Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 077
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Явно за кубиците,повечето сме на едно мнение! Ние също сме се спрели на  395 СС мах анатомични,като аз съм 165см и 47кг.  Wink
Вярно ли си мисля,че като си погледна силуета и задоволството ще заличава болката?  Laughing

# 226
  • в 1001-та нощ
Вярно мислиш Simple Smile

# 227
 Alena, аз пак да попитам, дали ти казаха за масажите след първата седмица?

# 228
здравейте и от мен,аз съм нова във форума,но имам нужда от малко помощ и съвети...предстои ми операция на гърдите при д-р Рачев в Плевен,искам да знам дали има някои със скорошни операции при него и какво ви е мнението?благодаря предварително

# 229
И аз много четох за болката при гръдни импланти, не можело да си гледаш домакинството и децата, та с години отлагах подобна операция. Преди половин година най-после я направих. Сега съжалявам, че съм се поддала на внушения от форумите за нетърпима болка и страшни мъки.
Оперирах се при доц . Тепавичарова, издържах дренажите, които тя слага и след 2 нощи си бях вкъщи. На 5 ден бях на работа и си карах колата. Всички писания за неописуемите болки, за мен се оказаха нереални. Раждала съм три пъти секцио, и не- не мога да се съглася, че болката след имплантите дори наподобява тази след раждане. Просто има един дискомфорт като след мускулна треска. Минава за седмица. След болницата не пих никакви обезболяващи, макар че се бях запасила сериозно. Пазех се от вдигането на тежки торби от пазар и прибирането на посудата в кухненските ни шкафове, които са нависоко.
Мога да кажа, че беше мнооого по-леко от очакванията и страховете ми и съжалявам, че го отложих с години.
За размера на имплантите се доверих напълно на доцентката. Резултатът е перфектен.

# 230
  • в 1001-та нощ

Нищо не са ми казали за масажи, все още Simple Smile

Мисля някъде в тялото бях мернала, че Тепавичарова въпреки всички други лекари - не препоръчва масажи  Peace

# 231

Нищо не са ми казали за масажи, все още Simple Smile

Мисля някъде в тялото бях мернала, че Тепавичарова въпреки всички други лекари - не препоръчва масажи  Peace

При мен се изказа категорично ПРОТИВ. Ще ти покаже две упражнения за всеки ден....Отделен е въпросът, че две от сестрите са се оперирали при нея и ти казват да не възразяваш на доцентката и после да не си ...толкова стриктен. В смисъл, тя май малко пресилва. Масажи не съм правила. Спя си със спортния сутиен до ден днешен и сигурно ще продължавам, защото вече ми е супер удобен. През почивните дни като съм вкъщи ходя без сутиен, да си се "слягат"....

# 232
Мили дами,Извинете,че така се намесвам в тази тема,но как стоят нещата с размера на имплантите,препоръчват ми 375сс,анатомични среден профил,но аз 177см,55 кг и се чудя дали е уместно да увелича малко кубиците?

# 233
  • в 1001-та нощ
Зависи от твоите лични размери - предполагам са те мерили - подгръдната обиколка, площта която заемат гърдите - ширината, разстоянието между тях, височината от ямката на врата.

Ако това е макс за площта по таблиците - евентуално може още, за сметка на проекцията - т.е. да са висок профил. Лекарят сигурно е съобразил и това, че си слабичка, ако си и с тънка кожа и без подкожите - може да не стоят добре по-големи.

Някои лекари се презастраховат и предлагат по-малки, други пък искат да задържат клиента и предлагат по-големи, въпреки ест. ефект после .... При кой лекар ходи?

# 234
Консултацията ми беше при д-р Рачев в Плевен и съм се спряла на него,марката на имплантите е мотива,за която прочетох и положителни и отрицателни мнения.Казах на лекаря,че ефекта,който искам е възможно най-естествен...като по принцип имам много,много малки гърди...оттам идва моето притеснение дали,ако избера по-големи импланти ще ми стоят естествено,затова и с него се спряхме на капковидни,не на кръгли импланти....все още съм объркана,бях на консултация само веднъж,предстоящата седмица съм отново

# 235
 Защо не си направиш още една консултация при друг лекар. Относно размера, нали знаеш по вкус и цвет тавариш нет . Изслушай първо предложенията по таблиците, после разгледай снимки в нета " преди и след", и прецени как би искала да изглеждаш. Определено за по-слаби жени капковидните импланти са по-подходящи Wink
 Алена, аз също чета много противоречиви мнения за масажите. Моят лекар ми каза да правя леки по няколко минути на ден. По форумите чета, че на други жени са препоръчвали по-продължителни масажи, от което последствията били много добри. Става въпрос за подмусколни.

# 236
  • в 1001-та нощ
Масажите, вероятно са за разнасяне на оточните течности и фиброзите ... да са по-равномерни, да няма струпвания тук и там, да се разнасят, разбиват ..... Тепавичарова слага дренажи, може би затова не изисква масажи, а е важен и покоят в началото - защото това са големи рани. При всяко местене/друсане ... кървят и следват нови секрети - кръв, лимфа и т.н. които правят отоци...

Бих казала, че отговорът на въпроса с масажите не е еднозначен и по-скоро е конкретен за всеки случай Simple Smile

Сега, непосредствено след операцията се оформя леглото на импланта, зарастват тъканите, формират се и тъканите отдолу - да не е на една кожа. Аз в първия месец не бих правила интензивни масажи, след това - може би, дори за да разкарам евентуални фибрози бих си взела и ензими Simple Smile Поръчах ги, но няма да ги пия преди първия месец Simple Smile

mariqst, така както описваш - според мен сте направили добър избор. Виж колко мм и кубици е разликата при висока проекция  Peace

# 237
Благодаря ви много за мненията,не съм виждала все още въпросната таблица,но тази седмица като отида на консултация ще взема някакво решение  ще пиша отново Simple Smile

# 238
  • в 1001-та нощ
Всяка марка импланти имат такива таблици в нета, но ако няма да се ориентираш какво да гледаш - няма смисъл.

Обсъди го с него пак, вместо да се чудиш Simple Smile За него също е важно да си доволна Simple Smile Нека те информира на плюсовете и минусите Simple Smile

# 239
Размерът, както е казала вече a.l.e.n.a се определя на база твоите "показатели". Като ти измерят основата на гърдите, имплантът може да я превиши като основа с макс. 1см. Т.е. ако при теб основата е 11см примерно, макс. основата на импланта може да е 12см. Естествено на теория може да ти натъпчат и много по-голям имплант, но почти е сигурно после ще се нагърчи и ще изглежда със сигурност много неестествено.

Формата се оказа, че май няма много значение. Аз държах на анатомични и съм с такива, де, но все още гърдите ми изглеждат кръгли. Лекарката ми показа много снимки на кръгли импланти, а на жените им стояха като капковидни, както и обратното. Каза, че зависи най-много от състоянието на гръдния мускул. Колко е и доколко ще успее да натиска импланта надолу.

Проекцията показва колко отвисоко започва "издуването". В профил като погледнеш, при висока проекция, обемът се увеличава още в горната част на джоба, при средна слиза по към средата....

За разрезите да допълня, това което на мен ми беше казано и предреши избора беше:
- през ареолата, само при "професионална" необходимост, т.е. ако гърдите ти са оръдие на труда. При този метод се реже и самата млечна гърда, което увеличавало неоправдано риска от рак на гърдата.
- под гърдата - не се реже млечната жлеза, най-щадящ е, но белегът е видим в гънката под гърдата.
- под мишницата - белегът е скрит, не се реже млечната гърда, НО се прави джоб от мишницата надолу, което увеличава риска от това, имплантите да тръгнат нагоре по канала към джоба, вместо да слиза надолу.

Общи условия

Активация на акаунт