Хора, много сте ограничени, честно. Щом втори ден може да дъвчете думата шарен. Просто не вярвах, че обществото е толкова шаблонно. Няма как всички да са еднакви. Грозни, убави, средна работа, тва е положението. че на някой не му харесвал някой друг как изглежда на кой му пука?!
Като не можеш да си защитиш тезата с аргументи, решаваш да действаш агресивно и да обидиш опонента, току-виж го оставиш без думи? На кой му пука какъв хубавец е бащата? Неподходящ е да гледа малко дете, той и неговото не е отгледал както трябва.
Тук има четири-пет страстни защитнички на действията на майката, но всички до една казват, че не биха постъпили така с детето си.
Съвсем друга щеше да е обществената реакция, ако беше отишла за животоспасяващо лечение, например. Тя обаче така си е живеела.
Би ли подкрепила подчертаното твърдение с цитат/и, защото аз абсолютно буквално не съм прочела нито едно мнение, което да защитава действията на майката. Видях мнения, включително и моето, които не се включват в "общото блеене" срещу майката, но това е много различно от страстна или каквато и да била друга защита.
Нещо не ми се получават цитатите. Виж на 30 стр. мнение 67 на lechugitka: "Както стана ясно тя го е оставила на бащата на едно от момчетата, а другото изобщо не познавала. Така че престанете да набивате вина на жената, за нещо което не е сторила."
Има и други подобни мнения, ако си чела темата, вероятно си ги видяла. Те, за щастие, са малко. Повечето хора смятат, че такова поведение не е редно.
А според теб това правилна постъпка ли е било?
На кой го е оставила, не се знае още. Щом е говорила цяла седмица по скайп със сина, значи е била съгласна с това, че той гледа детето.
Мен лично, фактът, че е заминавала за месеци за други държави, а детето няма друг близък на този свят и е оставяно на разни хора, ме изумява. Каквото и да си пишат медиите, този факт никой не го отрича. Станало е нещо ужасно и дано тази душичка да няма травми за цял живот. Но и да се беше разминало само с безхаберие от страна на гледачите, пак детството на това момченце ще се погуби. Да не говорим какъв гневен младеж ще стане.