Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за шевната машина Lidl, която ще бъде налична от 30-ти юли?
Може ли машината Lidl да шие трико и по-дебели тъкани?
По-добра ли е тази шевна машина от тези на Toyota?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за шевната машина Lidl, която ще бъде налична от 30-ти юли?
-
Може ли машината Lidl да шие трико и по-дебели тъкани?
-
По-добра ли е тази шевна машина от тези на Toyota?
Сравнението между шевните машини Pfaff и Toyota е подобно на сравнението между автомобилите Volkswagen и Toyota - всяка марка има своите силни и слаби страни. Важно е да се отбележи, че цената на шевната машина Lidl е доста ниска в сравнение с други магазини, като същевременно предлага множество функции и екстри.
-
Какви са възможностите за обратна бродерия и подсилване на шевната машина Lidl?
-
Какво мислите за сравнението между шевната машина Lidl и други марки като Janome и TCM?
Та като четях тук за Pfaff, реших че тя може да ми замести евентуално зачистващите функции на оверлога. Но яд ти имам пълно доверие, и затова ще постъпя както би направил ти на мое място. Сега обаче ще те моля за още един съвет - какъв да бъде четириконечният оверлог? Навита съм и на втора употреба, ако ти ми припоръчаш подходящ. Благодаря ти още веднъж, ти си ни изключително ценен на всички тук във форума!
дано не ти досаждам прекалено! Трябва да избера между първите две машини, които си ми препоръчал. Във вторник пътуваме за морето, така че ще минем и през Кричим, за да видя на живо Singer-a. Днес ще мина и през човека, който продава Medion-а. Въпросът ми е на какво да обърна специално внимание при прегледа на машините?
с нас
Изминах един тегел, и мно-о-о-го ми хареса, благодаря още веднъж на elektrichar за препоръката
! Няма допълнителни крачета, има само вдевачка, четири резервни игли и пинцети. Упътване нямаше, но аз си свалих от Iternet на английски, но това не е проблем за мен. Признавам си, че не съм го прочела още
. Сега искам да попитам, трябва ли да го омасля или е още рано? Струва ми се и малко по-шумничък от стария ми. Това нормално ли е?