Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 9 тема

• 155 029
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Инфекция,да,след като поразпитах после,се оказа че не си стерилизирала инструментите,че от ХЕИ имала предупреждения за чистотата и стерилност,а една жена патила от нея каза,цитирам,,Тая мърла,дето изпозарази сума ти хора,,и т.и тн Аз ако знаех...Сега вече знам колко е важно да не се водиш по чужд акъл,и ей така от едната суетност да правиш неща от които нямаш нужда,особено касаещи здраве и външен вид SadЗаведоха ме за компания,и ме подкокоросаха и аз да махам отвътре на долните предни зъби едно две петънца зъбен камък...За което няма да си простя никога че се подведох...Сега...сега не ми се говори,както каза един много добър човек и стоматолог;Ако бяхме в нормална държава,щеше да получиш обезщетение с което да си направиш зъбите като кинозвезда,и тя щеше да е с забрана завинаги да практикува,но сме в България.Поне не стигнах до там докъдето докараха Петър Железов,човека без лице CryТова е,безхаберие и нечовешка жестокост, стоматолози ме,,лекуваха,, като започнаха да ми вадят здравите зъби,4 от тях без упойка,аз си знам какво преживях..Не може импланти,а и да можеше нямам средствата,ченета не може,нищо не може,може само да ти взимат парите всякакви,,специалисти,,Да не дава Господ ама ето..

# 361
Brie , надявам се да е успешна, рано е да се каже, но за сега е ОК - присаждане на кост на горната челюст - от едно възпаление ..... доста е стопена. Повдигнати са ми синусите, около носа, трябваше да изграждат алвеоларен гребен с костни блокчета, но в хода на операцията са преценили да вземат кост от брадичката и съм разпрана от брадата до носа - цялата съм в шевове - вътрешни, отвън не личи, само отокът е видим, като бобър съм Simple Smile Надявам се, като е моя кост да се приеме и всичко да е ОК  Blush
a.l.e.n.a , желая ти бързо и по-безболезнено  възстановяване   Hug

# 362
Здравейте в този късен час! Искам да попитам поставялите си ботокс/филър в устните, възможен ли е този ефект като на снимката с ботокс или филър да се постигне http://enelbreak.com/wp-content/uploads/2015/03/kylie-jenner-boc … ntes-despues2.jpg ? Моите устни са точно толкова тънки като на момичето, и се чудя как си ги е оправила и е постигнала толкова големи устни. Скептична съм към ботокса и мисля,че не бих могла да постигна този ефект, за това се обръщам към Вас за едно мнение, дали мога да постигна такива устни. И каква всъщност е разликата  между ботокса и филъра? Какви гадни странични ефекти може да има?

# 363
Това на снимката е Кайли Дженър - една от клана Кардашиян. Доскоро е отричала всякакви интервенции, сега е признала, че е слагала временен филър (temporary filler). Сякаш има постоянни филъри.  Mr. Green

Вероятно можеш да постигнеш такъв ефект, друг е въпроса, че разликата преди и след ще е очеизвадна и ще трябва поддръжка.

# 364
Ами аз за пръв път чувам ботокс в устни  Shocked
Мисля, че това е невъзможно.

# 365
  • София
Аленка, стискам палци. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте в този късен час! Искам да попитам поставялите си ботокс/филър в устните, възможен ли е този ефект като на снимката с ботокс или филър да се постигне http://enelbreak.com/wp-content/uploads/2015/03/kylie-jenner-boc … ntes-despues2.jpg ? Моите устни са точно толкова тънки като на момичето, и се чудя как си ги е оправила и е постигнала толкова големи устни. Скептична съм към ботокса и мисля,че не бих могла да постигна този ефект, за това се обръщам към Вас за едно мнение, дали мога да постигна такива устни. И каква всъщност е разликата  между ботокса и филъра? Какви гадни странични ефекти може да има?

Ботоксът се прави за бръчки.
За устните на снимката - само филър. Hug

# 366
Здравейте на всички!!  Силно се интересувам от добри хирурзи или унг-та,  защото имам проблем със щръкнали ушички и ме търмози достатъчно за да се подложа на отопластика.  Друг е въпроса че е много важно, кой и къде ще извърши тази процедура,  не бих позволила от суетня да ме обезобразят или пък да не получа кой знае колко задоволителен резултат. 

Моля ви нека някой който се е подлагал на такава операцийка да сподели личен опит преживявание, мнение.   Rolling Eyes

# 367
Малко в страни от темата, но да попитам и тук... Понеже има доста момичета, които със сигурност могат да ми помогнат...
Може ли от един ензимен пилинг, правен в салон да се избелят бледи слънчеви петна или е необходимо няколко такива пилинга? Колко е силен ензимния пилинг, има ли зачервяване, видимо белене на кожата?
Кое е за предпочитане ензимен пилинг в салон или по-силен домашен пилинг? Като цена е един ензимен пилинг в салон тук е колкото хубав силен домашен пилинг, който може да се ползва няколко пъти... Та какво да избера?  newsm78
Между другото аз редовно вечер си ползвам Sleep and peel на Filorga и Gamma Hydroxy на Skin doctors.... Та нужен ми е по-силен пилинг за петната.... Peace

# 368
Най-добър съвет ще получиш от лекар-дерматолог!Аз също правя пилинги заради след родилни петна и не бих се доверила на никакво различно лице от адекватен,препоръчан и проучен ДОКТОР!
Късмет  Peace

# 369
Да попитам, някой правил ли си е липосукция и възможен ли е този резултат като на снимката:
https://www.ofertomat.bg/Perfektno-talo-chrez-klasicheska-liposu … ystems-p3957.html

# 370
  • София
Малко в страни от темата, но да попитам и тук... Понеже има доста момичета, които със сигурност могат да ми помогнат...
Може ли от един ензимен пилинг, правен в салон да се избелят бледи слънчеви петна или е необходимо няколко такива пилинга? Колко е силен ензимния пилинг, има ли зачервяване, видимо белене на кожата?
Кое е за предпочитане ензимен пилинг в салон или по-силен домашен пилинг? Като цена е един ензимен пилинг в салон тук е колкото хубав силен домашен пилинг, който може да се ползва няколко пъти... Та какво да избера?  newsm78
Между другото аз редовно вечер си ползвам Sleep and peel на Filorga и Gamma Hydroxy на Skin doctors.... Та нужен ми е по-силен пилинг за петната.... Peace

Доколкото аз съм запозната, ензимен пилинг не помага. Той е на основата на леки киселини. Прави се даже 2 пьти на седница /който иска/ Нямо видимо белене на кожа или е съвсем малко. Peace
За мен, дом. пилинг е винаги по-добър. Поне знаеш какво злагаш. Peace
Химическият пилинг е различен. Кожата ти става като "бебешко дупе". Но. Не трябва да се излагаш на светлина не знам за какъв период от време, не беше малък, зависи кой ти го прави, смисъл какво слага и т.н.
След като цена е едно и също, за какво да мислиш???
Прави си го в къщи. Wink
В какъв смисъл да разбирам ; "да се избелят бледи слънчеви петна"
Това си е за дерматолог. Защото май е витилиго. Не искам да те плаша. Peace

# 371

Цитат
Около контура  на устните може да се постави ботокс, но забравих за какъв ефект, може би за пушаческите бръчки.

dup_julia, това е лесна корекция, която не крие никакъв риск.

# 372
  • София

Цитат
Около контура  на устните може да се постави ботокс, но забравих за какъв ефект, може би за пушаческите бръчки.

dup_julia, това е лесна корекция, която не крие никакъв риск.

Именно на "пушаческите" бръчки се прави ботокс.
Но. мисля че тя питаше за устни. Peace

# 373
 MayyaI , благодаря... За химически пилинг не ми се рискува, кожата ми е ужасно чувствителна, освен това не мога да си позволя нови петна след това... Излизат ми понякога петна от слънцето ако не слагам висок UV-фактор, а сега е време малко да ги избеля да не ме дразнят... Та май ще заложа на домашния пилинг, така сама мога да коригирам колко и как да го правя, има и два варианта - обикновен и по-силен, та мога да пробвам и двата варианта...

# 374
  • София
MayyaI , благодаря... За химически пилинг не ми се рискува, кожата ми е ужасно чувствителна, освен това не мога да си позволя нови петна след това... Излизат ми понякога петна от слънцето ако не слагам висок UV-фактор, а сега е време малко да ги избеля да не ме дразнят... Та май ще заложа на домашния пилинг, така сама мога да коригирам колко и как да го правя, има и два варианта - обикновен и по-силен, та мога да пробвам и двата варианта...

Да ти кажа и на мен не ми се рискува с козметички... И аз бих заложила на домашния пилинг. Peace
За петна : знам, че се премахват с лазер, ама не бледи, а тъмни. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт