Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 315

• 58 077
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Съжалявам момичета!
Толкова се разстроях от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
От приключването на КПА до вчера ,не бях чела темата Ви...
 Канех се да влезна с хубави намерения.
Мариана ,
Приеми моите благодарности ,че правиш всичко възможно за уюта в темата... newsm51
Марта ,
За теб са специалните ми благодарности! Hug newsm51
Бъди жива и здрава и все такава  безпристрастна , позитивна и наблюдателна.
 Възхищавам се на твоята концентрираност.
Умението ти погледнеш на историята в сериала  и постъпките на героите   от всичките ъгли.
 Искам да знаеш ,че не пропускам твой пост, ако съм във форума. Ти просто си балсам за моята емоционална душа ,но понякога лишена от наблюдателност.
Поздравления за Хаяско и Свети за хубавите им колажи и клипове..
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Много емоционален пост, ноооо..... с определена насоченост ХАРЕСВАНЕТО НА ТУБА. Ей, това  ми се струва, че не е за ТОЧНО  ТАЗИ ТЕМА,  но характери най-различни - Доколкото ми виждат очите,  въпросната набедена актриса има десетки теми и едва ли темата за Енгин Акюрек трябва да бъде основа за нейната излишна прехваленост. НОООО, явно и така се получи ooooh! ooooh! ooooh!

Нещо се обърка. Да нямаш алергия към Туба. Говорим за Елиф - а в цитирания пост от теб, няма насоченост нито към Туба, нито към Елиф. Пише се за КРА. А Туба е част от темата като Елиф - ама като не гледаш.... Да кажа: Туба Бюйюкюстюн изпълнява главната женска роля в КРА като Елиф.

Не съм се объркала щото и гледам - в поста не се говори за Елиф! Иначе, не бих казала, че имам алергия към Туба - просто не е моят тип актриса, но и - даже и за актриса не мога да говоря
за нея

Това го знаем всички във форума. Но става въпрос за епизод 1. А и КРА не е само Елиф. А Туба е актриса - така пише в Уикипедия. Но вероятно не е твоята актриса. Тя не е и моята актриса - но е партньорка на Енгин в този проект.

На когото иска да бъде актриса и партньорка - пожелавам й още повече успехи  - въпреки, че се съмнявам и то искрено. След като с такъв партньор се показа на такова жалко ниво - какво друго да се очаква от нея. Но, има си фенки - да й ръкопляскат!

# 361
https://vine.co/v/erg7pprYi1D
Първи епизод и финал....

Надеждата....

# 362
  • Пловдив

Колко й вярва Йомер. Да - Сибел го обичаше и той нея. Колко тръпнехме какво ще излезе от тази среща на Сибел с Ахмет. Йомер като прочете рапорта се успокои. А то какво ще излезе....

# 363

Сцената след погребението на Сибел - цялото семейство Демир и отдаде последна почит.  Мелике малко "навъпреки" и със съмнения. Демет - прецени, че е удачно да иде леко гримирана. Хасан - както винаги обърна внимание на храната. Хюсейн да "пази" гърба на брат си от любопитните погледи на присъстващите, защото Йомер пренебрегна обстоятелствата около смъртта на Сибел и сложи пръстен на ръката и. Така я предадоха на земята - като годеница на Йомер. Затова и после цялото семейство беше негов ангажимент - най-паче майка и.

Обещанието което даде пред баща и, както и пред паметта и  - да залови убиеца, беше спазено с цената на всичко.

Тук обаче си говореше чисто професионалистът - направи бърз оглед ... след официалния от полицията и откри две важни улики - кутията и диаманта...

Беше казал, че Сибел не е била с Ахмет в любовна връзка - доказа и това, с цената на жестоката  истина.

Хармония  Two Hearts и аз предпочитам да слагам снимки...

Vyara2  Two Hearts  човек трябва да иска  и да може да се поставя на мястото на всеки и да вижда света през очите му. Старая се на безпристрастност - при все, че се касае за филмови герои. Когато съм била "недоволна или ядосана" от някого - съм го казвала без оглед дали е Йомер или Елиф, Хюсейн или Мелике, както и всичките девреми без изключения.  Лошите си бяха заявени от самото начало - Таййар и Метин.

# 364

harmonia_dd, аз това правя - доглеждам си епизод 1. Виждам неща позабравени, припомних си: срещата на Йомер и Елиф в гаража. Тя му предлага сътрудничество - той, бил зает. Разговорът с мама Елван край печката - толкова мил.
..............................
PaulaSS, ами някои от цитираните не пишат бе мила, щото не гледат. Нещо се обърка с похвалите. То и ти не го гледаш, как разбра че това са твои мисли. Магьосничество ли е? Ама това е страхотно - пък после като пиша, не вярвам че не се гледа КРА, ме убеждават в обратното.
.................................
Vyara2, благодаря че се отби.

От къде разбра? Много ми е интересно, че не го гледам?

# 365
Съжалявам момичета!
Толкова се разстроях от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
Мариана ,
Приеми моите благодарности ,че правиш всичко възможно за уюта в темата... newsm51
Марта ,
Умението ти погледнеш на историята в сериала  и постъпките на героите   от всичките ъгли.
 Искам да знаеш ,че не пропускам твой пост, ако съм във форума. Ти просто си балсам за моята емоционална душа ,но понякога лишена от наблюдателност.
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Много емоционален пост, ноооо..... с определена насоченост ХАРЕСВАНЕТО НА ТУБА. Ей, това  ми се струва, че не е за ТОЧНО  ТАЗИ ТЕМА,  но характери най-различни - Доколкото ми виждат очите,  въпросната набедена актриса има десетки теми и едва ли темата за Енгин Акюрек трябва да бъде основа за нейната излишна прехваленост. НОООО, явно и така се получи ooooh! ooooh! ooooh!
Не разбрах в какво точно ме упрекваш и защо  ми посочваш вратата?

Никъде не съм споменала името Туба...
Явно четеш през ред...,думата "нехаресване" се отнася за КПА и дискраминационните изказвания.
А от твоя пост се подразбира ,че харесващите Туба нямат място тук...
Съжалявам....Имах добър вкус, докато харесвах само Енгин, но напоследък проявявам и  "лош" вкус  и си позволих да харесвам и КПА и Туба.
Но това не ми пречи да си харесвам и Халит Ергенч,Кенан Имирзалъоглу и Берен Саат..
На теб какъв ти е проблема?

# 366
  • Пловдив

Открих си пропуск и недоглеждане от моя страна: Все се чудех как е станал шеф на отдел Хюсейн. А той май е завършил задочно академията.
Хюсейн: Аз нямах шанс да вляза в академията. Задоволих се с дипломата от полицейското училище.
Защо го направих? За да изкарам пари и да помогна на брат си да учи в академия. После учих за изпитите с години, като малките деца, за да наваксам.

.................
Дали правилно съм разбрала?

# 367
Съжалявам момичета!
Здравейте!
Мариана ,
Марта ,
Поздрави  и за   Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...

Не разбрах в какво точно ме упрекваш и защо  ми посочваш вратата?

Никъде не съм споменала името Туба...
Явно четеш през ред...,думата "нехаресване" се отнася за КПА и дискраминационните изказвания.
А от твоя пост се подразбира ,че харесващите Туба нямат място тук...
Съжалявам....Имах добър вкус, докато харесвах само Енгин, но напоследък проявявам и  "лош" вкус  и си позволих да харесвам и КПА и Туба.
Но това не ми пречи да си харесвам и Халит Ергенч,Кенан Имирзалъоглу и Берен Саат..
На теб какъв ти е проблема?

Ами след като не си ме разбрала - защо се пинкаш да се обясняваш! Харесвай си когото си  искаш, но влизай само в техните теми и по същество за човека и артиста, който харесват в дадената тема!

В дългият си стаж -  Joy Joyама няма да кажа къде  Joy Joy съм се научила да чета и между редовете Peace Peace Peace

# 368
Паула ,
Коя си ти та да ми казваш къде да влизам и какво да правя ...
Пинкаш ----на какъв език е...?
Пинкай си ти ..
А може би там ти е силата  --
Да цитираш чужди постове без да кажеш нещо свое стойностно ..
Да дебнеш в засада, за  да клъвнеш някой ..
Каква е тази мания да се гони  всеки, който се опитва да влезе в темата  заради сериала или актьора или партньорките му  newsm78
Да.... Най-чистосърдечно ти казвам
 Ще влизам в темата когато си искам ,ще събирам отровата  в полза на медицината...
Няма нужда да казваш за работата си ..то си личи
https://vine.co/v/eXW2O7AOpaJ/card

# 369
Паула ,
Коя си ти та да ми казваш къде да влизам и какво да правя ...
Пинкаш ----на какъв език е...?
Пинкай си ти ..
А може би там ти е силата  --
Да цитираш чужди постове без да кажеш нещо свое стойностно ..
Да дебнеш в засада, за  да клъвнеш някой ..
Каква е тази мания да се гони  всеки, който се опитва да влезе в темата  заради сериала или актьора или партньорките му  newsm78
Да.... Най-чистосърдечно ти казвам
 Ще влизам в темата когато си искам ,ще събирам отровата  в полза на медицината...
Няма нужда да казваш за работата си ..то си личи
https://vine.co/v/eXW2O7AOpaJ/card

Един прост съвет, да приемаш като вмешателство в личният ти ..двор??? Просто забрави тогава  - Забавлявай се!

# 370

Йомер започва да разследва убийството независимо от официалното такова. С помощта на Арда получава достъп до всички доказателства. Вижда и разбира, че нещо не е наред - уликите се компрометират или направо унищожават...

Междувременно пътя му се пресича с този на дъщерята на Ахмет Денизер. Вече са имали една неприятна среща в управлението.
Тук обаче йомер вижда една уплашена и направо ужасена жена, която прави нещо отчаяно...

Клик върху снимката

Ама Йомер колко апетитно  хрупа баничките приготвени от Елиф, докато мисълта и усмивката са за ... "Масал"  newsm53

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:37 от Марта_49

# 371
Цитат
Хюсейн: Аз нямах шанс да вляза в академията. Задоволих се с дипломата от полицейското училище.
Защо го направих? За да изкарам пари и да помогна на брат си да учи в академия. После учих за изпитите с години, като малките деца, за да наваксам.
.................
Мисля си, че е карал курсове.... Thinking
Тогава още ми направи лошо впечатление Хюсеин, че иска да вмени вина на Йомер, че заради него не е учил.
Но Йомер не си промени решението, да продължи започнатото..

# 372
Цитат
.................
Мисля си, че е карал курсове.... Thinking
Тогава още ми направи лошо впечатление Хюсеин, че иска да вмени вина на Йомер, че заради него не е учил.
Но Йомер не си промени решението, да продължи започнатото..

От самото начало Хюсейн изместваше посоката на мислене и на разследване - такава, каквато беше най-удобната за него. Сибел в любовна авантюра с Ахмет Денизер.  Дори и Арда изказа последствие подобно съмнение и изяде ... "съветстващ" юмрук в носа...
Уплаши се Хюсейн, но тогава не знаехме причината...

Толкова се отнесох с тази 1 серия, че забравих най-важното ... при мен заваля  newsm68
Скрит текст:

Утре ще съм така... Two Hearts

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 21:05 от Марта_49

# 373
  • Пловдив

Търпение - готов е за печат бр. 3 на списанието. Ще излезе кога ли? Пише: август-септември.

# 374

Търпение - готов е за печат бр. 3 на списанието. Ще излезе кога ли? Пише: август-септември.
УРА!!!

Общи условия

Активация на акаунт