Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
Ема тримера е като машинка за подстригване, само че специално пригодено за тяло - има и по-универсални за ръце, крака, гърди при мъжете, има такива за почистване на лице, нос, уши, има и такива за по-чувствителни зони на тялото като бикини зоната .. аз съм доста доволна понеже я няма опасността от порязване, а както казах при мен скубането не е вариант, че много ми се пукат капилярите ..
Тинмон ние сме със сгъваема кошара - на описанието на кошарата пише, че горното ниво издържа тегло до 15кг., а долното до 25кг. - изобщо не се притеснявай за теглото Peace Peace

# 76

Шикер, това е супер, отговори на много неща, за които се чудех и получавах различни мнения. много ти благодаря   bouquet

Мецани, ще ги проуча тези тримери, звучи добре, благодаря ти

# 77
Запис, чак на 6-та страница ви хващам, много работа днес. Ще се връщам да чета довечера като се прибера. Мерси за темата!   bouquet

# 78

Тинмон ние сме със сгъваема кошара - на описанието на кошарата пише, че горното ниво издържа тегло до 15кг., а долното до 25кг. - изобщо не се притеснявай за теглото Peace Peace

супер! Hug мерси за коментарите на всички мами по въпроса ми   bouquet
значи и аз ще се оглеждам за намаления на магнифлекс  Laughing важно ми беше да го знам,  още повече че бебка по-голямата част от денонощието ще прекарва в кошарката и да съм спокойна за нея.

# 79
Да, потвърждавам, че няма да е много тежко за кошарата. Те матрачетата не са особено тежки.
Някой беше писал за матрак 15 мм?! Какъв е тоя матрак, че той направо прозрачен. Моят основния е 8 см. И взехме един сгъваем за пътуване, който ползвам за сгъваемата кошара. Той е 6см.

# 80
  • Пловдив
Да, потвърждавам, че няма да е много тежко за кошарата. Те матрачетата не са особено тежки.
Някой беше писал за матрак 15 мм?! Какъв е тоя матрак, че той направо прозрачен. Моят основния е 8 см. И взехме един сгъваем за пътуване, който ползвам за сгъваемата кошара. Той е 6см.
Техническа грешка 15 см

# 81
Ох вчера така се нарязах със самобръсначката, защото не виждам.....
Да сгъваемата кошара имаме допълнителен матрак.
Ас сега чакама за АГ. Бях на ехограф. Бебо е добре, 1600 грама, 29 седмици и 5 дни. Обърнат е с главата надолу. Беше си скрил лицето и не го видяхме.
P.s Бебо е с  Rh+ и сега ще ми бият Анти Д

I ti li si s otricatelen rezus factor A otricatelna li si az da

# 82
А отрицателна съм. Баткото също е отрицателна и предният път не ми биха Анти Д, но сега е положителна. Точно кръвната група не се знае, само  Rh

# 83
А отрицателна съм. Баткото също е отрицателна и предният път не ми биха Анти Д, но сега е положителна. Точно кръвната група не се знае, само  Rh

А да питам тази инжекция която се бие след раждането аз ли трябва да си я закупя и откъде

# 84
От сутрита не съм влизала и хоп нова тема, че и 6 страници Simple Smile
Връщам се да чета Wink
Благодаря, прекрасна тема както винаги :*

# 85
Момичета,тези които сте ползвали Томи Типи стерилизаторната кутия, на същия принцип ли е като тази на Авент,мога ли да я ползвам и за шишетата,а не само за помпата? newsm78Извинявам се за глупавия въпрос.

# 86
И аз да се включа и то с какво, с оплакване - нещо по пръстите и стъпалата ме избиват едни ситни пъпчици водни., не ме притеняват, но УЖАСНО сърбят.
Колко повече се чесам, толкова повече се разпространяват /поне така си мисля/  #2gunfire
Дайте някаква идея какво да правя.
На 27-28 ще хода до аг, но до тогава smile3511

# 87
И аз да се включа и то с какво, с оплакване - нещо по пръстите и стъпалата ме избиват едни ситни пъпчици водни., не ме притеняват, но УЖАСНО сърбят.
Колко повече се чесам, толкова повече се разпространяват /поне така си мисля/  #2gunfire
Дайте някаква идея какво да правя.
На 27-28 ще хода до аг, но до тогава smile3511
Звучи ми като реакция от обувки и жега  Thinking според мен - крем с невен (в аптеките има такива билкови, дори ти препоръчвам Витасин крем, миризмата му е по-остра само) хладки душове, когато те сърби кожата. Лайката също успокоява и действа противовъзпалително.

# 88
  • София
И аз мисля, че е възможно да е от горещините, но незнам какво може да помогне за сърбежите. Хладен душ звучи добре:)
На мен ми излизат едни ситни пъпчици лятно време ( и преди да забременея), когато е много горещо по пръстите на ръцете, но не ме сърбят много, само че ме дразнят и ако спукам някое мехурче се подува, кожата почва да де бели..мисля че е нещо свързано с неправилна функция на потните жлези

# 89
Тинмон, миризмата не ме притеснява, а з душовете - ми то не трябва да излизам от банята  Crazy/ малко ще ми е добре, в тия жеги/  sweating
Еос, други години са ми излизали по ръцете /пръстите/ и точно както описваш, но тая година оффффффф
Следващата бременност зимна  Mr. Green /на че там няма други проблеми/

Ейййй сега се сетих, че имам един крем за ръце с невен, мерси Тинмон.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт