Нараства ли социопатията сред българската младеж ?

• 76 037
  • 1 926
  •   1
Отговори
# 1 605
това определено не е за лечение на детето.
Сигурно смятат, че няма да се наложи, иначе мисля, че биха ги използвали първо за лечение. Не четох задълбочено, само хвърлих бърз поглед преди ден и тези предложения ми се мярнаха пред очите  Peace

# 1 606
Полина аз си купувам дрехи само втора употреба. Приятелките ми също. По евтино е.

# 1 607
Дарителите предоставят парите на Невена, за да ги похарчи както намери за добре. Поне така прочетох във ФБ.

# 1 608
И какви ходове да обмислиш, когато доходът ти е непостоянен?

Как какви? Що за въпрос? Най-малкото обмисляш как поне за 5 години дохода ти да е постоянен. Па после се миткай пак временно насам-натам. Абе хора, вие деца нямате ли?

# 1 609
А аз се радвам, че детето е по-добре и е с майка си  Heart Eyes
Искам и се надявам детето да се оправи напълно и двамата да попаднат на добър психолог, който да успее да им помогне. Надявам се също така майката да успее да намери работа и от тук нататък никога да не е сама, а да има винаги на кого да разчита.
Пожелавам им многооооо здраве, любов и късмет в живота!

Това не вярвам да има тук човек в темата, който да не им го пожелава. Peace

# 1 610
Но госпожа седнала си на задника няма откъде да знае - първо е мама, след това е някой друг и все си седи на задника и дава препоръки и съвети на другите  ooooh!
Аз не съм единствената, която има откъде да знае, но знам доста точно по разнищвания казус на Неввена. По някакво съвпадение съм била цигулар, макар  и в по-младите си години, когато свирех във филхармония "Пионер". Била съм и самотен родител и то на две деца в продължение на 8 години. Не е лесно, дори е убийствено трудно да отгледаш в добри условия и по добър начин децата си, ако си самотен родител. Но трудностите не са оправдание за неадекватни решения и действия. Поне на мен ми се наложи рязко да сменя професията си, за да мога едновременно да изкарвам някакви прилични пари и да се грижа за децата си, след като баща им почина. Не твърдя, че съм светъл пример, но всяко решение, което съм взела до този момент е било обмисляно в подробности и е било подчинено на един основен критерий- дали то е в интерес и то в дългосрочен интерес на децата ми. Съчувствам на Невена за ада, който преживява, но той е предизвикан от изключително погрешните решения, които тя е взела. Не, не е нужно да се хвърлят камъни по нея, но трябва да ѝ се помогне да осъзнае какво значи отговорно родителство и адекватно вземане на решения.

# 1 611
Цитат
Приятели, министър Ивайло Калфин току-що обяви в "Тази сутрин" по БТВ, че НЯМА да отнемат Христо от Невена!!!
Молитвите ни са чути!
Heart Eyes Heart Eyes

Не, не е нужно да се хвърлят камъни по нея, но трябва да ѝ се помогне да осъзнае какво значи отговорно родителство и адекватно вземане на решения.
Отговорните бг мами не хвърлят камъни по жената, но искат да и помогнат да осъзнае какво значи отговорно родителство с призивите: затвор и вземете и детето!  Sick
Не съм знаела, че има толкова озверели хора. Прочетоха 1200лв и такси и без да се запитат дали това е вярно или не решиха да я разкъсат. То не беше обсъждане на външен вид, то не бяха съвети за смяна на професия, чак до продажба на апартамент и намиране на мъж се стигна  ooooh!

# 1 612
Изпий си хапчетата и си полегни!
Ти си единствената беснееща с малоумни постове в темата.
Майката не е бедстваща, двама или трима потребители се изказаха крайно като теб, между другото.
На редовните и що-годе нормални ни е ясно, че нито детето ще и отнемат, нито ще я съдят. Както във всяка държава ще работят с нея и ще наблюдават как се грижи за детето. Няма да и е отказана нито една законна помощ, а и ще получи и повече, заради публичността.

# 1 613
  • София
Peace

На сянка!

# 1 614
Майката не е бедстваща, двама или трима потребители се изказаха крайно като теб, между другото.
На редовните и що-годе нормални ни е ясно, че нито детето ще и отнемат, нито ще я съдят. Както във всяка държава ще работят с нея и ще наблюдават как се грижи за детето. Няма да и е отказана нито една законна помощ, а и ще получи и повече, заради публичността.

Down Under, малоумно е да смяташ и да разпределяш на хората парите! А ти го направи!
Малоумно е да твърдиш за непознати хора така категорично дали са бедстващи или не! А ти и това направи!

# 1 615
Че какво лошо има в намирането на мъж?
Все пак детето има нужда и от баща, тя от другарче.

# 1 616

Down Under, малоумно е да смяташ и да разпределяш на хората парите! А ти го направи!
Малоумно е да твърдиш за непознати хора така категорично дали са бедстващи или не! А ти и това направи!

Попитах те, след като си толкова ангажирана, колко пари преведе на бедстващата майка?

Питах те и други неща, които удобно игнорира. Например, сама ли се грижиш за болните си близки?

Като тролиш, се научи, че може и някой да следи постовете ти.

# 1 617
На Невена точно съвети й трябват, а не кухи свръхдраматични пожелания.  Stop
Социалните естествено няма да й вземат детето - това би било безумие. Но ще й дадат съвети и насоки как оттук-нататък да си го гледа по-добре с възможностите, с които разполага. И някои от тези насоки със сигурност ще съвпаднат с дадените тук, повечето от които бяха изключително добронамерени. Тези опити да се намерят макар и хипотетични решения на нейните проблеми от страна на напълно непознати хора са израз на много по-голяма загриженост и човещина от това, което предлага B&C - удобното измиване на ръцете с това, че ние не сме тя и никой не е безгрешен и затова да го ударим само на молитва.

# 1 618
Попитах те, след като си толкова ангажирана, колко пари преведе на бедстващата майка?

Питах те и други неща, които удобно игнорира. Например, сама ли се грижиш за болните си близки?

Като тролиш, се научи, че може и някой да следи постовете ти.

И на мен ли ще ми държиш сметка и ще ми броиш парите?
Не съм длъжна да ти давам никакви обяснения за кого се грижа, защо се грижа и как се грижа!
И до луната да отидеш, полза няма да има  Rolling Eyes
Кокошите ви изпълнения си седят във форума и всеки може да ги прочете!

Rima77, аз нищо не съм предлагала!
И като сте толкова загрижени за това дете и тази майка, толкова ли не можете да изчакате поне детето да излезе от реанимацията, а решихте да и показвате грешките и да и давате съвети?
Ако детето ми е в реанимацията, последното нещо от което ще имам нужда е някакви тетки да ми обсъждат дрехите и косата и да ми смятат парите за една година напред  Crossing Arms

# 1 619
След като ти си така категорична в квалификациите си е някак редно да се обосновеш. Видя се, че си въздух под налягане.

О, забравих за загрижеността ти и кой колко е дарил, но ти пак не каза дали си дарила, защото уж си много загрижена и вярваш, че майката е нуждаеща се?

Общи условия

Активация на акаунт