Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 278
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Испания

Исках и да питам, по лекарски препоръки взимам едни фибри хуск, предполагам не е проблем да продължа с тях  newsm78 Как мислите?

Добро утро!

Няма проблем. Тези фибри влизат в дневното количество трици, т. е. ако взимаш 1 с. л. Хуск, триците трябва да са 2 с. л.

# 316
  • София
Аз откакто открих хляба с трици диетата ми е прекрасна, даже и мм карам от него да яде че има проблем с холестерола. Толкова лесно се прави а такава вкусотия вкарва. Ям по четвърт на ден, и то за закуска.  Има и различни варияции в книгата даже и за хлебопекарна има, но аз правя този с к.мляко. Днес се чудя дали да направя един Овчарски пай с карфиол, ще стана много фенси с тия рецепти, даже и за  една торта се чудя, пак от книгата,  тя е с царевично брашно, което е позволено в минимални количества във втората фаза.

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 08:29 от Мацето

# 317
  • Испания
Аз откакто открих хляба с трици диетата ми е прекрасна, даже и мм карам от него да яде че има проблем с холестерола. Толкова лесно се прави а такава вкусотия вкарва. Ям по четвърт на ден, и то за закуска.  Има и различни варияции в книгата даже и за хлебопекарна има, но аз правя този с к.мляко. Днес се чудя дали да направя един Овчарски пай с карфиол, ще стана много фенси с тия рецепти, даже и един киш се чудя, пак от книгата,  той е с царевично брашно, което е позволено в минимални количества във втората фаза.

Царевичното брашно не е позволено. Царевичното нишесте е толериран продукт. 1 с. л. /20 г/ на ден.

Списък с толерираните храни: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285

Маисена /брашно и нишесте/: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22896212#msg22896212

# 318
  • София
Освен да ме накараш да си изхвърля дипломата от Английската филология и да ми кажеш че cornflour не е царевично брашно

Скрит текст:

Скрит текст:

# 319
  • Испания
Ооооо, не. Уточнявам това, което е според Дюкан на български и испански.  Wink

Коя рецепта е това? Имам книгата на испански и ще погледна в нея какво пише.

# 320
  • София
Ами това е от две книги директно от Дюкан,подарени от компанията на Дюкан, ново, и в двете пише едно и също, така че това че ти ми даваш някакъв линк в който си описала някакви неща сменя тежеста. Никаде не пише нишесте, а брашно. Не се сърди ама моето има повече тежест, тъй като е черно на бяло подписано от него. Диетата еволюира и се променя постоянно, той постоянно променя нещо в нея както и нутриционистите му предполагам.

# 321
  • София
Ето ги трите книги, и в трите пише едно и също

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 322
  • Испания
Ами това е от две книги директно от Дюкан,подарени от компанията на Дюкан, ново, и в двете пише едно и също, така че това че ти ми даваш някакъв линк в който си описала някакви неща сменя тежеста. Никаде не пише нишесте, а брашно. Не се сърди ама моето има повече тежест, тъй като е черно на бяло подписано от него. Диетата еволюира и се променя постоянно, той постоянно променя нещо в нея както и нутриционистите му предполагам.

Не се сърдя. Нека твоето, както се изразяваш ти, да има повече тежест.  Peace Нито в българския, нито в испанския вариант е разрешено царевичното брашно.

Попитах те за конкретната рецепта, която имаш предвид, за да видя в книгите, които имам аз, точно какво пише. Аз имам "Моята диета в 350 рецепти" на български и "Дюканското сладкарство" на испански.

Постовете може да се редактират, за да не се пускат два един след друг от един и същи потребител.  Peace

П. П. В руския вариант също е царевично нишесте. Сред толерираните продукти единственото брашно е соевото. 1 с. л., като в испанския вариант уточняват: "вместо царевичното нишесте".

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 10:07 от smileys

# 323
Аз такива терзания не съм имала, защото не виждам тази лъжичка с какво толкова ще промени вкуса на ястията...та съм я игнорирала от рецептите.
Протеини му е майката на режима и то колкото повече, толкова по-добре. Првех си тутманик само с трици и ми беше лесно и без въпросителни.

# 324
  • Oslo,Norway
Добро утро на всички,
По незнайни причини от 98.300 днес съм 99.400 Rolling Eyes
Знаех че е вода , но все си мислех че ще гледам по -малки цифри Confused
А си спомням първият път като правих режима как хвърчаха килата #2gunfire
Пожелайте ми успех, днес е 7 ми ден и се чудя дали да ни ги направя 10дни ударен като Ланистър.
То с този темп отиде та се не видя сигурно ще влезна в 3та 2040год Laughing
Хубав вторник на всички Coffee отивам че положението е newsm32 newsm32

# 325
  • Испания
Дени, не се стряскай! Минавай утре на ПЗ. Като си стриктна, килограмите ще паднат.  Hug

Целувки на  newsm32 newsm32

# 326
  • София

Не се сърдя. Нека твоето, както се изразяваш ти, да има повече тежест.  Peace Нито в българския, нито в испанския вариант е разрешено царевичното брашно.

Попитах те за конкретната рецепта, която имаш предвид, за да видя в книгите, които имам аз, точно какво пише. Аз имам "Моята диета в 350 рецепти" на български и "Дюканското сладкарство" на испански.

Постовете може да се редактират, за да не се пускат два един след друг от един и същи потребител.  Peace

П. П. В руския вариант също е царевично нишесте. Сред толерираните продукти единственото брашно е соевото. 1 с. л., като в испанския вариант уточняват: "вместо царевичното нишесте".

Дали мислиш че с акаунт с 3000 мнения не знам че се редактира пост? Чети си испанските форуми. Wink аз спирам да пиша в тази тема.

# 327
  • Oslo,Norway
Мацето недай така с лошото бе....
Грубо е отношението ти , спрямо човек който винаги е насреща и се опитва да помогне дори и с неща от испанският сайт!

Смайлис- мислиш ли да минавам във 2ра, бях чела преди че доста по трудно се свалят 2рият път на режима , дано не се окаже вярно за мен - та заради това и си мислих да стоя още 3 дни в първа newsm78

# 328
  • Испания
Дени, според мен, да. Организмът ти се съпротивлява, хормоните ти бушуват след бременността и раждането, но всичко ще влезе в релси.  Simple Smile С още 3 протеинови дни само ще се измъчиш.

# 329
Чета от не малко време темата и хората, на които бързате да слагате ореоли, определено не винаги са насреща, по-скоро действат избирателно. Ето, аз попитах нещичко преди страница да речем, ама отговор йок  Wink
За сметка на това се сещам за други хора, които винаги са насреща за добра дума и съвет, но пък ги нарекоха лицемери и прочие епитети. Да живее абсурда!
Вярно, казах преди известно време, че темата ще се разцепи, и за мен си е така. Едни пишат на други, трети си говорят само с четвърти... Големи благодарности за това на двама-трима человека  Crossing Arms
Мацето, аз знаеш ли откога се каня да спра да пиша тук? Ама все се сещам, че така ще зарадвам някого си и просто не му доставям това удоволствие  Mr. Green
Колкото до режима, според мен си следвай книгите, които имаш от Дюкан. По-точно и вярно от написаното от самия доктор не виждам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт