледачи. На всички ни е ясно, че и усмихнатата гледачка може да е психопат, но е по-малък шансът.

# 871
  • София
Темата е пълна със злоба, защото има обиди към самотните майки, че нямали адекватни преценки за хората, както за мъж, така и за гледачи. И така да е, не заслужават да им пребиват децата. Стигна се до дъното, че и по-надолу, с въпроси защо въобще го е родила, като не може да го гледа.

Съжалявам, но не мога да отговарям за чуждите писания. отговарям само за това, което аз съм написала. В написаното от мен злоба има ли?

# 872
  • Ямбол
Темата е пълна със злоба, защото има обиди към самотните майки, че нямали адекватни преценки за хората, както за мъж, така и за гледачи. ...
Би ли подкрепила мнението си с цитат, в който да става ясно, че са обидени всички самотни майки. Една самотна майка, която обсъждаме в темата, не обобщава всички останали. Аз поне не съм срещнала мнение, което да казва точно това.
И не защото е самотна преценките и са грешни. Тя просто е зарязала детето си и не за първи път. Това е нарушение на правата на нейното дете, както и това, че го е поставила в опасност и в темата обсъждаме точно това.

# 873
първо никога не ми се е налагало  

Няма нужда да се е налагало нещо. Всеки свободен човек има избор. Тази жена-майката е давала пари за гледането, и то солидно, с него е могла да остане тя да си гледа детето. Та явно не се е налагало. Просто е направила такъв избор.
Познавам точно три самотни майки. Ама сами, без бабите да участват, без съседката да ходи да го взима от градина. Да, натежавало е, изплаквали са си  трудностите, но ей на-отгледаха си децата. И се научиха да не чакат на съседка, приятел, държавата. Не пишат в теми за помощи, не мрънкат, че няма кой, въобще-оказва се, че видите ли, не е непосилно. Непосилно е, ако сам в главата си си сложил този извод. И хоп, уж не можеш да работиш тук, но вадиш хиляди някой да ти гледа детето, за да ходиш някъде си. Това е избор, не е принуда.
В момента се коментира по БТВ това.

# 874
  • София
Премахвам цитата и оставям само моето лично мнение и избор.
Много се чудех дали да пиша, огорчена от толкова хвърляне на камъни по онази "Цигуларка", "виновна" за нещастието.Нямам думи, имам само голямо болка от случилото се, имам само нуждата да помогна с каквото мога на същата тази жена и детето и. Имам нуждата да прочета за пореден път, че малкият Енцо е искал отново супичка и песен и Невена е била там, до него. Искам да видя след време едно здраво и усмихнато дете, не се страхуващо от хората. Искам да вярвам в доброто в човека. Аз направих своя избор да подкрепя Невена безусловно без да търся причини и изгода. Усмихнете се, направете супата и на вашето дете, хванете го за ръка и идете в парка.Всичко друго е бошлав работа.

П.С. Уважавам чуждото мнение и истината е някъде по средата.Пожелавам на всички ви един прекрасен уикенд изпълнен само  с положителни емоции.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 10:54 от explanet

# 875
О, колко тъжно.
Ами не, това не съм аз.
 ooooh!
А помощ на жената трябва да се окаже, под формата на разговори за отглеждане на детето.

# 876
explanet, тук не е ФБ, объркала си адреса в браузъра.

# 877
  • София
о, сега на сърцераздирателните разказчета дойдохме!
Гледането на дете е проза в 99 процента от времето и пространството.

# 878
  • София
 И ако трябва да сме точно по темата-и да нараства социопатията изобщо.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 10:56 от explanet

# 879
  • София
то и аз явно не съм го разбрала, та можеш да го разясниш. Та, какво иска да каже авторът, което е непостижимо за простите ни ограничени умове?

# 880
Майка съм и то на повече от едно дете. Сърцераздирателните излияния нямат място при сериозен проблем за решаване.  ooooh!

# 881

Не се ядосвайте на БС. Тя е ангел - пазител на изпадналите зад борда души. Майката на Меган,
Никога в този форум не съм споделяла лични неща. Така, че не ме намесвай ако обичаш без да ме познаваш и не определяй майка ми като "изпаднала зад борда душа".

Ти какво общо имаш? Става въпрос за детето, което отнеха от майка му в Англия.  ooooh!
Уточнявай кого имаш предвид. Аз съм Меган и пиша в тази тема. Не всички са длъжни да знаят за случая  на жената в Англия и как се казва детето и. Можеше да кажеш поне "Извинявай, нямах предвид  теб", но по-лесно е да се държиш нападателно. Разбираемо.

# 882
Въобще не е бошлав работа .Хубаво пише Irini ,но малко жестоко ми звучи Всяка мъничка драма се обръща във смешка,ако знаеш откъде да погледнеш, нали? през погледа на бито и тормозено дете Cry
Това не е от онези несполуки ,на които след време се смеем .

# 883
Уточнявай кого имаш предвид. Аз съм Меган и пиша в тази тема. Не всички са длъжни да знаят за случая  на жената в Англия и как се казва детето и. Можеше да кажеш поне "Извинявай, нямах предвид  теб", но по-лесно е да се държиш нападателно. Разбираемо.

За какво да ти се извинявам? И БС и останалите знаят за какво става въпрос. Да беше се извинила ти за неадекватното си включване. И къде съм се държала нападателно с теб?  Crazy

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 10:37 от Анонимен

# 884

За какво да ти се извинявам? И БС и останалите знаят за какво става въпрос. Да беше се извинила ти, че за неадекватното си включване. И къде съм се държала нападателно с теб?  Crazy

Ох, Меган, всички схванаха, че се цитира случай, който не те касае, но ти явно се трогна. Честно, за първи път те забелязвам като ник, а очевидно и други. Не е лошо да четеш преди да пишеш и тогава няма да се засягаш персонално.

Общи условия

Активация на акаунт