PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 7

• 102 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За пръв път и аз получих кутия от GoodBox и съм доволна. Сега съм в дилема дали да поръчам тази за Св. Валентин.

# 541
GoodBox Valentine's day edition - Някой поръча ли  newsm78
http://goodbox.bg/valentines-day-edition

# 542
Аз си я поръчах Peace

# 543
Поръчвам и аз , пък да видим  Grinning

# 544
  • София
Аз чаках да видя дали ще разкрият някой от продуктите в GoodBox Valentine's day edition , но явно няма. Ще поръчам все пак  Flutter

# 545
шоколад и био лубрикант със сигурност  Peace

# 546
или био презервативи.

# 547
  • София
Такова нещо не съм мяркала по магазините, да взема и аз да поръчам  Laughing

# 548
Хаха , не знам , просто предполагам  Laughing

# 549
  • Berlin
 Laughing
 Аз няма да я взимам, залагам и на вино може би. Но био презерватив и лубрикант звучи забавно. Laughing

# 550
На лубриканта и марката предполагам вече  Mr. Green той се върти от известно време време в блог пространството

# 551
  • София
Нещо почвам да се отказвам май от поръчката на тази кутия Grinning не ми трябват лубрикант, шоколад и вино.

# 552
Нещо почвам да се отказвам май от поръчката на тази кутия Grinning не ми трябват лубрикант, шоколад и вино.

В манастир ли живееш? Хайде,остави лубриканта...ама кой отказва шоколад? Laughing

# 553
  • София
 Laughing Не живея в манастир, просто не ползваме лубрикант. В къщи постоянно имаме по няколко шоколада включително и био, както и вино Simple Smile За това имам очаквания да има и нещо по различно от шоколад и вино Simple Smile

# 554
Здравейте момичета,

извинявайте, ако се намесвам твърде рязко в темата, но за пръв път поръчвам бюти кутия - Валентинското издание на Good Box и нямах търпение да се похваля, че вече получих кутията и не съм разочарована от нея Simple Smile)) Мога да кажа, че няма вино и презервативи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт