Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 218
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Купувам си филето и ми го теглят, затова знам колко е грамажа. За съжаление тези дни нямам никаква възможност да си готвя.  Confused

# 346
Момичета имам 1-2 въпроса Simple Smile Утре съм на едно работно събитие, дали мога да пия кока кола зеро, която се дава като позволена ? Обезмасленото какао и обезмасленото сухо мляко от къде ги купувате? Тях кога мога да ги консумирам? newsm78

# 347
  • Испания
Момичета имам 1-2 въпроса Simple Smile Утре съм на едно работно събитие, дали мога да пия кока кола зеро, която се дава като позволена ? Обезмасленото какао и обезмасленото сухо мляко от къде ги купувате? Тях кога мога да ги консумирам? newsm78

1. Може да пиеш.

2. Толерираните могат да се консумират от втора фаза. Не повече от два толерирани продукта на ден. Т. е. ако консумираш обезмаслено сухо мляко и обезмаслено какао, не трябва да използваш същия ден и царевично нишесте, например, или друг толериран продукт.

Разрешеното дневно количество е: какао - 1 чаена лъжичка, сухо мляко - 4 кафени лъжички.

Ето още за толерираните продукти: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285

# 348
привет за първи път от мен.
чета ви от няколко дни, защото и аз се захванах  с дюкан, а вие ми действате доста мотивиращо - та реших да се представя.
вече съм правила диетата веднъж и постигнах много добри резултати, задържах свалените килограми доста дълго време. само че докато бях бременна, качих над 25 килца и макар че от тогава са минали над 2 години, още не мога да се избавя от 10, че и малко повече.
стартирах диетата с 80 кг и направих 10 ударни дни - знам, че е множко, но дълго време кантарът не помръдваше, а аз исках максимален ефект именно от тази фаза. на финала (днес) съм 77 и стартирам с ПЗ. целта ми е да стигна 70, но и на 68 няма да се сърдя Simple Smile
Исках да попитам от къде си купувате стевия и до колко всъщност тя е позволена  -  вече ми се хапва сладичко, а изкуствените подсладители хич не ги обичам.
Също и овесени трици - от къде ги взимате и кои марки препоръчвате.
Благодаря и лек ден! 

# 349
  • Oslo,Norway
Привет на всички  bouquet
Добре дошла и на теб mamaslonинтересен ник  Grinning
За съжаление аз не мога да ти отговоря на въпросите , защото не живея в България, но предполагам че по био магазините ше намериш стевия.

Искам да попитам по колко пъти си позволявте да хапвате рулца от рации и какво количество newsm78

И още един въпрос , имате ли наблюдение как влиаяят на режима обезлактените млечни продукти.
В тях съдържанието на вълехидрати е значително по-малко  newsm78
Аз съм -100гр от вчера и спирам да се тегля веки ден  #2gunfire(а бяха времена  , когато свалях по 500гр за 2дни)

П.С.
И забравих за пушената сьомга, знам че е от позволените , но както всички знаем си е доооста мазна , какво е вашето мнение :*
Хубав ден на всички

# 350
сетих се за още неща, които исках да попитам:
1) от къде се сдобивате с парафиново масло (в София)
2) позволени ли са соевият сос и балсамовият оцет при готвене в първите 2 фази
3) мога ли да ползвам вино или друг алкохол пак при готвене  (на месцата много им върви) Simple Smile

# 351
  • Испания

Исках да попитам от къде си купувате стевия и до колко всъщност тя е позволена  -  вече ми се хапва сладичко, а изкуствените подсладители хич не ги обичам.

Позволена е. Тя е единственият естествен подсладител.

2) позволени ли са соевият сос и балсамовият оцет при готвене в първите 2 фази
3) мога ли да ползвам вино или друг алкохол пак при готвене  (на месцата много им върви) Simple Smile

Соев сос - да, в ограничено количество. Най-добре е, ако откриеш такъв без захар.
За соевите продукти можеш да прочетеш тук, ако искаш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504

Вино може да ползваш: 1 с. л. Като готвиш в тенджера без капак, алкохолът извира.

Откъде можеш да купиш различни продукти, сигурно ще ти напише някоя дюканка, която живее в България.

Добре дошла и успех!  Hug

Искам да попитам по колко пъти си позволявте да хапвате рулца от рации и какво количество newsm78

И още един въпрос , имате ли наблюдение как влиаяят на режима обезлактените млечни продукти.
В тях съдържанието на вълехидрати е значително по-малко  newsm78
Аз съм -100гр от вчера и спирам да се тегля веки ден  #2gunfire(а бяха времена  , когато свалях по 500гр за 2дни)

П.С.
И забравих за пушената сьомга, знам че е от позволените , но както всички знаем си е доооста мазна , какво е вашето мнение :*
Хубав ден на всички

1. Рулцата от раци са разрешени в неограничени количества.

Ям ги през цялото време и не ми влияят на теглото. Свалях килограмите ритмично и без те да ми пречат. Някои дюканки казваха, че задържат от тях.

Ето какво отговаря Дюкан във френския официален сайт и чат с него:

В: Думата “неограничено” продължава ли да е валидна за рулцата от раци, които съдържат картофено нишесте и 6% въглехидрати?
О: Да.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298321#msg20298321

2. Не съм консумирала млечни без лактоза.

3. Всички риби са позволени, включително и пушените. Мазнината в рибите /сьомгата/ е полезна.

# 352
Я да ви нагледам аз набързо  Grinning

Добре дошли  на всички нови дюканки и успех  bouquet

Терииии, направо ми идва да изиграя танца на радостта заради случващото се с теб. Поздравления  Hug
ArhMih, да им се невидят и ЕГН-тата ни. Голяма борба ще е с тези килограми, но няма да се даваме. Ние и така сме си хубавици  Crazy
Ври, не ми се губи като ланския сняг, ами да вземеш да се явиш на отчет  Hug

Ехее, и биг баба ни е навестила, и овесенкото и тя...

mamaslon, стевията си я купувам от Кауфланд. Дори ми се беше мярнало тази седмица ли, предната ли, беше на промоция. И триците от там, но не мисля, че има голям избор на марки. А и аз не гледам, хващам обикновено най-големия пакет който видя и така. Гледам само ако е възможно да е по едро смлян, че така ги харесвам.
Парафиново олио вземам от аптеките, но всъщност съм го правила само веднъж. Отслабнах и без него.
Обезлактени млечни не съм консумирала. Въглехидратите ясно, но им погледни мазнините.

Аз съм заковала 58 кг от известно време и не мърдам. Вечер карам предимно на любимата салата от червено цвекло, не знам кога ще й се наситя. В дългосрочен план при мен явно борбата ще е да не минавам над 60кг.

Напомням, че съм в четвърта, да не се подведе някой.

Хубав ден от мен  Hug

# 353
благодаря за скорострелните отговори, момичета!

# 354
Да дам дневния си отчет Wink
1/2кис. мляко с две лъжици трици; кафе с малко мляко; 2 пил филета;кола зеро(доста) белтък с извара и 30-та гр. екскуиза; 1 пил. филе. + фитнес. Сега пих една чаша студено прясно мляко , защото уж ми действа разхлабващо, но ефект още няма. Не мога да ида до 00 от неделя и вече съм ужас. Но днес сутринта все пак реших да се претегля  - понеделник сутрин бях 65,4кг., днес 62,9 , хареса ми.
Днес още увеличих яденето, даже ми се вижда пак много. Утре ми е 5-ти ден(ако броим понеделник)  Wink беше си доста напрегната седмица, а като се чувствам така винаги търся вредните въглехидрати, но съм доволна от себе си, не съм съгрешила, снощи бях на гости, не докоснах нищо. И 2 кг. и малко си ги чувствам като успех, само тези 00 ме мъчат  newsm78 , пих и чай от сена, дано в близките часове да има резултат, че иначе и аз не знам Simple Smile

Но утре е петък, един от най-хубавите дни

# 355
добро утро, дами (и кавалер - до колкото разбрах има един Simple Smile)
бихте ли ме посъветвали относно редуването на П/ПЗ във втора - кое ви се струва по-подходящо - 1/1  или 5/5 в моя случай - целта ми е да сваля 7-10 кг (не съм го фиксирала още, зависи как се чувствам, ще преценя в крачка). какъв е вашият опит - кое е по ефективно, но все пак и кое е по-лесно да се спазва от гледна точка на организация в забързаното ни ежедневие...

# 356
  • Испания

само тези 00 ме мъчат  newsm78 , пих и чай от сена, дано в близките часове да има резултат, че иначе и аз не знам Simple Smile

Пепи, пробвай нещо от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22878004#msg22878004

Това имах предвид снощи. Браво за резултата!  Hug

бихте ли ме посъветвали относно редуването на П/ПЗ във втора - кое ви се струва по-подходящо - 1/1  или 5/5 в моя случай - целта ми е да сваля 7-10 кг (не съм го фиксирала още, зависи как се чувствам, ще преценя в крачка). какъв е вашият опит - кое е по ефективно, но все пак и кое е по-лесно да се спазва от гледна точка на организация в забързаното ни ежедневие...

Зависи дали те натоварват П дните и зависи от ритъма ти на живот. И едната, и другата схема са еднакво ефективни. Както можеш да избереш и 2/2 или 3/3. Според мен въпросът е: не коя схема, а да се спазва стриктно.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22890288#msg22890288

# 357
  • Плевен
Юпиии, Пиратче, Ври!!!  Hug Hug Hug
Добре дошла, мамаслони! bouquet
Аз - добре, нямам време за темата, само хвърлих едно око!
Мацинко, пиши, бе! Не се оставяй толкова лесно да те пропъдят! Heart Eyes Laughing
Деничка, ако можеше най-добре би било само на риба да караме - Омега 3 си е това!!! Безценно е в този беден на мазнини режим!!!
Тери, Лени! Hug Hug

Приятни почивни дни, банда!

# 358
Пиратче, АрхМих, прегръдки, сладурки  Hug
Аз имам гости тези дни и нямам никакво време за компютър  Wink
Успех на всички   bouquet

# 359
Днес 5ти ден- абсолютно същото като вчера, но без фитнеса, не ми остана време .
Правя ремонт в кухнята и скоро ще ми е готова тогава ще разнообразя с храненето, че вече ми омръзна. Чудя се утре протеинов ли пак да или да хапна малко салати, а килограмите днес бяха с 200гр. повече  newsm78 . Как мислите , дали да направя 6 или да остана с 5 дни протеини ?

Общи условия

Активация на акаунт