Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 75 494
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 45
Ми да, нищо чудно да е друга работата.
Току - що чух по новините, че тези идиоти са снимали издевателствата над детето. Изроди! Но за 1200 лева спокойно може да си намери нормална детегледачка, не искам да я съдя жената в никакъв случай, но някак странно ми се струва да наемеш точно тийнейджъри за детегледачи.

# 46
Днес прочетох как 2 момчета на 18-19 години пребили 3 годишно момченце.
 Други момчета пък пребили дядо, излезнал с малките си внучета на разходка. Преди няколко месеца пак младежи бяха убили човечец в мол с бой с часове го бяха били и бяха пребивали систематично и други бездомни. Това са все хора на има няма 20 годишна възраст. Постоянно чета в интернет разни псевдопатриотски изказвания "България над всичко" и свастики и какво ли не пак от хора  във въпросната възрастова група.
 С риск да звуча като луда лелка, абе  какво им става на тия млади хора? Медиите ли ми създават грешна представа, или наистина са зачестили подобни прояви и по някакви причини липсата на човечност и емпатия и социопатията нарастват сред младото поколение?
Това поведение  изобщо не мога да го асоциирам с представата си за "младежко поведение".

А 12-14 годишните с наргилетата от другата тема ?
Родителите са виновни основно и училищата също имат вина. Как детето се поддава на рекламни , модни , групови влияния и какво е в състояние да извърши е въпрос на възпитание  Peace

# 47
Това с пушенето не е от сега. Баща ми е 55 набор и по негово време децата са пушели. Тайно, разбира се, но са го правили.

# 48
Това с пушенето не е от сега. Баща ми е 55 набор и по негово време децата са пушели. Тайно, разбира се, но са го правили.

Естествено.

# 49

Сега майките подаряват на децата си наргилета с всевъзможни аромати и търпят 12-14 годишни да безделничат по кафенетата с наргилета ??? Това и в Труция сигурно го няма .

Баща ти го попитай от колко годишен са го пратили да работи и да помага и дали е можел на 12-14 години да седи по кафенетата с наргиле и приятели, докато маминка и тати работят по цял ден .

При тези условия не разбирам срещу какво се протестира в темата? Всичко изглежда в рамките на нормалното.

# 50

Сега майките подаряват на децата си наргилета с всевъзможни аромати и търпят 12-14 годишни да безделничат по кафенетата с наргилета ??? Това и в Труция сигурно го няма .

Не е вярно това, което си написала. Да не говорим, че 12-14 по кафенетата изобщо не се срещат.

# 51
Ми като са снимали тия безмозъчни тийнове, поне сега по-лесно ще ги осъдят...ей, ама наистина камерите, макар и да не се приемат за доказателства в съда, извадиха на показ доста неща...детегледачки, сестри, кой ли не...какви хора има...страхотия просто....
Предполагам винаги е имало такива хора, но просто технологиите сега позволяват по-лесно да се откриват някои неща. Пресен пример- бебето Никол.

# 52
Ми като са снимали тия безмозъчни тийнове, поне сега по-лесно ще ги осъдят...ей, ама наистина камерите, макар и да не се приемат за доказателства в съда, извадиха на показ доста неща...детегледачки, сестри, кой ли не...какви хора има...страхотия просто....
Предполагам винаги е имало такива хора, но просто технологиите сега позволяват по-лесно да се откриват някои неща. Пресен пример- бебето Никол.

Абсолютно, сега благодарение на новите технологии излизат наяве неща, които винаги ги е имало, но не е имало нито кой да ни каже, нито кой да ни покаже.

# 53
Дам. А съм за камери навсякъде.

Глупости. Тези родители са изключение. И винаги ги е имало.

Не е споменавал да са го пращали да работи, но знам че на 15-16 е избягъл и е живял по планините на палатка с гадже.

И днес доста деца работят. Много идеализирате миналото.

# 54

Не е вярно това, което си написала. Да не говорим, че 12-14 по кафенетата изобщо не се срещат.
Виж какво пише в темата Да подаря ли наргиле на дъщера си (14)  , защото съседското дете (12) си пуши редовно ... После ми кажи кое е вярно и кое не.
Аз при тези условия намирам българските младежи реагиращи според очакванията към тях.
Да попушим, да понатупаме някого ...

# 55
Дам. А съм за камери навсякъде.

Глупости. Тези родители са изключение. И винаги ги е имало.

Не е споменавал да са го пращали да работи, но знам че на 15-16 е избягъл и е живял по планините на палатка с гадже.

И днес доста деца работят. Много идеализирате миналото.

+1
Работят ми, аз лично познавам 16 годишни, които по свое собствено желание работят през лятото. Кой на морето, кой тук в София.

# 56
Виж какво пише в темата Да подаря ли наргиле на дъщера си (14)  , защото съседското дете (12) си пуши редовно ... После ми кажи кое е вярно и кое не.
Аз при тези условия намирам българските младежи реагиращи според очакванията към тях.
Да попушим да понатупаме някого ...

Да. Прочетете я. Цяла една майка е на мнение, че е нормално.
И никой не е виждал друга, която да е купила на детето си и да пушат заедно.
С една дума - изключения.
Всички други не го приемат за нормално.

# 57

Да попушим, да понатупаме някого ...

Къде е тази тема?

# 58
# 59
Да попушим да понатупаме някого ...

Да. . Цяла една майка е на мнение, че е нормално.И никой не е виждал друга, която да е купила на детето си и да пушат заедно.

С една дума - изключения.
Всички други не го приемат за нормално.
Прочетете я внимателно. Малко го намират за ненормално, след като е така модерно ...

Общи условия

Активация на акаунт