Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Страхотни снимки на монасите  Heart Eyes Марги, благодаря, че ги показа  Hug

Аз нещо не мога да се върна в правия път  Close много се ядосвам. Мине ли 17 ч. и само глупости са ми в главата. Като си спомня по време на изчистеното хранене покрай предизвикателството на Инес как не ми се ядеше дори троха шоколад  ooooh! Какво нещо. Като ги ядеш - ти се ядат, като не ги ядеш - не ти се и ядат (боклуците де  Mr. Green ) Ще трябва много сериозно да се стягам, че така само се мъча.

Ох, толкова ми е хубаво да си пия кафето тук  Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 646
  • на 90 км от морето
Привет, момичета Simple Smile

За днес отчитам БР workout 2. Страхотна тренировка, доволна съм. Предполагам, че следващите ще станат по-трудни и ще падне яко потене  Whistling

Лек ден на всички   bouquet

# 647
  • София
За днес отчет P90X - Plyometrics. Както коментират тази тренировка - " не прекарваш много време на земята" - подскоци има, не е като да няма. Simple Smile А пък чичо Тони я нарича "The mother of all P90X workouts". Тренировката е доста добра. Повечето упражнения ги има във видеата на Джилиън. Някои съм срещала и при Шон. Точно един час е. Доста е интензивна и на 30-тата минута вече ми се искаше да приключвам, но я изкарах докрай и съм много доволна.
Трябва да прочета и диетата към програмата, защото храната със сигурност трябва да я изчистя.
От вчера имам мускулна треска на гърба и гърдите, което много ме радва, защото означава, че съм работила правилно.

Би, ще дам отзиви дали има и какви са резултатите по - натам. Peace

Цените на гирите са такова и в Спорт депо, но благодаря на Мерида, че сподели и за Метро. Ще трябва да си купувам някакви, но още незнам какви кг.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 09:44 от Home raider

# 648
  • София
Здравейте!
Аз се завърнах от спортния лагер (където спортувах предимно мъкнене на 11 кг хлапе или търчане след него Crazy). Вчера пропуснах тренировката, защото исках да се наспя, но от днес съм на линия с ден 23 от 90 ДП на Румяна. Видях зор, въпреки че са само 20 минути - явно 10 дни бездействие си казаха думата.

Много ме изкушава БР, дръпнах си я и ще я започна веднага след 90 дневното (което вече взе да ми омръзва Rolling Eyes).

Марги, снимките са страхотни!

# 649
Дива, много приятни изглеждат, макар и кратички тренировките, които споделяш  Peace Днес ще правя силова - крака, дупе, корем и ще взаимствам нещо. За вчера - плуване. За храненето мога да се хваля само. Даже липсата на резултати не ме обезкуражава тоя път, напротив  Mr. Green Продължавам така, пък рано или късно ще се размърдат килцата/сантиметрите.

# 650
Момичетата минавам само да ви поздравя с Добро утро и да ви се оплача че съм пипнала някакъв вирус и днес съм пас  дори храната не знам каква ще ми е .Хапнах сутринта 1 филийка  със смес от яйца и сирене и това е .

Скрит текст:
Попринцип не съм паника обаче последната седмица имам здравословни проблеми които не ми пречат на режима но взимат да ме притесняват.На няколко сутрини мибеше зле понякога се учавствам отпаднала и някакви неприятни болки в кръста newsm78 да видим ,утре съм си записала час за лекар дано не е нещо сериозно .

# 651
отчет Chalean Extreme - Lean 1

# 652
Здравейте момичета.

Отчитам се със спининг. По график имам и Cardio Fix, така че ще гледам да го вмъкна следобед.
Тренирах днес на гладно, тъй като се успах за тренировка и пих само L-carnitine. След тренировка хапнах диня  Heart Eyes, за обяд ще си направя яйца със зеленчуци и таратор.

# 653
  • Пловдив
Здравейте, спортни!
Йо, със сигурност, само дерзай   bouquet
Марги , благодаря за фотосите и аз  Hug
Агент  Hug  hahaha
Хоум, супер, че си се решила за чичо Тони. Той е стар, но златен  bowuu И макар да не те размазва на земята, го прави с една цел - да устискаш края на тренировката. Има едно приложение към Р90Х, в което може да си записваш всеки път тренировките, повторенията и т.н., вместо на лист, и да следиш прогреса. Аз скоро си ги преглеждах. Доста по-здрава съм била тогава, като говорим за сила. Благодарение на Тони, накрая , казвала съм, правех по 150 лицеви опори на тренировка, от раз 27-28. А сега мога 15 примерно. Плиометричната и аз я харесвам, ама си признавам, че ми идваше лекичка /правех Р90х малко след Инсенити/ и я трансформирах с Плиометричната от Асайлъм 1, която е убиец, а и е по-кратка. Ако някога ти омръзне тази, може да пробваш. Ще се радвам да споделиш резултати, аз бях много доволна откъм начина, по който си чувствах тялото, с тази йога всяка седмица много си бях развила и гъвкавостта, нещо, което сега липсва. Та, дано не те откажат по-дългите тренировки, но ... няма как, Р90Х3 не е и на половина добра, та 30 мин. явно не стигат при чичото.   bouquet Ню също я прави, Полярното мече и тя.
Аз отчитам Хийт Пауър. Направо ми разказа играта, пуууу... Естествено, накрая на земята не можах да спазвам тяхното темпо, просто рамената и ръцете така ми ги изтормози, че планк да държа за разни коремни. Тц. Нищо, другия път. Имах по програма и Стреч и стренгт, ама сутринта реших да си я оставя за следобед, а сега съпружеското тяло ме ядоса, после сина ми доведе деца вкъщи и май няма да мога. Тъпоооо. Нищо, квото, такова.
Браво на мадамите с 21 дей фикс, ще чакам снимки преди и след. Вив, ати що не направиш екстрийма, щом фикса ти харесва? Страх те е да не направиш маса ли с него? /мен това ме отказа/. Ама ти не си ендоморф, та няма да имаш проблем  Hug
Дива, ти много убиващи компилации правиш - и Джаки и Боб и Кристи  ooooh!
Фъстък, беше казала, че тази седмица ще сменяш Шалийн, а пак си на нея? Или греша?
Ии Keep it real and stay with the fight  Laughing
Весел ден!

# 654
  • Бургас
Много сте напреднали всички.
Аз днес започнах с табата с напади, после любимите ми "петимата тибетци" и завърших с няколко асани - рало, свещ и др. От табата така ми се разтрепераха краката, че като разхождах след половин час нашето хъски Нук, при едно по-рязко дръпване ме просна по корем на земята. 100% ще имам мускулна треска - краката боляха след 2 дни, нали? Вчерашната ми табата беше с коремни упр. - по-леко беше. Доста време ще ви догонвам. Embarassed

# 655
Днес съм на Extreme Circuit. В гамата има толкова много упражнения за гръб, че често ходя с мускулна треска.  Mr. Green До сега съм имала само след ходене в зала и гребане с лоста.  Grinning С храната съм на моменти... един път мога да си хапвам както трябва, друг път ми се прияждат неща, които не обичам.  Embarassed

# 656
  • София
Люба, благодаря за споделеното за Р90Х и предложенията.  bouquet Намерих го аз този екселски файл и цял следобяд вместо къщна работа, аз файла цъкам. Mr. Green Направих и фит теста днес .  Малко ме е яд, че не го направих преди да започна програмата, защото след двата дни тренировки малко са ми изморени ръцете и имам  мускулна треска и не знам дали съм дала максимума,  но чак вчера видях че има такъв тест. Simple Smile

Та ето  и резултатите от фит теста:

Push-Ups   - 11   повторения (не от коляно,а нормални)
Toe Touch    - + 7 см.
Wall Squat - 60 Seconds
Bicep Curls- 20   Reps с 4 кг. гири
In & Outs   ( за корем) - 25   reps

Набирания както казах не съм правила, а ги заменям с това упражнение - за теста 25 повторения с по 4 кг.

За който му е интересно ето тук са показани упражненията за теста Demonstration of the P90X Fit Test

Любче, а ти набирания правеше ли, когатоп си я правила програмата?

# 657
  • София
Люб, аз по навик си ползвам 21 дейс-а като "завръщаща" програма, но тази година нещо ми се ще директно да се мятам в дълбокото, въпреки МТ, която ме очаква. Някак нямам нерви да се "завръщам"  Laughing Искам сериозни тренировки, като ви чета за Р90Х и ми се приисква и нея да почна, и Джилиян, да не говорим за 90 ДП и Кросфита, които ми идва на куп да ги правя  Crazy Така де, притренирало ми се е  hahaha  Ще видя какво ще правя, ще решавам в движение.

# 658
  • Пловдив
Хоум , не, правех заменката с лаастиците на вратата,както я дават във видеото. Минаваше ми мисълта да си купя преносим лост за набирания,ама... Отказах се,а такъв на вратата не ми даде съпружето да сложа. А прогреса си го следях в програма,която свалих на таблета, не на екселска таблица. Виж дали ще ти е по-удобно. Peace

# 659
Много, много смотан ден ми е.
Отчитам Body Combat 39 Les Mills

Общи условия

Активация на акаунт