Толкова се разстроях от изявленията на Любов и Марица ,че забравих да ви кажа ...
Здравейте!
От приключването на КПА до вчера ,не бях чела темата Ви...
Канех се да влезна с хубави намерения.
Мариана ,
Приеми моите благодарности ,че правиш всичко възможно за уюта в темата...

Марта ,
За теб са специалните ми благодарности!

Бъди жива и здрава и все такава безпристрастна , позитивна и наблюдателна.
Възхищавам се на твоята концентрираност.
Умението ти погледнеш на историята в сериала и постъпките на героите от всичките ъгли.
Искам да знаеш ,че не пропускам твой пост, ако съм във форума. Ти просто си балсам за моята емоционална душа ,но понякога лишена от наблюдателност.
Поздравления за Хаяско и Свети за хубавите им колажи и клипове..
Поздрави и за Хармония,Комет, Тануша ,Теменужка ,Барисея ,Катрина ,Миранда ...
Много емоционален пост, ноооо..... с определена насоченост ХАРЕСВАНЕТО НА ТУБА. Ей, това ми се струва, че не е за ТОЧНО ТАЗИ ТЕМА, но характери най-различни - Доколкото ми виждат очите, въпросната набедена актриса има десетки теми и едва ли темата за Енгин Акюрек трябва да бъде основа за нейната излишна прехваленост. НОООО, явно и така се получи

Нещо се обърка. Да нямаш алергия към Туба. Говорим за Елиф - а в цитирания пост от теб, няма насоченост нито към Туба, нито към Елиф. Пише се за КРА. А Туба е част от темата като Елиф - ама като не гледаш.... Да кажа: Туба Бюйюкюстюн изпълнява главната женска роля в КРА като Елиф.
Не съм се объркала щото и гледам - в поста не се говори за Елиф! Иначе, не бих казала, че имам алергия към Туба - просто не е моят тип актриса, но и - даже и за актриса не мога да говоря
за нея
Това го знаем всички във форума. Но става въпрос за епизод 1. А и КРА не е само Елиф. А Туба е актриса - така пише в Уикипедия. Но вероятно не е твоята актриса. Тя не е и моята актриса - но е партньорка на Енгин в този проект.
На когото иска да бъде актриса и партньорка - пожелавам й още повече успехи - въпреки, че се съмнявам и то искрено. След като с такъв партньор се показа на такова жалко ниво - какво друго да се очаква от нея. Но, има си фенки - да й ръкопляскат!