Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 267
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Още от ден едно срещам сухо отношение тип чети си FAQ които аз съм си написала. Такова отношение ми е адски неприятно. Да ми се изтаква А къде съм объркала и да не пускам поредни постове, ми хайде не мерси. Нямам си друга работа цял ден ще и снимам книгите да и доказвам че не е все знайна и трябва да си ъпдейтне знанията. Както твърдеше че 1/1 не бил най добрия начин. То за това и са спряли всички да пишат.

Приятно ми беше да си пообщуваме.  Wink сайонара.  Wink

# 331
  • София
Аз откакто открих хляба с трици диетата ми е прекрасна, даже и мм карам от него да яде че има проблем с холестерола. Толкова лесно се прави а такава вкусотия вкарва. Ям по четвърт на ден, и то за закуска.  Има и различни варияции в книгата даже и за хлебопекарна има, но аз правя този с к.мляко. Днес се чудя дали да направя един Овчарски пай с карфиол, ще стана много фенси с тия рецепти, даже и за  една торта се чудя, пак от книгата,  тя е с царевично брашно, което е позволено в минимални количества във втората фаза.
Би ли споделила по коя рецепта точно го правиш хляба с трици?
И вместо запис - 2 думи за мен. От вчера съм в ударна. С диетата съм отлабвала 26 кг след първата бременност, свалих ги за 7 м., като бях желязна и нямах нито едно прегрешение. Спазвах си 3 и 4та по книга и всичко си беше на 6 - поддържах без проблем 52 кг няколко години.... Но, още преди да видя втория положителен тест, започнах да повръщам от триците, а после в първите месеци карах предимно на солети и бисквити... спрях зумбата, протеиновия ден, триците... и резултатите не закъсняха... Не почвах режима преди да се отбием, но вече съм с вас - имам да преборя едни 15 кг, но вярвам, че с упоритост и воля пак ще успея!

# 332
  • Oslo,Norway
На мен пък не ми е много ясно за какво се чепкате толкова, единственното което виждам е че има хора които повече от 7години се опитват да дадат съвет (тези същите хора си ги спомням от предишното си спазване на режима), ако искаш го приемаш ако искаш не. Ако пък не ти харесва си търсиш друг форум.Не виждам някой друг да се е втурнал да помага.
Убедена съм че ако се спазва добрият тон от едната страна  същото ще се случи и от другата !
С емигрантският си живот , разбрах че мамка му никога не се подкрепяме и вместо да си помагаме се хапем едни други!
За мен не сте прави да , най-малкото е неУВАЖИТЕЛНО да  не цениш труда на другите.
Смайлис благодаря за съвета !!!

# 333
  • Испания
rossykv, добре дошла!  Hug Разбира се, че ще успееш.

Дени, за нищо. Аз ти благодаря.  Simple Smile

# 334
На мен пък не ми е много ясно за какво се чепкате толкова, единственното което виждам е че има хора които повече от 7години се опитват да дадат съвет (тези същите хора си ги спомням от предишното си спазване на режима), ако искаш го приемаш ако искаш не. Ако пък не ти харесва си търсиш друг форум.Не виждам някой друг да се е втурнал да помага.
Убедена съм че ако се спазва добрият тон от едната страна  същото ще се случи и от другата !
С емигрантският си живот , разбрах че мамка му никога не се подкрепяме и вместо да си помагаме се хапем едни други!
За мен не сте прави да , най-малкото е неУВАЖИТЕЛНО да  не цениш труда на другите.
Смайлис благодаря за съвета !!!
Подкрепям те напълно,всеки има свое мнение и всеки има правото да го изрази.Целта ни е една и борбата е обща,всеки е полезен с нещо,никой с никого не дели и не е необходимо да се разединяваме.
Колкото до напредъка при мен за сега е нулев-в цикъл съм и си позволявам по една две ябълки на ден ,че умирам за сладко.С приключването на гореспоменатият дразнител ми привършва и ПЗ дните влизам в П дните та се надявам там да уравновеся нещата(да поясня,че съм втора фаза)тези сантиметри този път трудно се смаляват дявол да го вземе,но пък каква гръд  #Crazy

# 335
  • UK
Bigbaba5 и Джу- страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet

На английски cornmeal е царевично брашно (жълто и смляно на дребно) от което се прави качамак например.
corn flour- е нишесте (бяло на цвят, смляно на прах) което Дюкан разрешава за сгъстяване на ястия.

Минус 3.20кг съм  Party ям еднообразно, защото не ми се готви тези дни. Сутрин ям ''телешкои бекон'' или пушена сьомга, на обед голямо парче пилешко, следобед едно кисело мляко обезмаслено, вечер пак пилешко бутче или риба. Пийвам кола зиро чат пат. Добре се чувствам за сега, не съм уморена.

cveteto79- защо не си правиш Дюкански сладкиши или поне сладка палачинка? И мен ме удря хормона и бая кисело мляко пих днес, повече от позволеното.
За уикенда планирам тричава палачинка с разбити белтъци като топинг.

# 336
Тъмните пръчици в дясно на какво ви приличат?  newsm78

Сушено месо...филе Елена, пастърма...вкусна залагалка Grinning

# 337
Здравейте момичета,
да си дам отчет за деня. Днес 1/2кофичка 0,1к.мляко с лъжица трици + хуск + малко прясно кафе в мляко. 80 гр. пилешко филе на скара; общо 5 белтъка ; 50гр. извара; 100гр. екскуиза; 1/2 чаша прясно мляко 0,1
След работа бях и на фитнес и сега вече съм скапана Simple Smile Имам опасения да не прекалявам с количествата  newsm78 но пък не се чувствам гладна. Мисля, че би трябвало днеска храната да ми е добре  Joy

# 338
  • Oslo,Norway
Pepitas0202 не съм толкова веща, но на мен лично ми се виждат много млечните,и аз много ги обичам , но от опит знам че бавят нещата.Успех
Искам и аз да попитам нещо, тъй като всеки ден цедя сокове на децата и бъркам разни смутита, дали утре като първи ден от 2ра ще мога да го отпразнувам с един сок от моркови  Thinking
Лека и спокойна вечер от мен Simple Smile

# 339
Пепита, според мен ти е малко яденето. 1/2 чаша прясно мляко за вечеря? Това си е гладуване Grinning От утре наблягай на мръвките.  Peace
Виж Тери как похапва и вече е близо 4-ри кг. надолу

# 340
  • Испания
Имам опасения да не прекалявам с количествата  newsm78 но пък не се чувствам гладна.
Според мен е малко храната ти, но всеки яде различно количество. Важното е да не гладуваш.

Дани, може, но внимавай с морковите. И Дюкан предупреждава да ядем по-рядко моркови. Пиша от телефона и не мога да ти постна цитат.

П. П. От книгата /в главата за втора фаза/:

РАЗРЕШЕНИ И ЗАБРАНЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

От тук нататък плюс протеиновите продукти имате право на сурови или варени зеленчуци, които също можете да приемате в каквото количество желаете, в който и да е час на деня и в каквато комбинация ви се прииска. Позволено ви е да консумирате домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, керевиз, копър, всички видове салати, включително от ендивия, салатно цвекло, патладжан, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, стига да не е на всяко ядене.

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 09:12 от smileys

# 341
  • Oslo,Norway
Добро утро на всички  bouquet

И така аз влизам във 2ра с тегло 99кг тоест свалила съм 2кг за 7 дни, което никак не е лошо Simple Smile
Благодаря за инфото смайлис, аз съм го чела, но се чудех при положение че е концентрация от морков , дали е удачно и май ще пропусна.
Снощи като ме удари глад за сладко и в 23:30  бърках крем с мляко и жълтъци  Shocked
Отслабващ и усмихнат ден на всички

# 342
  • UK
свалила съм 2кг за 7 дни, което никак не е лошо Simple Smile
Браво  bouquet С времето апетита ще намалее. Аз даже сега съм пред МЦ и вичко е под контрол, а обикновено само торти и буклуци са ми в главата.

pepitas0202-и от мен да чуеш, че ти е малко храната. В книгата на Дюкан има примерни менюта, погледни за да се ориентираш. Според мен този режим е добър за регулиране на булимия, защото с времето разбираш, че няма нужда да ядеш мазни и тестени храни, които и без това не само, че не ти решават проблема ами и ти объркват хормоните, т.е. още повече те депресират. Дюкан казва да се яде редовно и ''превантивно'', иначе има голяма вероятност да се нахвърлиш на забранени храни.

Аз карам 3/3 за сега.

днес ПЗ:
З-ка: палачинка+телешко филе
10:30ч:120г кисело мляко ягода, френско с 0 мазнини и без захар
Обяд: спанак с извара+пилешко бутче
Вечеря:бяла риба печена с ивици чушки

Исках още да пиша, но ми се спинка.  Simple Smile

Лека на всички дюкеси  Hug

# 343
Здравейте сладурки, ще пробвам да увелича малко храната
Иначе днес:
З- направих си едно кис. мляко с две лъжици трици , изядох половината
кафе с мляко, към 10ч. още едно кафе с мляко
Обяд - 1 пилешко филе на скара - 100гр.
скъм 3 ч. още едно пил. филе на скара- пак 100 гр.
6ч вечеря- пак филе
и се сега си дояждам сутришното кис. мляко  Wink

така мислите ли, че е добре  newsm78

# 344
  • Испания
Пепи, по-добре е от вчера. А ти защо мериш грамове? В дюканския режим не се мери храната, нито се смятат калории. Препоръчително е триците да се ядат на закуска.

Предполагам, че по-натам ще започнеш и да си готвиш, за да ядеш по-разнообразна храна и да нямаш проблем със запек.

Успех!  Hug

П. П. На мен на едно хранене не ми стигаше половин печено пиле /без кожата, разбира се/.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт