Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 10

• 75 812
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък имам много добри впечатления от д-р Билчев и правената ми от него цветна снимка.Много внимателен,всичко ми обясни разбираемо и много не травматично,защото от снимката ми правена в Тина Киркова бяха ми казали,че едната тръба ми е проходима,а то се оказа,че не е!
Според мен ЦС показва най-добре състоянието на тръбите.Аз платих 180 лева,записах си час по телефона.

Алекса spoko продължаваме напред,все някога ще успеем!

# 31
За съжаление резултатът е кръгла 0. Този път ми извадиха повече и по-хубави яйцеклетки, но за разлика от първия път ембрионите бяха много зле. Само един бавен ми върнаха. Записах си час и за Истанбул, нали там били много добри ембриолозите, но си действам и тук. Дано стане накрая.

Съжалявам, не се отчайвай!
Ще се получат нещата, щом толкова силно ги желаем! Просто живата ни учи на търпение, което ще ни е полезно за отглеждането на децата ни!

Така е, мила. Понякога си е чист късмет процедурата. Първия път имах много хубаво ембрионче без грам фрагменти, втория път всички бяха с фрагменти. За съжаление вече напредвам с възрастта и нямам много време, затова пускам тежката артилерия с Истанбул  Hug Иначе, аз от Щерев съм много доволна. Тимева е просто перфектна  Peace Ще пробвам там, пък ако не стане, пак съм си тука. Тъкмо ще споделя пресни, пресни впечатления.  Hug

# 32
За съжаление резултатът е кръгла 0. Този път ми извадиха повече и по-хубави яйцеклетки, но за разлика от първия път ембрионите бяха много зле. Само един бавен ми върнаха. Записах си час и за Истанбул, нали там били много добри ембриолозите, но си действам и тук. Дано стане накрая.

Съжалявам, не се отчайвай!
Ще се получат нещата, щом толкова силно ги желаем! Просто живата ни учи на търпение, което ще ни е полезно за отглеждането на децата ни!

Така е, мила. Понякога си е чист късмет процедурата. Първия път имах много хубаво ембрионче без грам фрагменти, втория път всички бяха с фрагменти. За съжаление вече напредвам с възрастта и нямам много време, затова пускам тежката артилерия с Истанбул  Hug Иначе, аз от Щерев съм много доволна. Тимева е просто перфектна  Peace Ще пробвам там, пък ако не стане, пак съм си тука. Тъкмо ще споделя пресни, пресни впечатления.  Hug
Успех и подкрепа имаш от мен!!!!

# 33
  • София, Бургас
Запис от мен, че напоследък хич нямам време да чета..

# 34
  • Italia
Доктор Билчев е невероятен доктор! Аз не съм правила цветна снимка,но ме прие в отделението в нощта,когато получих кръвоизлива. Много внимателен, обясняваше ми всичко подробно, имах чувството че ще заплаче с мен тогава. След това не съм имала контакти с него,но ще го запомня само с добро този лекар!
Катето честито бебче  Party

# 35
Посещавали ли ли сте ендокринолог в клиниката в София? По-точно д-р Харангозо? Аз съм с хашимото и ще започваме процедура октомври и мисля да се консултирам с нея. Някакви отзиви?

# 36
 Hug alexa_5757

# 37
Посещавали ли ли сте ендокринолог в клиниката в София? По-точно д-р Харангозо? Аз съм с хашимото и ще започваме процедура октомври и мисля да се консултирам с нея. Някакви отзиви?
Аз ходих при Яначкова ,пусна ми хормони и ми назначи терапия.Много млада и приветлива докторка.Иначе посещавах Начев в майчин дом,но реших всичко на едно място да е.Всъщност тя ми сподели,че е ученичка на Начев.

# 38
  • София
И аз съм доволна от д-р Билчев. Това беше първото ми посещение при мъж гинеколог, отделно за цветната снимка се бях притеснила. Но той с мен се държа много мило и внимателно. Обяснява подробно и изчерпателно какъв е резултата от снимката и ако има нещо тревожно какви рискове крие. Мисля, че е много приятен човек, просто аз не съм го избрала, защото съм била винаги при жени, а и се притеснявам от мъже гинеколози, но това си е мой проблем.

# 39
  • София
Запис и от мен. Днес бях на преглед в клиниката и събота ми предстои ЗЕТ на едно ембрионче, което не е много добро, но все пак ми е малка надежда.  Praynig

# 40
Запис и от мен. Днес бях на преглед в клиниката и събота ми предстои ЗЕТ на едно ембрионче, което не е много добро, но все пак ми е малка надежда.  Praynig

Praynig Hug Wink 1 е повече от 0  Praynig успех

# 41
Ето, попаднах си на темата. Simple Smile
1. За цветната снимка - предстои ми другата седмица, ако микробиологията е ОК. Днес ми е 1-ви ден. Лекуващ лекар - Андреева. Назначена ЦС поради моето желание за инсеминация. На нея не й хрумна да ми го предложи, тъй като си чакаше инвитрото, за което крещят 3-те спермограми от общо 4. Всъщност са доста противоречиви, разглеждани в детайли... Както и да е.
Разговарях с д-р Билчев, не иска други изследвания от назначените от Андреева - cye, пкк, урина охи и седим (за това не съм сигурна, тъй като е полу-зачеркнато Simple Smile). Питах за МБ, тя каза, че щом не е имало нищо преди повече от месец/месец и половина, няма нужда. Но според мен, това се променя за дни, така че направих нова. Билчев каза, че хламидия по мое желание може, като изследването би го ориентирало за евентуално запушване и срастване, но не е задължително.
Относно болката сподели, че провежда изследването по "негов метод" - с балон-катетър и не било по-различно от менструални болки. Аз, обаче след всичко прочетено по въпроса, ще взема свещички и аулин. За упойката - каза с усмивка, че няма нужда. И ме насърчи с фразата, че при ок.20% се наблюдава забременяване вследствие продухването на тръбите. Simple Smile За цената-на регистратурата казаха ок 150-180 лв. по спомен.
2. Относно нараняването на нечий чувства - моите са ми най-ценни! Няма да спестя нищо на лекари, които ме приемат като поредното попълнение в портфейла, отнемащо едва 5-6 минути от ценното им време. Също очаквам графика на доц. Щерев за август. За 1 месец 3-ма гинеколози ме гледаха, 2-ма от които видяха миомно възелче и те не работят за "велики" клиники...

# 42
Сигурни ли сте че не бъркате др Бечев с др Билчев - при мен в един момент така се получи, за Бечев съм с прекрасни впечатления, прие ме в гадната нощ когато получих кръвоизлив в 6гс и се държа много човешки.

Колкото до Билчев, на мен това ми изглежда като човекът оркестър - едновременно АГ женска конслутация, мамолог, водещ раждания, прави фетална морфология, ехография на коремни органи деца и възрастни, репродуктивен специалист, онгогинекология, ехография на щитовидна жлеза и кой знае още какво, сори ама смях ме хваща. Няма вариант да се пробва да бръмчи на всичи тези фронтове и да е тесен специалист, ако така ставаше другите нямаше да работят само една тясна специалност години наред.

Колкото до ЦС - аз задължително бих си пуснала и МБ и хламидия преди процедурата. Ако има някакъв проблем по долните органи ще се внесе инфекцията директно в матката и тръбите, направо супер. Това не е само негово мнение че може и със стара МБ и без други изследвания, но според мен е доста безотговорно, по-педантични лекари даже изписват и АБ профилактично за три дни след ЦС.

# 43
Нямам представа какви изследвания са необходими преди ЦС, но на мен преди хидротубацията д-р Юнакова ми направи Мб ( няколко дни преди процедурата ) и пуснах ПКК и СУЕ ( деня преди процедурата). Относно упойката и мен д-р Юнакова ме посъветва да не си натоварвам организма. Каза.че ще си говорим и няма да ме боли. Така и стана. Обясняваше ми стъпка по стъпка какво прави, имаше и две акушерки, които се въртяха около мен и така не ме боля много. Бях пила два спазмалгона преди процедурата. Резултатът е проходими тръби и заключението на док беше, че няма нужда от ЦС. Незнам вече, някои назначават хидротубация, други ЦС. Явно всеки случай си е индивидуален и всеки лекар преценява коя процедура е подходяща за дадената пациентка.

# 44
Следя темата с интерес и искам да ви попитам нещо относно ЦС и проходимост на тръбите. То май не е едно и също или аз нещо не разбирам. За проходимост трябвало да отида още "в първите часове" на МЦ, а ЦС м/у 8-12 ден.
Каква е тази проходимост в първите часове на МЦ?

Общи условия

Активация на акаунт